Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Dirty talk... din 16 oct 2008 08:56 de vera_mary88
Asculta tu de mine ca ramane masca daca ii zici ceva obscen si pe romaneste :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce cau din 16 oct 2008 03:40 de ExoticDream
Mie nu-mi place sa caut cu lumanarea, iar "ceva ceva" nu-mi ajunge!
Iar generalizezi! De unde stii ca nu exista nici un baiat care sa detina suma calitatilor respective? Daca ti-as spune ca eu am intalnit si ca prietene ale mele au ...
Re: Re: Nudismul din 16 oct 2008 00:48 de robert24
man, ca sa folosesc acelasi mod de exprimare, eu am intrebat daca ar face,nu daca exista o astfel de plaja.
cand eu umblam pe o astfel de plaja tu te jucai cu vanghelie in tarana din fata cortului.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cand in sf din 15 oct 2008 22:29 de Rayku
Raspunsul e simplu si logic din punctul meu de vedere. Ori sunt prea orgolios ori gandesc anapoda dar eu niciodata nu ma duc la o fata astept sa vina ele si in nici un caz daca o fata imi spune ca se gandeste la altu n-o sa fiu cu ea vreodata pentru ...
Re: Re: Durata de viata a spermatozoizilor in corp din 15 oct 2008 20:36 de vladbodan
poate avea si durata de viata a unui om :-` daca ma intelegi :lol::lol:
Re: Re: Despartire din 15 oct 2008 19:50 de BeyondGirl
Daca a gresit si tine la tine, asa cum ai spus, o sa-i para rau si singura, nu trebuie sa o determini tu ....
Nu cred ca are rost cu mici rautati ... nu o sa te simti mai bine deloc, e doar o falsa impresie.
Think about it!
Re: Admirator secret..... din 15 oct 2008 19:26 de Incepator
Mie nu-mi place e anaibii de enervant .
Re: Re: Re: din 15 oct 2008 18:13 de simosimina
Hai mai lasa-ma ca ma disperi..toata ziua nu faci altceva decat sa ataci cuvintele mele..Cauta-ti dracu altceva de facut! Si MAJORITATEA NU INSEAMNA TOATA LUMEA...asta pt cultura ta generala.. 8-|
Re: Re: din 15 oct 2008 18:10 de Stranger_to_love
Of,daca nu ai mai crede ca toata lumea e ca tine.Nu mai generaliza atat.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce cautati din 15 oct 2008 17:29 de simosimina
Da o sa cauti pana o sa gasesti..ceva ceva tot vei gasi ..dar in nici un caz nu vei gasi toate calitatile insumate de tine mai sus..
In leg cu ce a zis Baby..orice femeie/fata cand sta cu un barbat il modeleaza intr-un fel sau altul..Acum ...
Re: Admirator secret..... din 15 oct 2008 17:21 de simosimina
:))) jur ca ai maxim 15 ani :)))
Re: Admirator secret..... din 15 oct 2008 17:19 de baby
eu am patit asta de multe ori si pe messenger si la telefon:`....si sincer ma enerveaza:huh:
mai ales ca de curand cineva imi face "glume" si ma suna cu numar ascuns....nu zice nimic si ma lasa sa tot intreb cine e):(
nu cred ca e vreun ...
Re: Cum sa il cuceresc...? din 15 oct 2008 16:37 de casy_casy98
Nu e aja greu cum pare....incearca doar sa fii prietenoasa...sunt baiat dar stiu prin ce treci...fa-i complimente dragute...dar nu exagerat de des...si uneori daca vrea ceva...un obiect sau ceva de genul asta...atunci...cumparail tu...fa-i mici ...
Re: oare??? din 15 oct 2008 15:59 de baby
stii ceva fetitza:`poate incepi sa plangi apoi ca nu stiu ce si ca doare si ca mai bine nu o faceai.
o faci cand esti sigura si gata.
daca a intrat si mai ales ca a mai curs si sange sa stii ca te-a cam dezvirginat:ermm: :lol:
e normal sa te doara ...
Re: Dirty talk... din 15 oct 2008 15:14 de baby
pai..nu practic:lol: inca:lol:
dar....se duce dracului tot romantismul la care poftesc daca aud prostii in pat:lol::lol:
de fapt....mi-ar placea sa imi dati exemple de cateva replici de genu'.....pt ca sincer.....nu stiu exact exact cam ce ...
Re: Re: Re: Nu simt nimic cand facem dragoste! din 15 oct 2008 14:02 de vladbodan
pai ea spunea ca nu avea placeri ... deci in fund nu prea cred ca iti provoaca chiar atatea placeri ... :p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce cautati la din 15 oct 2008 01:12 de ExoticDream
Mai exista, dar sunt [i]rara pasaroi[/i], pardon, [i]rara avis[/i]!
;););)
Aia sunt "mai multi", nu chiar 3 la 10000, dar se mai gasesc.
Nu, poate ca unele fete isi imagineaza asta, dar nici impresie! In general, foarte putine ...
Re: Re: Re: Re: se poate dezvirginare cu degetul din 15 oct 2008 00:15 de madytzza
sall...va spun un singur lucru nu se poate dezvirgina cu degetul......adik...cu un degete.....probabil daca bagi doua sigur nu va mai fi virgina...:ok::love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce va atrage mai mult din 14 oct 2008 22:42 de Pasaroi_Cuminte
Exotic, mamÄ, barbatii se uita dupa fundul femeilor ca femeile in oglinda.
:D
Ba da, conteaza sa fie sexy, frumoasa si in primul rand desteapta
Re: Re: Va rog sa nu radeti din 14 oct 2008 22:14 de za'one
Eu nu rad, dar cand te aud cu barometrele ridicate... Sincer... e cam greu! :ermm:
Pagina 1723 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
67 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||