Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: incercarea moarte are? din 21 oct 2008 13:49 de baby
uuuff razbunatoare si orgolioasa:ermm:exact ca mine:rolleyes:
cumva nu i-ai acordat destula atentie ocupat fiind cu munca ta?:huh:
poate fata s-a simtit neglijata si a decis sa te lase sa iti revii si tu te-ai apucat sa ii ...
Re: Re: Re: incercarea moarte are? din 21 oct 2008 12:55 de baby
mai da ea chiar a zis intr-o zi gata punct?!:huh:
asa fara sa ii faci nimic?
ca nu inteleg pana la urma.ceva ceva a fost.nimeni nu pleaca degeaba
daca spune NU pur si simplu o lasi.
daca o iubesti o lasi....poate asa va fi ea fericita cu ...
Re: incercarea moarte are? din 21 oct 2008 11:44 de baby
poate asa vei avea linistea ca ai facut absolut tot:ok:
si daca te refuza si dupa ce faci asta......e clar.....treci peste:ermm:
:,:-*
Re: diferenta mare? din 21 oct 2008 10:26 de SORIN28
Acum pare mare diferenta, dar ...doar pare a fi mare. Daca eru varstele undeva la 20(ea) si 25(ea) pariez ca tota lumea ar fi spus ca totul e OK.:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 oct 2008 10:03 de Incepator
Daca nu ai talentu' asta de a da cu limba..pff poti incerca...dar nu merge (pt. baieti) .:~*
Re: Re: Re: Re: o iubesc dar zice k nu ma mai vrea din 21 oct 2008 09:22 de vera_mary88
Parerea mea e ca nu vrea sa te vada tocmai pentru ca stie ca ati trecut prin multe si stie ca daca ai insista ar ceda..deaia nu vrea sa te vada...pentru ca probabil vrea ceva nou si totusi nu suporta sa te vada ranit..a ales sa se indeparteze de tine ...
Re: Cum se excita femeia rac? din 21 oct 2008 08:07 de DarkAngel
Hmmm orice zona poate deveni zona erogena daca este stimulata cum trebuie nu uita ca cel mai mare producator de placere din corpul uman este creierul!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de la cati ani.... din 21 oct 2008 00:14 de rocsi
nu inteleg dc trb sa implineshti 18ani:|:|
pt atzi incepe viatza sexuala..trb s aai incredere in aprtenerul tau, sa l iubesti,si sa stii k nu pt o mik certa va putetzi desprtzi in rest nu cred k cont varsta..bn nici sa incepi viatza sexuala la ...
Re: sa fac primul pas? din 20 oct 2008 22:37 de baby
domnisoara:`
te rog fii serioasa:`
arata-i ca ai limite....daca vrea nu e cazul sa si primeasca......si eu vreau un inel cu diamant.....si crezi ca daca bat din picioare il primesc:`?
daca nu te tenteaza gandul...ii explici frumos....sau ii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cum se excita femeia rac? din 20 oct 2008 22:32 de baby
nu va mai grabiti
e prea repede:ermm:
off Doamne daca ati sti ce pierdeti
e asa de frumos cand faci totul la momentul potrivit:love:
graba strica treaba
lasati ca relatia sa decurga normal...sa simtiti totul pas cu pas....sa vina toate de ...
Re: Re: Re: Re: Cum se excita femeia rac? din 20 oct 2008 22:21 de Br27crs
vrei sa razi? bine hai catsi zic..:)) 16 ani si o sapt impreuna...:)) da nujtiu parka suntem pusi pe fapte mari:)) deja am dormit la ea... deja vine la mine stam cu orele impreuna:))).... e o prostie?=))) hai spune'ti sincer...
Re: Re: Re: o iubesc dar zice k nu ma mai vrea! din 20 oct 2008 21:07 de onlyHuman
Fuck!:(
Mai incearca o data. Daca ai ajuns pana in punctul in care vrei sa o iei de sotie atunci inseamna mult pentru tine(sa speram ca si tu insemni mult pentru ea). Incearca sa fi totusi rational si pastreaza-ti mandria. Nu te "calca" singur in ...
Re: Re: Cum sa iti maresti penisul? din 20 oct 2008 20:14 de baby
si ce te lauzi?
crezi ca impresionezi fetele?:huh:
degeaba o ai cat furtunu de pompieri daca atunci cand deschizi gura se aude......."cri cri cri!!!"...si apoi liniste deplina
Re: Re: Re: sexofobie din 20 oct 2008 20:10 de baby
tu crezi ca eu de la bunica mea ce am auzit de 19 ani incoace[bine nu chiar 19:lol:]???:huh:
"sa nu te culci mama cu barbati ca isi bat joc de tine......vor numai sa se simta ei bine!!!! "
ei na si uite ca am facut si sex.si ea nu ...
Re: Re: sexofobie din 20 oct 2008 19:54 de asd
sint multe cazuri chiar daca nu le vezi tu ;
de exemplu cei care nu se duc la doctor de frica sa nu se dezbrace ;
a fost chiar si un caz de autocastrare a unui calugar ;
alt exemplu - calugarii de pe muntele Athos care traiesc izolati de ...
Re: Re: sexofobie din 20 oct 2008 19:52 de vladbodan
astept cu sufletul la gura , nu inteleg nimic :))
Re: sexofobie din 20 oct 2008 18:42 de baby
eu am gasit ceva de genul....numai ca e in spaniola...
eu va pun citatul si daca vrei sa traduc spuneti.....daca intelegeti e ok
"
Estos pacientes fóbicos pueden llegar a evitar por completo el sexo, o su evitación y ansiedad la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 oct 2008 18:18 de baby
pai daca ma provoaca...na sa par si eu scumpa:lol::lol::lol:
doar nu era sa cer 10 ron:lol:
Re: salut din 20 oct 2008 18:00 de acelasi
teai drogat inainte sa scrii mesaju?
inca nam auzit de steroid sa iti mareasca cocosu, eventual iti miceste testicolele si masa musculara nu ti-o mareste daca tu numa stai aksa cu berea in mana si te uiti la meciuri.
Re: Re: Probleme cu potenta dupa Naposim! din 20 oct 2008 17:57 de adi
eu am pus 11 kg in 2 luni si nam luat nimica, doar mancare din belsug, odihna si munca grea la sala si s-a vazut :-`
Pagina 1714 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||