Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Buna!

din 21 oct 2008 22:59 de simosimina

NU este o diferenta mare...iar daca te asteapta pana cand vei fi tu pregatita..e clar ca te iubeste. Acum cat va dura relatia numai voi stiti...asta depinde de cum va intelegeti si alte chestii legate in general de cupluri..Dar dk va intelegeti ...

Re: Re: Re: Buna!

din 21 oct 2008 22:30 de dyaniss

mneah vedeti nu-i singura...aici e diferenta de 6 ani pe cand la mine 5...bine tot aia e....ankka eu zik k daca il iubesti e totul ok:ok::ok:si daca nu tinea la tine nu cred ca statea cu u din moment ce are 22 ani..,daca voia doar sex isi gasea pe ...

Re: amic...............

din 21 oct 2008 22:16 de baby

ce sa zic....si eu am incercat sa o fac pe Cupidon:~*la fel ca prietenul tau si chiar nu aveam nici un interes. pur si simplu va vede impreuna si gata. ce interese sa aiba? castiga vreo ceva sau ce? :,:-*

Re: Re: Cum se excita femeia rac?

din 21 oct 2008 20:46 de Dunno

Uite ca a postat si prietena ta dar n-a primit raspunsuri http://sexpert.ro/forum/forum_display.php?fid=13&mid=129016 ... Tu ai mai mult succes :rolleyes: On: Prietena mea se excita cand o sarut pe gat ,mi-a zis singura asta la modul ...

Re: Re: Re:

din 21 oct 2008 20:43 de vladbodan

e prima oara cred cand iti dau dreptate :))

Re: Re:

din 21 oct 2008 18:50 de sgc

in primul rand, daca cele 2 ar fi fost amice, amica prietenei amicului, ti-ar fi fost prezentata de amicul, sau de prietena lu' amicu', caz in care, daca nu exista, .... cum sa-i, vreo scanteie, amicul persupusei prietene ale si mai presupuse ...

Re:

din 21 oct 2008 18:45 de sgc

da.

Re: Varsta potrivita......

din 21 oct 2008 17:43 de sman

Nu prea cred ca varsta are mare legatura..conteaza de persoana..cat de matura e..cat de dezvoltata..si in plus nu trebuie sa crezi ca de la o anumita varsta trebuie s-o faci....dragostea isi spune cuvantul si o face atunci cand trebuie. e ceva ...

Re: Re: Re: Re: Re: o iubesc dar zice k nu ma mai

din 21 oct 2008 17:08 de angela

Eu zic ca nu e nimic serios din partea ei.Poate faptul ca tu vrei casatorie o sperie pe ea, si nu e pregatita sau nu te iubeste indeajuns ca sa se casatoreasca cu tine.Atata timp cat si-a gasit o noua companie, e clar ca nu te mai iubeste.Oricum ...

Combinatii cu/de amici...............

din 21 oct 2008 16:39 de juanitos

daca un amic se tot roaga de mine sa ma combin cu o fata(amica prietenei lui), credeti ca ar putea sa aiba vreun interes?:D:D

Re: Re: Re: Re:

din 21 oct 2008 15:45 de vladbodan

nu am nevoie de mult efort ca sa se excite :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: incercarea moa

din 21 oct 2008 15:34 de baby

crede-ma ca si eu ziceam acelasi lucru daca nu puteam scapa de tine:lol: las o un timp...nu o mai suna nu o mai stresa:unsure: macar o saptamana :,:-*

Re: Re: Re: diferenta mare?

din 21 oct 2008 14:56 de dyaniss

bine daca asa credeti voi e bine...va zic asa...eu am fost traumatizata de mica pot sa zic...am avut multe prb...batuta...(de tata)...invinetita din prostii...de ex pt k nu mancam slanina k imi era greatza....tata nu muncea...doar mami..tata fura o ...

Re: Re: Re: Cum sa iti maresti penisul?

din 21 oct 2008 14:50 de vladbodan

parazitii ... Daca vrei sa-ti creasca p*la mananca o p*la si incearca sa o pisi simplu:D

din 21 oct 2008 14:49 de Stranger_to_love

Pai si cand te exciti Sau it place pe uscat? Sau ce te excita daca nu preludiu? Chiar intreb serios. Ea cand se excita daca zica ca maxim 20 min.? Se excita in 3 min?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Varsta potrivita......

din 21 oct 2008 14:43 de vladbodan

si la urma urmei tot nu am inteles faza cu aruncatu in brate la cine nu trebuie ... nu inteleg de ce fetele pun atata accent pe virginitatea lor , chiar atat de divin vi se pare prima seara de dragoste???:wacko::wacko::wacko: chiar toate viseaza ...

din 21 oct 2008 14:43 de baby

nu dar poate mai vine mintea la cap :lol::lol: :,:-*

Re: Re:

din 21 oct 2008 14:40 de Stranger_to_love

Aham si daca mai sta 1 an scade riscul? :blink:

Re: Re: diferenta mare?

din 21 oct 2008 14:39 de vladbodan

pai nu ti se si pare normal sa zica toata lumea ca e ok? aia de 20-25 de ani sunt mai copti la minte , pe cand ea inca are minte de plastic ...

Re: Re: Re: cum sa scap mai repede de menstruatzie

din 21 oct 2008 14:23 de niko

nu este adevarat ca ti se opreste menstruatia daca o faci in timpul ala.si nici nu este bn sa o faci pt ca te poti inbolnavi de alte alea

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1713 din 3732
«   1 ... 1710   1711   1712   1713   1714   1715   1716 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare