Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fidelitate toa

din 24 oct 2008 13:59 de baby

stanga dreapta nu conteaza:lol: si ce? ea nu a suferit?:huh: ia uite ce teorie....eu ca barbat daca sunt inselat ma prapadesc de durere,mi se stafideste fiecare particica a corpului,ma tavalesc pe jos in chinuri groaznice in schimb ...

Re: Cum se excita femeia rac?

din 24 oct 2008 13:54 de pacpac

cere ajutor unui prieten care e in zodia peste, ca el sigur stie cum e treaba cu racii,doar impart acelasi mediu.Eu te-as ajuta ca sunt peste, dar sunt insurat si daca ma afla sotia in loc de cirbica imi da sa manac apa clocotita cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fidelitate toata v

din 24 oct 2008 13:51 de pacpac

pai atunci ne desparteam.Un barbat sufera mult mai mult daca este inselat decat o femeie. si era mana dreapta nu stangaO:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fidelitate toata viata

din 24 oct 2008 13:44 de baby

inteleg si tac si totusi... daca ai fost plecat multa vreme si satul de mana stanga atunci.....ce sa zic.....TREBUIA SA O ANUNTI SI PE EA SA TE INSELE!!!!!!!!!!):( :lol::lol::lol: :,:-*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: fidelitate toata viata?

din 24 oct 2008 13:39 de pacpac

eram plecat,eram statut,satul de mana dreapta :-*

Re: Re: Re: Re: Re: fidelitate toata viata?

din 24 oct 2008 13:36 de baby

ce naiba ai avut in cap? taratze?:huh: tu daca ai inselat ne poti spune si de ce? :,:-*

Re: Re: Re: Re: fidelitate toata viata?

din 24 oct 2008 13:32 de pacpac

eu am inselat-o de 2 ori si a trecut peste.a vrut sa ma lase a 2-a oara,dar am discutat si a decis sa ma "ierte" asta acum 5-6 ani.De atunci sunt cuminte:love:

Re: tot pt fete

din 24 oct 2008 13:24 de baby

mie imi plac cei care stiu sa combine seriozitatea si simtul umorului eu sunt mai serioasa uneori si daca el se trezeste si face glume deja imi imaginez ca am langa mine un papagal:`necontrolat dar si cand ma pun pe ras....mamaaa:lol:ma ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sanse de sarcina la se

din 24 oct 2008 13:24 de pacpac

el trebuia sa se duca la medic de mult.acu ce sa ii mai zica "bai baietel,ai samanta parf,tandari,deci canci copii" :))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sanse de sarcina la sex fa

din 24 oct 2008 13:17 de baby

:lol::lol::lol::lol: puneti omu pe ganduri:lol: daca imi zicea cineva astea eram la medic deja:lol: deci rad:lol: cata sinceritate pe voi :,:-*

Re: Re: Re: Probleme de mentinere a erectiei

din 24 oct 2008 13:12 de pacpac

pai pune-o pe ea sa faca treaba,adica o pozitie in care ea sa munceasca ca sa nu obosesti tu+ca ea avand controlul poate ajunge mai usor la orgasm.

Re: alt sondaj pt fete:D

din 24 oct 2008 13:11 de baby

simtul umorului -sa fie,sa fie ca daca rad ma simt foarte bine increderea in el -da normal,sa aiba incredere si in el si in mine:lol: inteligenta -desigur! doar nu voi umbla eu cu prostul prostilor aspectul fizic- mai....sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: se

din 24 oct 2008 13:04 de simosimina

:)) stiu ce e ala preludiu..numai ca eram curioasa cum se manifesta la alte persoane... K exista mai multe feluri de preludiu..spre exemplu la mine nu exista... Asta nu inseamna ca nu am folosit vreodata asa ceva :))))))))))))))))))))))))))))))) ...

Re: Re: Re: Re: placere

din 24 oct 2008 13:04 de pacpac

Poate sa fie din cauza ei mei nu a lui.

Re: Re: Probleme cu excitarea

din 24 oct 2008 12:31 de vera_mary88

E foarte important sa ne zici de cate ori ti s-a intamplat asta...daca doar o data e de inteles se mai intampla...si explica mai pe larg....nu simti nimic nimic orice ti-ar face??:((

Re: Re: Re: fidelitate toata viata?

din 24 oct 2008 12:29 de vera_mary88

Eu m-as desparti clar de el, prea multe indoieli as avea ca sa mai continui ceva....inseala o data inseala a doua oara...si a treia...cred ca si daca as avea un copil si as avea o situatie financiara cat de cat buna sa ma pot descurca m-as ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 24 oct 2008 12:21 de vera_mary88

am facut-o si eu pe rosu bine nu in plin sezon :lol: dar nu e fain esti mai excitata asa dar cel putin la mine orgasmul nu a fost foarte puternic mai mare e excitatia si in plus cel putin mie mi se largeste foarte tare....deci am ajuns si eu la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 24 oct 2008 11:12 de baby

nu neg ca m-am simtit foarte bine,orgasm am avut....in schimb...am avut ocazia sa ma fac de sange:unsure:si eu ca eu....dar mi se pare aiurea sa se murdareasca si el:~* si am observat ca in ciuda faptului ca era pe terminate menstruatia....in ...

Re: Decalotarea penisului

din 24 oct 2008 07:25 de La.

aceeashi problema o am si yo, am 16 ani si tot asha cand am fost mic am fost operat dar nu stiu de ce(am o cicatrice pe spatele penisilui) si mi-e rushine sa-i intreb pe parintzi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex or

din 24 oct 2008 03:11 de ExoticDream

Adica.... nu stii ce-i ala preludiu, dar iti sustii punctul de vedere cum ca nu-ti place? Cum vine asta? Daca totusi ai aflat ce este, cum se "intampla" o partida de sex in cazul tau: te afli impreuna cu EL intr-un spatiu adecvat, iti spune ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1709 din 3732
«   1 ... 1706   1707   1708   1709   1710   1711   1712 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare