Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

ata pooli

din 23 oct 2008 11:37 de Guest

Si eu am ata si vreau s-o rup. Am auzit ca daca te masturbezi si dai tare ti se rupe ca un prieten asa a patit, dar nush... Dar eu am incercat odata sa tai un pik numa si doare. La doctor nu doare cand ti-o taie?

Re: Re: ramai gravida daca esti virgina?

din 23 oct 2008 11:23 de teologul

[i]numai prostii scrii tu aici .chiar sunteti atit de naivi sa ascultati ce zice asta??????????!!!!!!!!![/i]

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: preludiul...

din 23 oct 2008 10:39 de vera_mary88

count me in...urasc perioada asta parca is mai horny ca niciodata ...damn this period :(( Hmmm preludiul consta din la mine precizez : sarutat asa pasional, sarutat, lins pe fiekre particica din corp cu insistentele de rigoare in anumite ...

Re: Re: Re: mozol......ce sa fac?

din 23 oct 2008 10:34 de vera_mary88

Si mie la inceput imi era greata...da no daca chiar e asa ca iti baga limba pana in gat bleahhh :x zi sa o ia mai usor, mai finut...:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: preludiul...

din 22 oct 2008 23:20 de simosimina

:))) :D ma faci sa rad :)) salivez si yo cu tine..ca momentan sunt in perioada red a lunii :)))))))) :-*:-*:-*

Re: Re: Re: Re: Re: preludiul...

din 22 oct 2008 23:13 de baby

sarutat,mangaiat,sarutat ,sarutat, sarutat....mangaiat....sarutat si iar sarutat.....lins ,sarutat:lol:.....muscat usor....sarutat... sarutat....mangaiat.....muscat..... :lol: si hai gata ca nu mai am ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 22 oct 2008 23:08 de baby

da macar o sa cant......nu mi-e frica nu mi-e frica de....bau bau:lol::lol: Vlad termina ca deja imi imaginez...daca am cosmar la noapte ....maine te.....maine.......maine nimic ca esti departe......ai scapat:lol: :,:-*

Re: Sunt trista

din 22 oct 2008 22:57 de vladbodan

nu dispera , ca nu esti singura din lume care se simte ca tine , si toate trec peste problema asta odata si odata , cautati alt job sau cauta oameni noi , e o oportunitate disponibila de a-ti gasi pe altcineva , sau cel putin de a cunoaste oameni ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ce faceti de Craciun si de Rev

din 22 oct 2008 22:00 de baby

daca ai prajituri.......e suuuuuuuper:love: alba-ca-zapada,tort de ciocolata,faguri salivez :,:-*

Re: Re: Re: Re: Re: placere

din 22 oct 2008 21:39 de baby

hai baieti lasa certurile:ermm: si-a inceput viata sexuala la 14 ani offfff incearca sa vorbesti cu ea si sa o faci sa scape de rusine daca ei ii e rusine sa stea dezbracata in fata ta....cum naiba ai vrea sa se simta ...

Re: Re: Re: Re: placere

din 22 oct 2008 21:34 de juanitos

cum iti permiti ma sa ma faci dereglat???????):():( sa sti ca as putea sa te jignesc si eu da nu o fac!!! dupa una s alta ma mai iei si la misto!! io sunt deschis dar ea nu prea.... e rusinoasa...ii e rusine si sa ma uit la ea cand e ...

Re: Re: Re: placere

din 22 oct 2008 21:23 de vladbodan

:mellow::mellow::mellow::mellow::mellow::mellow::mellow: PUSCARIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :wacko::wacko: pai daca si tu esti dereglat si nu incerci altceva , sa te mai misti , sa faci ceva , nah , sa o intrebi , sa fiti mai deschisi ... ai ...

Re: Re: Re: Re: Cum sa procedez?

din 22 oct 2008 21:21 de vladbodan

daca tu mi-ai da 27 de ani ... ma simt tare tare batran deja ...:ermm:

Re: Re: Ce faceti de Craciun si de Revelion ?

din 22 oct 2008 21:21 de vladbodan

da pe dracu , si eu caut ceva boscheti prin strada pe care sa ii ornez cu beculete si ghirlande si sa improvizez un acoperit in caz de ceva ... glumeam , si eu mi-am pus intrebarea asta , cert e ca ... beau , restu :lol::lol:ce mai conteaza , hai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: va cer par

din 22 oct 2008 21:19 de vladbodan

eu am 1.83 si prietena mea 1.81 si n-am absolut nici o treaba , din contra , imi place mai mult ca nu trebuie sa-mi aplec capi dupa ea sau ce stiu eu ..

Re: Re: mozol......ce sa fac?

din 22 oct 2008 20:18 de Hau

eha...un reflex al hormonilor :))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: va cer parerea

din 22 oct 2008 19:52 de ala_din_deal

Buna! Sunt nou aici! Va cer ajutorul in legatura cu o problema...destul de delicata as zice... Dupa atatia ani "de rahat' de liceu se pare ca,asa din senin, m-am procopsit si cu "necazu`" asta p`cap. Am inceput sa simt ceva mai mult decat ar ...

Re: Re: insarcinata sau doar o intarziere????

din 22 oct 2008 18:12 de personal_ion

gata.i-a venit ciclul.doamneeeeeeeeeee te iubesc! azi ma imbat.merci mult sexpert pt sfaturi.sambata chiar aveam de gand sa mergem la un control dar bine ca nu a fost asa.:-p

Re: mozol......ce sa fac?

din 22 oct 2008 17:56 de baby

adevaru e ca nu stiu ce e in capul celor care vor sa isi infinga limbile in gatu partenerei inca de la inceput.:lol::lol: hai mama poate asta se pricepe mai bine si o sa iti placa:lol: daca nu ii zici ca nu iti place .....ce doar nu e o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 22 oct 2008 17:53 de baby

multumesc si eu :,:-*

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1711 din 3732
«   1 ... 1708   1709   1710   1711   1712   1713   1714 ... 3732   »

loading...