Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Cum sa procedez?

din 19 oct 2008 22:11 de juanitos

mie daca mi-ar place cat de cat de o fata as parcurge si mai mult de 300 de km doar ca sa fac sex cu ea...asa ca.....:-`:-`

Re: Re:

din 19 oct 2008 21:44 de sgc

Cum sa procedez?

din 19 oct 2008 21:17 de lili

De curand am intalnit un barbat prin calea internetului.Am stabilit sa ne intalnim. Mie imi place de el, si lui de mine vorbim la telefon, pe messenger. A stabilit sa vina cateva zile la mine, el fiind din alt judet.Suntem amandoi maturi, adica eu ...

Re: ce ma fac????:((

din 19 oct 2008 21:06 de Incepator

Din cate stiu eu ... mama nu are voie sa stea . Si daca prinzi un doctorash tanar...zau ca ti-ar place... Sa lasam gluam deoparte...daca prinzi un doctor de treaba poti vorbi cu el sa nu-i zica adevarul .

Cu mama la ginecolog!!!

din 19 oct 2008 20:29 de dyaniss

azi mama mi-o zis ca mergem la ginecolog in curand...sa vada daca mai sunt virgina....ea nu stie k mi-am inceput viata sexuala....nu pot sa ii spun k ii de moda veke....nuj nu m-ar omori:lol: dar s-ar purta diferit cu mn ....de ex daca nu fac ceva ...

Re: Re: Re: Semne proaste cuplul are...

din 19 oct 2008 18:27 de vladbodan

saraca de tine daca ar fi fost deodata toate :lol::lol: oricum , foarte interesant articolul ... merita sa mai citesti chestii de genul

Re: Cum se excita femeia rac?

din 19 oct 2008 15:25 de baby

da tu crezi ca daca e rac se excita daca o mangai sub clesti iar eu fiind zodia taur ma excit daca ma mangaie cineva sub coada??????:huh: nu are treaba cu zodiile:` decat daca vrei tu sa crezi asta. vorbeste deschis cu ea si o sa afli care ...

Re: Re: salut

din 19 oct 2008 12:33 de AND14REI

taceti mah cu marire de penis si prostii de astea.. ai terminat un ciclu cu napostim (ai luat un hematoprotector in timpul ciclului?) naposimu si cel mai prost steroid dar combinat cu susta,etc devine bun are efecte negative asupra ficatului si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt trista

din 19 oct 2008 12:14 de Pasaroi_Cuminte

de la 5:15 este "soundtrack-ul" teleencilopediei (cea mai longeviva emisiune -40 de ani ). http://ro.wikipedia.org/wiki/Teleenciclopedia Acum asculta de la 5:15 in sus si in acelasi timp citeste ce ai scris tu atunci sau imagineaza-ti un ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt trista

din 19 oct 2008 11:27 de baby

daca zic ca nu o recunosc......par tampa.......deci nu o recunosc.:ermm: dar ca un adevarat domn inteligent ce esti imi spui tu de ce ar trebui sa o recunosc.:love: zic bine?...normal ca zic. :,:-*

Oare sunt nimfo ?

din 19 oct 2008 09:48 de tango

Nu stim daca initiatoarea topicului ne mai urmareste sau nu insa am gasit un articol in Evenimentul Zilei din 14 Octombrie 2008 care ofera cateva explicatii pentru "foamea" de sex. [...] [b]Nu se mulţumesc cu partenere stabile[/b] Aşa ...

Re: Re: Re: Re: Re: gelozia strica..

din 19 oct 2008 04:50 de nemesis

Corect. O singura observatie: oamenii nu vor mereu sa schimbe ceea ce este "deviant". P.S. Vorbind de motivatie, eu am ajuns la concluzia ca sunt doar doua lucruri care pot schimba oamenii: dragostea si educatia. Din pacate, ambele au nevoie ...

Re: Re: Re: Re: gelozia strica..

din 19 oct 2008 03:00 de DarkAngel

Cu anumite limite orice om daca este suficient de motivat se poate schimba daca ceea ce schimba nu este contrar intr-o poportie mare cu esenta sa.Dar ca sa se schimbe in primul rand trebuie sa constientizeze ca comportamentul deviant pe care il ...

Re: sunt praf am nevoie de ajutor

din 19 oct 2008 00:32 de valentine

Chestia asta tine de personalitate. Exista tipi care sunt nascuti facand glume si pt a fi sufletul unei petreceri de ex si la cealalta extrema, seriosii si cei care stau de obicei in colt la petrecere. Ce poti sa faci in legatura cu asta? Ei bine, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 18 oct 2008 23:41 de GhoTiK

inscrieti-va ba!:lol:

Re: Re: Sunt trista

din 18 oct 2008 22:58 de elena

Baby nu ai inteles.Eu l-am uitat pe fostul.Am trecut peste. Problema e ca vreau sa fiu cu cineva, insa de un an de zile toate relatiile mele au esuat in mod dezastruos. Imi doresc sa fiu si eu fericita, si se pare ca fericirea nu mai apare.Asta ma ...

Re: sex oral la fete

din 18 oct 2008 22:40 de baby

sincer mie imi cam place:~* e drept ca nu-s topita dupa asa ceva dar....e placut...oricum as putea trai linistita restul vietii daca nu mi s-ar mai face. :lol: eu am o problema......pt ca nu pot face sex oral....mai mereu refuz sa mi se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex neprotejat, fara ejacu

din 18 oct 2008 21:57 de SoulsQueen

din cate stiu, chiar daca te speli, dupa ejaculare tot mai raman spermatozoizi pe canalul uretral. si e bine sa si urinezi inainte de a incepe un alt act sexual, pentru a elimina tot.

Re: Re: Re: Sexul anal

din 18 oct 2008 21:52 de SoulsQueen

poate avea si consecinte grave. daca este in exces poate provoca tulburari ale organismului, cum ar fi constipatieprobleme digestive, dar creste si riscul de aparitie a cancerului de colon (pentru ca se pot produce fisuri anale.

Re: Re: Re: Re: Re: sex oral la fete

din 18 oct 2008 18:31 de katherine

Ai avut vreodata un orgasm in timp ce ti se facea sex oral?

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1716 din 3732
«   1 ... 1713   1714   1715   1716   1717   1718   1719 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare