Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
ata pooli din 23 oct 2008 11:37 de Guest
Si eu am ata si vreau s-o rup. Am auzit ca daca te masturbezi si dai tare ti se rupe ca un prieten asa a patit, dar nush...
Dar eu am incercat odata sa tai un pik numa si doare. La doctor nu doare cand ti-o taie?
Re: Re: ramai gravida daca esti virgina? din 23 oct 2008 11:23 de teologul
[i]numai prostii scrii tu aici .chiar sunteti atit de naivi sa ascultati ce zice asta??????????!!!!!!!!![/i]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: preludiul... din 23 oct 2008 10:39 de vera_mary88
count me in...urasc perioada asta parca is mai horny ca niciodata ...damn this period :((
Hmmm preludiul consta din la mine precizez : sarutat asa pasional, sarutat, lins pe fiekre particica din corp cu insistentele de rigoare in anumite ...
Re: Re: Re: mozol......ce sa fac? din 23 oct 2008 10:34 de vera_mary88
Si mie la inceput imi era greata...da no daca chiar e asa ca iti baga limba pana in gat bleahhh :x zi sa o ia mai usor, mai finut...:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: preludiul... din 22 oct 2008 23:20 de simosimina
:))) :D ma faci sa rad :))
salivez si yo cu tine..ca momentan sunt in perioada red a lunii :)))))))) :-*:-*:-*
Re: Re: Re: Re: Re: preludiul... din 22 oct 2008 23:13 de baby
sarutat,mangaiat,sarutat ,sarutat,
sarutat....mangaiat....sarutat si iar sarutat.....lins ,sarutat:lol:.....muscat usor....sarutat...
sarutat....mangaiat.....muscat.....
:lol:
si hai gata ca nu mai am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 oct 2008 23:08 de baby
da macar o sa cant......nu mi-e frica nu mi-e frica de....bau bau:lol::lol:
Vlad termina ca deja imi imaginez...daca am cosmar la noapte ....maine te.....maine.......maine nimic ca esti departe......ai scapat:lol:
:,:-*
Re: Sunt trista din 22 oct 2008 22:57 de vladbodan
nu dispera , ca nu esti singura din lume care se simte ca tine , si toate trec peste problema asta odata si odata , cautati alt job sau cauta oameni noi , e o oportunitate disponibila de a-ti gasi pe altcineva , sau cel putin de a cunoaste oameni ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ce faceti de Craciun si de Rev din 22 oct 2008 22:00 de baby
daca ai prajituri.......e suuuuuuuper:love:
alba-ca-zapada,tort de ciocolata,faguri
salivez
Re: Re: Re: Re: Re: placere din 22 oct 2008 21:39 de baby
hai baieti lasa certurile:ermm:
si-a inceput viata sexuala la 14 ani
offfff
incearca sa vorbesti cu ea si sa o faci sa scape de rusine
daca ei ii e rusine sa stea dezbracata in fata ta....cum naiba ai vrea sa se simta ...
Re: Re: Re: Re: placere din 22 oct 2008 21:34 de juanitos
cum iti permiti ma sa ma faci dereglat???????):():( sa sti ca as putea sa te jignesc si eu da nu o fac!!! dupa una s alta ma mai iei si la misto!! io sunt deschis dar ea nu prea.... e rusinoasa...ii e rusine si sa ma uit la ea cand e ...
Re: Re: Re: placere din 22 oct 2008 21:23 de vladbodan
:mellow::mellow::mellow::mellow::mellow::mellow::mellow:
PUSCARIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :wacko::wacko:
pai daca si tu esti dereglat si nu incerci altceva , sa te mai misti , sa faci ceva , nah , sa o intrebi , sa fiti mai deschisi ... ai ...
Re: Re: Re: Re: Cum sa procedez? din 22 oct 2008 21:21 de vladbodan
daca tu mi-ai da 27 de ani ... ma simt tare tare batran deja ...:ermm:
Re: Re: Ce faceti de Craciun si de Revelion ? din 22 oct 2008 21:21 de vladbodan
da pe dracu , si eu caut ceva boscheti prin strada pe care sa ii ornez cu beculete si ghirlande si sa improvizez un acoperit in caz de ceva ... glumeam , si eu mi-am pus intrebarea asta , cert e ca ... beau , restu :lol::lol:ce mai conteaza , hai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: va cer par din 22 oct 2008 21:19 de vladbodan
eu am 1.83 si prietena mea 1.81 si n-am absolut nici o treaba , din contra , imi place mai mult ca nu trebuie sa-mi aplec capi dupa ea sau ce stiu eu ..
Re: Re: mozol......ce sa fac? din 22 oct 2008 20:18 de Hau
eha...un reflex al hormonilor :))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: va cer parerea din 22 oct 2008 19:52 de ala_din_deal
Buna!
Sunt nou aici!
Va cer ajutorul in legatura cu o problema...destul de delicata as zice...
Dupa atatia ani "de rahat' de liceu se pare ca,asa din senin, m-am procopsit si cu "necazu`" asta p`cap. Am inceput sa simt ceva mai mult decat ar ...
Re: Re: insarcinata sau doar o intarziere???? din 22 oct 2008 18:12 de personal_ion
gata.i-a venit ciclul.doamneeeeeeeeeee te iubesc! azi ma imbat.merci mult sexpert pt sfaturi.sambata chiar aveam de gand sa mergem la un control dar bine ca nu a fost asa.:-p
Re: mozol......ce sa fac? din 22 oct 2008 17:56 de baby
adevaru e ca nu stiu ce e in capul celor care vor sa isi infinga limbile in gatu partenerei inca de la inceput.:lol::lol:
hai mama poate asta se pricepe mai bine si o sa iti placa:lol:
daca nu ii zici ca nu iti place .....ce doar nu e o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 22 oct 2008 17:53 de baby
multumesc si eu
Pagina 1711 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
24 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||