Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 oct 2008 14:56 de vladbodan
cand ai diaree iti merge burta si folosesti des toaleta ceea ce ar veni ca te c*** intr-una
diareea verbala e altceva , cam acelasi lucru , iti merge gura , pe degeaba , si nu , nu e o varsta la care esti copt mental , nu are o gandire suficient ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce va atrage m din 16 oct 2008 14:51 de carrie
Da, ai dreptate, pentru ele nu pentru a impresiona, dar ce inseamna concret "pentru ele"? Intr-adevar, normal si logic este sa te ingrijesti ca sa te simti bine in pielea ta (nu sa te imbraci ca sa epatezi etc.) dar pana la urma si asta ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 16 oct 2008 14:50 de pacpac
eu nu am generalizat pana la 100%,ei au minimalizat+ca au dat de inteles ca daca femeia nu vrea cu lumina aprinsa,nu are rost sa te chinui sa ii arati ca poate sa ii placa si cu ea aprinsa.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 oct 2008 14:43 de simosimina
Uite ca ma suporta...ca nu e taran ca tine...si pentru cultura ta generala..nu am tipat niciodata la el..si nu imi place sa tip la el :) :)))
Ce sa vorbesc cu colega mea??? din 16 oct 2008 14:41 de iron mike
sa zicem ca un baiat se intanleste cu o colega de clasa pe drum si merge cu aceasta pe jos,ce ar trebui sa vorbeasca respectivul baiat cu fata,cum sa o faca sa inteleaga ca acesta o place???trebuie sa specific ca respectiva colega este cea mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 oct 2008 14:40 de sgc
unde sustine? a spus ca-l excita - horny(ceea ce nu-i echivalent cu masturbarea) cuvintele obscene, apoi ca are niste fantezii pe care si le satisface intr-un alt mod, decat apeland la c....(de parca daca-ti satisfaci fanteziile cu nevasta altuia se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 16 oct 2008 14:40 de baby
aaah ai vorbe mai alese decat mine......asta vroiam si eu sa zic dar.....is in crestere...abia ma formez:lol::lol::lol:
:flowers::flowers::,:-*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 16 oct 2008 14:38 de carrie
Eu sunt de acord cu pac pac, cu mentiunea ca generalizarea nu poate merge chiar pana la 100% si ca proportiile in care unui om ii place una sau alta difera: cel mai banal exemplu, cel cu lumanarile: femeile care sunt ceva mai romantice gusta din plin ...
Re: Re: Re: Re: din 16 oct 2008 14:38 de baby
:love::love: i luv u:~*:love::love:
in sensu ca zici ft bine ce zici
:,:-*
Re: Re: Re: din 16 oct 2008 14:36 de Stranger_to_love
Eu zic sa te calmezi ca o sa ai o multime de pacienti cu pareri diferite de ale tale.Ce o sa faci atunci? O sa-i dai afara in suturi din cabinet?
Ce legatura au lumanarile cu dirty-talk? Adica ce? Nu se poate face sex salbatic cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 oct 2008 14:36 de vladbodan
vaaaaaai , DUMNEZO FIE CU TINE !!!!!! nu ii spun te iubesc cand fac sex cu ea si nici nu fac sex cu lumanari , pricepi bine daca nu , e problema ta , stau si ma intreb cum naiba te suporta de 2 ani iubitu ala a tau ... probabil si ala cedeaza ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 oct 2008 14:29 de simosimina
Nu ma face tu pe mine "SORO" ...da?
Ma enerveaza pur si simplu parerea ta..nah!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 oct 2008 14:28 de vladbodan
iar daca eu ma opun la ceea ce zici tu asta inseamna ca te enervez? faptul ca avem pareri diferite te enerveaza , te enerveaza faptul ca nu toata lumea e ca tine desi ti-ai dori sa fie? TARE SORO !!!:ok:
Re: Re:Re: Re din 16 oct 2008 14:27 de pacpac
E logic sa ti se para penibil daca tu faci numai cu lumanarele si "te iubesc" la fiecare 2 sec.
ce ai spus tu poate e prea vulgar,depinde,dar in afara de lumanarele si "te iubesc" la fiecare 2 sec,femeia mai tre si fu..a omule.Asa sa o "dai cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 oct 2008 14:25 de simosimina
Nu ma referam la u mai baby.. Of..Nu inteleg de ce sa te simti naspa pt ce am zis eu? Imi pare rau..dar dk ma enerveaza vladut ce sa fac? Asa sunt eu ..rea..Nu am cum sa ma schimb..La urma urmei..fiecare scrie ce vrea pe forumul asta. Imi cer ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 oct 2008 14:22 de baby
scuze dar nu cred ca e cazul sa ataci asa:ermm:
e urat avand in vedere ca EU am spus ca imi plac chestiile romantice:`
si sa stii ca e drept...nu am parte mereu de partide asa cum ai descris tu.....poate din lipsa de timp ,de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 oct 2008 14:13 de vladbodan
cand am sustinut ca imi plac filmele romantice , sau ca mi-ar place ceva ce exista romantic?
si te ia gura pe dinainte , vorbesti pe degeaba tot asa as putea si eu sa imi bat joc de tine , ceea ce nu cred ca ti-ai dorii;)
iar acele picanteri ...
Re: Re: Re: Re: Re: Oare sunt nimfo sau ce naiba a din 16 oct 2008 14:06 de carrie
Nici eu nu sunt de acord cu un asemenea comportament... adica nu sunt impotriva unei aventuri sau unei nebunii spre exemplu, dar cand aud de persoane care azi fac sex cu unul/una. maine cu altul/alta... mi se pare trist si urat totodata. Cu atat mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 oct 2008 13:59 de simosimina
:)) habar n-aveti ce vb.. :))
Din tot ce scrieti pe aici la voi sexul e ceva de genul:
"Am ajuns acasa..am pus petale peste tot...in camera miroasea a trandafiri..petale pe jos..prin pat..lumanari rosii...parfumate..am stins lumina..ca imi era ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 oct 2008 13:57 de pacpac
Ai dreptate,ce draq sa te mai chinui,mai bine iei cvul si fugi sa cauti alta,i-l arati,t-il arata,daca gasesti ce iti tre acolo o iei.
Pagina 1721 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||