Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Dirty talk...

din 16 oct 2008 08:56 de vera_mary88

Asculta tu de mine ca ramane masca daca ii zici ceva obscen si pe romaneste :D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce cau

din 16 oct 2008 03:40 de ExoticDream

Mie nu-mi place sa caut cu lumanarea, iar "ceva ceva" nu-mi ajunge! Iar generalizezi! De unde stii ca nu exista nici un baiat care sa detina suma calitatilor respective? Daca ti-as spune ca eu am intalnit si ca prietene ale mele au ...

Re: Re: Nudismul

din 16 oct 2008 00:48 de robert24

man, ca sa folosesc acelasi mod de exprimare, eu am intrebat daca ar face,nu daca exista o astfel de plaja. cand eu umblam pe o astfel de plaja tu te jucai cu vanghelie in tarana din fata cortului.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cand in sf

din 15 oct 2008 22:29 de Rayku

Raspunsul e simplu si logic din punctul meu de vedere. Ori sunt prea orgolios ori gandesc anapoda dar eu niciodata nu ma duc la o fata astept sa vina ele si in nici un caz daca o fata imi spune ca se gandeste la altu n-o sa fiu cu ea vreodata pentru ...

Re: Re: Durata de viata a spermatozoizilor in corp

din 15 oct 2008 20:36 de vladbodan

poate avea si durata de viata a unui om :-` daca ma intelegi :lol::lol:

Re: Re: Despartire

din 15 oct 2008 19:50 de BeyondGirl

Daca a gresit si tine la tine, asa cum ai spus, o sa-i para rau si singura, nu trebuie sa o determini tu .... Nu cred ca are rost cu mici rautati ... nu o sa te simti mai bine deloc, e doar o falsa impresie. Think about it!

Re: Admirator secret.....

din 15 oct 2008 19:26 de Incepator

Mie nu-mi place e anaibii de enervant .

Re: Re: Re:

din 15 oct 2008 18:13 de simosimina

Hai mai lasa-ma ca ma disperi..toata ziua nu faci altceva decat sa ataci cuvintele mele..Cauta-ti dracu altceva de facut! Si MAJORITATEA NU INSEAMNA TOATA LUMEA...asta pt cultura ta generala.. 8-|

Re: Re:

din 15 oct 2008 18:10 de Stranger_to_love

Of,daca nu ai mai crede ca toata lumea e ca tine.Nu mai generaliza atat.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce cautati

din 15 oct 2008 17:29 de simosimina

Da o sa cauti pana o sa gasesti..ceva ceva tot vei gasi ..dar in nici un caz nu vei gasi toate calitatile insumate de tine mai sus.. In leg cu ce a zis Baby..orice femeie/fata cand sta cu un barbat il modeleaza intr-un fel sau altul..Acum ...

din 15 oct 2008 17:21 de simosimina

:))) jur ca ai maxim 15 ani :)))

din 15 oct 2008 17:19 de baby

eu am patit asta de multe ori si pe messenger si la telefon:`....si sincer ma enerveaza:huh: mai ales ca de curand cineva imi face "glume" si ma suna cu numar ascuns....nu zice nimic si ma lasa sa tot intreb cine e):( nu cred ca e vreun ...

Re: Cum sa il cuceresc...?

din 15 oct 2008 16:37 de casy_casy98

Nu e aja greu cum pare....incearca doar sa fii prietenoasa...sunt baiat dar stiu prin ce treci...fa-i complimente dragute...dar nu exagerat de des...si uneori daca vrea ceva...un obiect sau ceva de genul asta...atunci...cumparail tu...fa-i mici ...

Re: oare???

din 15 oct 2008 15:59 de baby

stii ceva fetitza:`poate incepi sa plangi apoi ca nu stiu ce si ca doare si ca mai bine nu o faceai. o faci cand esti sigura si gata. daca a intrat si mai ales ca a mai curs si sange sa stii ca te-a cam dezvirginat:ermm: :lol: e normal sa te doara ...

Re: Dirty talk...

din 15 oct 2008 15:14 de baby

pai..nu practic:lol: inca:lol: dar....se duce dracului tot romantismul la care poftesc daca aud prostii in pat:lol::lol: de fapt....mi-ar placea sa imi dati exemple de cateva replici de genu'.....pt ca sincer.....nu stiu exact exact cam ce ...

Re: Re: Re: Nu simt nimic cand facem dragoste!

din 15 oct 2008 14:02 de vladbodan

pai ea spunea ca nu avea placeri ... deci in fund nu prea cred ca iti provoaca chiar atatea placeri ... :p

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce cautati la

din 15 oct 2008 01:12 de ExoticDream

Mai exista, dar sunt [i]rara pasaroi[/i], pardon, [i]rara avis[/i]! ;););) Aia sunt "mai multi", nu chiar 3 la 10000, dar se mai gasesc. Nu, poate ca unele fete isi imagineaza asta, dar nici impresie! In general, foarte putine ...

Re: Re: Re: Re: se poate dezvirginare cu degetul

din 15 oct 2008 00:15 de madytzza

sall...va spun un singur lucru nu se poate dezvirgina cu degetul......adik...cu un degete.....probabil daca bagi doua sigur nu va mai fi virgina...:ok::love:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce va atrage mai mult

din 14 oct 2008 22:42 de Pasaroi_Cuminte

Exotic, mamă, barbatii se uita dupa fundul femeilor ca femeile in oglinda. :D Ba da, conteaza sa fie sexy, frumoasa si in primul rand desteapta

Re: Re: Va rog sa nu radeti

din 14 oct 2008 22:14 de za'one

Eu nu rad, dar cand te aud cu barometrele ridicate... Sincer... e cam greu! :ermm:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1723 din 3732
«   1 ... 1720   1721   1722   1723   1724   1725   1726 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare