Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 22 oct 2008 16:16 de vladbodan
esti o ciudata , prea le iei personal , chiar nu poti intelege nici o metafora ... filozoafa trebuia sa te faci ... ah si numele meu nu e vladboGdan ... eu am invatat sa scriu , tu te rog sa inveti sa citesti:.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 22 oct 2008 16:07 de sgc
pentru linistea mea(apreciez daca, intr-adevar te gandesti la linistea mea, ai fi incepand de-acum, probabil, exceptia sau una dintre exceptiile de la tendintza indelung perpetuata a forumului) nu este obligatoriu sa folosesti ghilimelele, as ...
Re: Re: Ce faceti de Craciun si de Revelion ? din 22 oct 2008 15:46 de baby
mai sunt 2 luni:lol::lol:
:,:-*
Re: Re: vrajala din 22 oct 2008 15:37 de SORIN28
Ce naiba ai scris aici ma panarama?:blink:
Re: Ce faceti de Craciun si de Revelion ? din 22 oct 2008 15:22 de nemesis
Sa fie prea devreme daca ma gandesc de pe acum la Craciun si Revelion?
Re: Re: Re: Re: Re: din 22 oct 2008 15:22 de baby
daca am zis ca am facut o pe cupidon nu inseamna ca mi-am acordat premiul nobel:`
pt linistea ta am sa folosesc de acum GHILIMELE
:,:-*
Re: Re: Re: Re: din 22 oct 2008 15:17 de sgc
habar n-am cum ai procedat tu. insa, eu, pentru faptul ca am studiat pe weblog.ro, comunicarea in timp, intre doua persoane pe care le cunosteam si ca aspect fizic si le-am pus la indemana unuia si celuilat adresele de e-mail pentru a realiza intre ...
Re: vrajala din 22 oct 2008 14:56 de cristi
problema e ca eu am luat cand eram mai mik adica pe la 16 ani faceam sala pe fremea a cea de un an si ceva si am luat un ciclu cam de 3 sap e adevarat k am pus pe mine dar ideea e sa mananci si mai mult dupa ce nu mai iei si daca e sa iiei trubulus ...
Re: Re: salut din 22 oct 2008 14:52 de kyky_serban
Re: Unde-mi este partenerul? din 22 oct 2008 14:46 de baby
sincer sa zic ......ma intereseaza sa stiu de el.....nu e logic daca iubesti pe cineva sa stii unde este si ce face?
bine nu ma intereseaza cat sta pe wc sau ce mananca.....dar cand e vorba de plecari sau chestii mai serioase e frumos sa imi ...
Re: Re: din 22 oct 2008 14:37 de sgc
pot fi o gramada:
1. s-o verifice - este cea mai imputzita metoda pe care-ar putea un mascul s-o aplice fatza de-o femeie si invers. chestia cu tentatia, pica-n plasa, sau nu pica, etc.
2. s-ar putea ca tipul sa nu fi fost fairplay, ...
Re: Unde-mi este partenerul? din 22 oct 2008 14:04 de vladbodan
fiind intr-o relatie serioasa si nu o joaca , am o mica pretentie sa stiu unde merge macar , nu ma intereseaza cu cine se intalneste sau ce va face in mod special , nu m-ar deranja nici faptul sa stiu ca va sta in preajma a 10 baieti :mellow: ...
Re: Re: Re: Re: Re: Unde-mi este partenerul? din 22 oct 2008 09:14 de vera_mary88
Eu am prieten de un an si sase luni. Mi se pare ca e foarte important sa stiu unde este si ce face, sentimentul este reciproc.
Daca ar refuza sa-mi spuna de exemplu daca ar merge in nu stiu ce delegatie cum zici tu desi nu e cazul meu dar ma pun in ...
Re: Re: Re: Re: Unde-mi este partenerul? din 22 oct 2008 05:29 de nemesis
Vezi!? N-a fost atat de greu.
Si, totusi, cum te-ai simti daca ti s-ar refuza accesul la astfel de informatii?
Re: Re: Re: Unde-mi este partenerul? din 22 oct 2008 05:23 de valentine
Nu pot sa iti dau un raspuns pt ca poate fi diferit in functie de partenera. Tu iti cunosti partenera si in functie de ce tip de persoana este poti oscila intre:
1)Ma intereseaza doar in mare (ex. tara)
si 2)Vreau sa stiu unde este si cat sta. Este ...
Unde-mi este partenerul? din 22 oct 2008 05:10 de nemesis
Dupa caz, imaginati-va ca este vorba de partenerul/partenera voastra.
In cazul in care prietena/prietenul ar pleca undeva (la rude, in excursie, in delegatie, sa-si viziteze un prieten/prietena etc.), cat de important ar fi pentru voi sa stiti ...
Re: Re: Re: Cu ce va place sa va masturbati fetelo din 22 oct 2008 02:18 de katherine
,,Dar vai!" si ,,La naiba!", mai ,,putzi", esti atat de nou pe forum si deja bati cu botoselul in podea ca nu stii ce-si baga fetele la pasarica?!
Re: Re: Cu ce va place sa va masturbati fetelor ? din 22 oct 2008 01:02 de personal_ion
mai fetelor, la naiba, cum zice solcanu, da rusinoase mai sunteti, asta daca exista fete pe forumul asta:mellow:
Re: amic............... din 21 oct 2008 23:12 de simosimina
:))) nu vad ce interes ar putea avea...Doar ca amicei prietenei lui sa ii placa de tine... Ce..nu e draguta? :))
Re: Re: Re: Re: din 21 oct 2008 23:07 de simosimina
Pai si cand te exciti Sau it place pe uscat? Sau ce te excita daca nu preludiu?
Chiar intreb serios.
ma excita gandul in sine k o fac...Nush cum sa iti explic..eu sunt ceva de genul..sar pe el cand am chef..logic cand suntem acasa ...
Pagina 1712 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
32 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||