Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 oct 2008 17:35 de vladbodan
:mellow::mellow::mellow::mellow: oh boy .... ca sa vezi
Re: Re: insarcinata sau doar o intarziere???? din 20 oct 2008 17:27 de personal_ion
Cam cat costa toata kestia asta cu avortul?ca sa vad daca imi ajung "economiile"...nu as vrea sa afle nici ai mei.dupa vor spune ca sunt iresponsabil, cum am putut sa fac una ca asta...bla bla.deci cam pe la ce suma se ridica???
Re: Re: Re: salut din 20 oct 2008 16:00 de teomore
Toti sunteti niste analfabeti care nu stiu despre ce vorbesc.
Re: o iubesc dar zice k nu ma mai vrea! din 20 oct 2008 15:38 de mycutza
frate.....poi e cam complicat tipa poate te insela mai de mult cu asa zisul ei amic..de asta sa despartit de tine.....sau pur si simplu nu te mai iubeste......:-`exista mai multe motive pt care va-ti departiit dar intreab-o totusi de ce.........de ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 oct 2008 15:15 de baby
inel de aur cu diamant......un apartament cu 3 camere complet mobilat,o masina[sa stii ca merge si un Logan:lol:],o "alocatie" lunara de 400 de euro si o vacanta de 10 zile in....Dubai:love:
daca mai vin idei zic.....
:,:-*
Re: Re: Re: Re: Re: pot sa raman insarcinata,va ro din 20 oct 2008 14:17 de vladbodan
pai familia la fel de intarziata ca si ei ... ei erau obisnuiti ca dupa 18 ani incep sau chiar dupa ce se marita , presupun ca habar nu au cati copii fac sex in ziua de azi ... mai mult de 50% intre vastrele de 14-18 ani au facut-o cel putin odata , ...
Re: Buna! din 20 oct 2008 14:02 de vladbodan
ca sa nu mai fi la fel de optimista pe viitor , eu zic ca dupa 6 luni de asteptare din partea lui , poate sa iti tot spuna ca te iubeste daca el are alte feluri de ganduri decat ai tu ...
imagineazati doar faptul ca el are o varsta de unde ...
Re: din 20 oct 2008 13:46 de sgc
in majoritatea relatiilor exista diferente de varsta intre parteneri, in favoarea unui sau a celuilalt. sunt destul de rare cazurile in care partenerii sunt, la marele fix, de aceeasi varsta. acuma pe langa cele 12 semne proaste ale cuplului, si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 20 oct 2008 13:41 de baby
cum imi rezolv eu prietenul?:huh:
:lol::lol::lol:
da te incalzeste cu ceva daca iti zic?:huh:
Re: Buna! din 20 oct 2008 13:16 de baby
depinde de voi:love:
si eu zic sa nu te culci cu el chiar asa repede.
una e sa tina la tine ,alta e sa te iubeasca:ok:
Re: ce ma fac????:(( din 20 oct 2008 10:27 de wave
eu zic sa te impui in fata ei... in fond e viata ta nu a ei. Spune-i ca indiferent daca esti virgina sau nu stii sa ai grija de tine insuti ;)
Prima data cand am lipsit de acasa a fost un leac de spaima pt mama mea ...nu am anuntat-o k raman ...
Re: Re: Re: Re: din 20 oct 2008 06:59 de dyaniss
mersi tale...dar totusi daca o fi sa ma duca ii mai bine sa afle de la mn k nu mai is...:~*:~*....acum nu ma omoara...dar voi avea prb...mneah dar trec toate,....si ms baby:-*:-*....park nu am niki un motiv ssa merg la ginecolog.,...se pare ca ii ...
Diferenta de varsta de 6 ani din 20 oct 2008 05:50 de ankka
Voi ce parere aveti de o relatie in care exista diferenta de varsta intre parteneri?Adica eu al 16 si el 22...Suntem impreuna de aproape 6 luni si ne iubim tare mult:)...Nu m-am culcat cu el,desi m-a intrebat de kteva ori i-am spus ca nu sunt ...
Re: Cum sa procedez? din 20 oct 2008 00:15 de nemesis
Pai... hai sa vedem. De ce nu te gandesti la toata aceasta experienta intr-un mod diferit. Elimina internetul. Sa spunem ca-l cunosti de ceva vreme si, la un moment dat, iesiti impreuna. Daca totul merge bine, daca totul este ok, nu vad de ce ...
Re: Cum se excita femeia rac? din 19 oct 2008 23:43 de tango
Br27, intrebarea ta este chiar superba ! Peste ani o sa zambesti cand iti vei aminti ca au fost si vremuri cand nu gaseai ‘tastele’ la o fata, fie ea si rac.
In fine, daca tot stii care este clitorisul si, presupun, sfarcurile, este ...
Re: Re: Re: Cum se excita femeia rac? din 19 oct 2008 23:08 de baby
daca iti deseneaza nu inseamna ca esti mai prost...sau mai putin bun.
discuta deschis cu ea..
cat timp aveti impreuna si ce varste?:rolleyes:
Re: Re: Re: din 19 oct 2008 23:06 de baby
ai dreptate ce sa mai zic.....
sincer mie mi se pare ca parintii fac prea mult tam tam!:`
cel putin in cazul celor majori chiar nu ar trebui sa comenteze.cu astia mici au dreptate:ok:
mare chestie nu e si cu virginitatea decat pt cel care ...
Re: Cum sa procedez? din 19 oct 2008 22:46 de baby
daca ai curaj....do it!
pe messenger toti putem avea caracter frumos:ok:
sincer nu as face sex din prima cu el....
dar....daca tot ai zis ca esti o persoana matura banuiesc ca ai trece usor peste orice tip de
dezamagire ...
Re: Re: din 19 oct 2008 22:38 de Stranger_to_love
E egal cu zero daca peste 20 de ani mama ei va realiza ca a gresit daca ii face zile fripte ACUM si ea ramane cu niste amintiri neplacute greu de uitat.
Eu nu inteleg ceva.Ce importanta are virginitatea pt. parinti in general? In loc sa le ...
Re: Re: ce ma fac????:(( din 19 oct 2008 22:27 de baby
mda :`
prima mea vizita la ginecolog:blink:
SINGURA !!!
era medicul mamei.....:ermm:un tip cu o fata perversa....macar avea ochi albastri:lol:
a pus cateva intrebari si zice : "te rog arata-i domnisoarei unde trebuie sa se ...
Pagina 1715 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
105 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||