Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data...:)

din 18 oct 2008 09:55 de Pasaroi_Cuminte

Pai de aceea le-am denumit personale pt ca le impun asupra propriei mele persoane nu altora.:cat: N-am cu sa tind in acelasi timp catre zero si se spre infinit :cat: Daca eu sunt prost si recunosc, asta-i semn de inteligenta, dar tu sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data...:)

din 18 oct 2008 08:43 de angela

Aceste cuvinte''academice'' ma lasa indiferenta. Esti un geniu ce mai, pe cale de moarte sigura,strangulat de propriile cuvinte aforistice, un pasaroi scufundat in mediocritatea nelinistilor si frustrarilor sale. Si acum poti sa interpretezi ...

Re: Re: gelozia strica..

din 18 oct 2008 04:04 de DarkAngel

"tot ceea ce simte celalalt este cauzat de tine" O mica adaugare: Da este posibil dar tot ceea ce simte celalalt poate fi cauzat si de modul in care percepe anumite fapte si cum le interpreteaza. Interpreatarea poate sa fie eronata,Eronata poate sa ...

Re: gelozia strica..

din 18 oct 2008 04:01 de DarkAngel

Daca nu are motive intemeiate sa fie gelos inseamna ca la voi in relatie capitolul comunicare scartie din moment ce el cred ca ceva nu este in regula inseamna ca tu nu i-ai clarficat anumite aspecte ale relatiei in loc sa te certi cu el pe tema asta ...

Re: Re: Ce pozitii sunt recomandate pt dezvirginar

din 18 oct 2008 00:29 de tazz

am si eu nevoie de cateva sfaturi pls uite id meu tazmaniakdj ms

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data...:)

din 17 oct 2008 23:39 de nemesis

Pasarica asta jumulita cu alura de filfizon... Auzi la el: "limbaj academic". Copilas... stai in banca ta ca pana la academie mai ai mult, chiar si dupa standardele tale... asa personale si care-ti apartin tie. :`

din 17 oct 2008 23:25 de nemesis

Ideea este simpla: intr-un cuplu, TOT ceea ce simte celalalt ESTE CAUZAT DE TINE. Daca s-a indragostit de tine, este pentru ca esti asa cum esti. Daca este suparat... l-ai suparat. Tu vrei sa-l vindeci de gelozie, numai ca problema NU ESTE EL. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Prima data...:)

din 17 oct 2008 23:14 de Pasaroi_Cuminte

Ai inteles gresit exact pe dos ce am vrut sa spun. Dar taman pe dos . Acum sunt doua posibilitati: 1. Ai citit in graba ce am spus eu. 2. In realitate CHIAR ASA AI INTELES TU SPUSELE MELE. Eu cand am definit aceea "perfectiune" am definit-o ...

Re: Re: Re: Re: Re: site unde te invata sa saruti?

din 17 oct 2008 21:39 de maco

in loc sa va bateti joc cu tot felu de sfaturi idioate (ca unii dintre voi) mai bine ati da cu searchu pe net si ati cauta un loc unde cineva e chiar interesat de sfaturile voastre idioate

din 17 oct 2008 21:22 de baby

vaaaai daca eram al meu ce ii faceam:lol: eu ador oamenii gelosi:lol: :,:-*

Re: Re: Re: Re: Prima data...:)

din 17 oct 2008 21:20 de angela

Moama ce limbaj folosesti, te-ai chinuit mult pana sa il gasesti?Eu nu ma obosesc sa folosesc cuvinte pompoase, deci barbatul care joaca pe 2 fronturi in acceptia ta e perfectiunea absolut intruchipata?:rolleyes:Wow te-ai gandit mult pana sa ...

Re: Re: Re: Prima data...:)

din 17 oct 2008 19:53 de Pasaroi_Cuminte

Probabil te-a facut sa crezi ca te- asteptat un an cand de fapt el a jucat " la doua mese" tot timpul. Pentru ca altfel ai avea doua caractere opuse ( 180 de grade) intr-o singura persoana. Daca am presupune ca cele spuse de tine sunt ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 17 oct 2008 19:01 de GhoTiK

eu! dar ai server?/:)

Re: Re: Re: Re: Intarziere menstruatie

din 17 oct 2008 18:13 de pacpac

depinde cine ti-l face.

Re: Re: Re: Re: Prima data...:)

din 17 oct 2008 16:44 de simosimina

Dar ce crezi fetitzo..ca dk te culci cu el te si mariti cu el? :lol::lol::lol: Wake up...esti tanara...sa fi sigura cu nu o sa fie singurul barbat din viata ta..:-* Si crede-ma ca la cat de nesigura esti tu...:` Nu mai fi asa nesigura..ca baietilor ...

Re: Re: Re: ce le plac fetelor la C.Ronaldo ?

din 17 oct 2008 16:41 de simosimina

boratura aia de mike tyson are fatza direct de puscarias homosexual...si prost..cu creierul cat o gaina... Pe cand Cristiano are fata aia de inocentza amestecata cu baietel rau...BAIETEL..nu barbat..

Re: Re: Re: Intarziere menstruatie

din 17 oct 2008 16:18 de diana

buna..:((am si eu o intrebare..stie cineva daca doare taree un avort?! intreb pentru ca mi-a intarziat mai bine de 2 sapt. sunt racita, am dureri de spate, ovare, sani ..toate simptomele k ar trebui sa vine , dar nu-mi vine. Ma duc la doctor la ...

Re: Re: Sexul anal

din 17 oct 2008 16:01 de sman

mulsumesc, e pt cultura mea generala..

Re: Re: ce le plac fetelor la C.Ronaldo ?

din 17 oct 2008 15:25 de roMario

....pai daca voua vi se pare ca Ronaldo are fata de baiat rau(si atat) inseamna ca nu l-ati vazut pe Mike Tyson,care nu numai ca are fata de baiat rau dar si e un baiat rau,nu doar pare asa cum e cristiano ronaldo..........

Re: Re: Prima data...:)

din 17 oct 2008 15:00 de angela

Si pe mine m-a asteptat un an jumatate, si dupa 3 luni a plecat dupa alta. Nu e o regula, exista barbati si barbati.Eu te sfatuiesc sa faci asta doar daca crezi ca esti pregatita din toate punctele de vedere.Sa nu faci asta pentru el, ci pentru ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1718 din 3732
«   1 ... 1715   1716   1717   1718   1719   1720   1721 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare