Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Nu simt nimic cand facem dragoste!

din 14 oct 2008 16:40 de baby

vaccinul acela se face daca deja ai candidoza? sau poti sa il faci preventiv? cat costa? :,:-*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce cautati la

din 14 oct 2008 16:37 de baby

eu nu cred ca un om poate fi modelat. rar sunt barbatii asa. e un fel de "dresaj" :` unii is atat de batuti in cap incat...pot sa te chinui toata viata. si in plus daca trebuie modelat nu mai intra si la categoria ...

Re: Nu simt nimic cand facem dragoste!

din 14 oct 2008 16:18 de simosimina

hai sa iti spun ceva. Eu tot 2 baieti am avut in viata mea sexuala. Primul meu iubit cu care am stat aproape 2 ani..cu care..nu ma simteam deloc bine in pat..si in anul ala de facut sex cu el..nu am avut niciodata orgasm..Ma durea mereu..nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce cautati la un b

din 14 oct 2008 16:14 de simosimina

hmm..unde crezi ca mai gasesti baiat care sa indeplineasca toate calitatile mentionate de tine?!?!?! Cred ca nici acum zeci de ani..nu erau asa :)) In fine.. Sunt baieti asemanatori descrierii tale..dar..problema e ca indeplinesc una sau doua ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce cautati la un b

din 14 oct 2008 15:54 de baby

da:ermm: foarte bine zis si chiar ca e aproape imposibil:unsure: :,:-*

Re: Re: Re: Re: cinica ''on''

din 14 oct 2008 15:21 de vladbodan

pai tocmai deaia , daca intr-un oras e bun , nu inseamna ca peste tot e la fel , in acea unitate nu lucreaza aceeasi delicati ca si in Bucuresti sau de care zici tu

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce cautati la un baiat

din 14 oct 2008 14:52 de angela

Well, eu una imi doresc un barbat inteligent, care stie sa aprecieze o femeie.Un barbat educat, care stie sa se poarte in societate si nu, numai. Un barbat sincer, cu simtul raspunderii, si care stie sa isi asume responsabilitatea proprilor ...

Nu simt nimic cand facem dragoste!

din 14 oct 2008 12:29 de me

....hmmm de foarte putine ori facem dragoste doar intr-o pozitie!!;)oare nu ne potrivim in acesta caz (reiau avem 4 ani impreuna si 2 ani jumate de cand ne-am inceput amndoi viata sexuala adik amndoi eram virgini:D)oare m-am obisnuit eu cu acest ...

Re: Re: Re: Re: Re: ce cautati la un baiat? doar p

din 14 oct 2008 06:44 de GhoTiK

nu e de ajuns sa te iubeasca si te sa faca sa zambesti?:love:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce cautati la un baiat

din 14 oct 2008 04:10 de ExoticDream

Voi cauta linkurile si vei vedea ca cei mai multi dintre noi si-au expus pe larg opinia despre acest subiect, optiunea de cautare pentru asta a fost inventata! :cat::cat::cat:

Re: Re: Va rog sa nu radeti

din 14 oct 2008 04:03 de ExoticDream

OK, nu radem, dar.... cam greu sa se ridice barometrul ala, eu stiam ca-i din sticla! Poate mercurul...., dar mai stii, daca presiunea e mare-mare....! :D:lol::D

Admirator secret.....

din 14 oct 2008 00:48 de stafia

daca ai aborda pe cn de pe tel,mess si alte deastea fara ca ea sa iti stie identitatea(cv gen admirator secret:zorro:) cum ai face macar sa fie interesata sa stie cn esti,cum esti,de unde esti si in final cand te cunoaste pe cat posibil sa nu iti iei ...

Re: Cum sa il cuceresc...?

din 13 oct 2008 20:52 de Alex

Pai pt inceput trb sa-i aratzi ca ai mai avut prieten si ca sti ca potzi sa-ti dai interesul pt altcinvea.Apoi trb sa ii aratzi ca ai multe prietene si prieteni de la el din cls. si ca esti in centrul atentie.Apoi date putzin la el,si o sa-ti dai ...

Vorbe de duh

din 13 oct 2008 20:46 de the_gogu

Bun...am gasit acete "vorbe de duh" pe un alt site(la sfarsitul postului veti vedea si linkul de unde le-am luat)care mie unul mi-au placut si cred ca sunt bine de stiut pentru cei care inca nu le stiu si mai postati si voi altele stiute de ...

Re: Va rog sa nu radeti

din 13 oct 2008 20:25 de Pasaroi_Cuminte

Ok nu radem :lol: Pai e normal daca presiunea creste barometrul sa se ridice.:lol:

Re: Nu simt nimic cand facem dragoste!

din 13 oct 2008 17:41 de simosimina

Eu zic sa schimbati pozitia..nush incercati ceva mai "profund"..din cate imi zici u nu ai decat orgasm clitoridian(care il ai in urma frecarii de ceva)...dar daca te-ai concentra mai mult..poate ai avea si orgasm vaginal...sa vezi ce bine e..Mai ...

Re: Re: Re: Inceputul.

din 13 oct 2008 17:24 de vladbodan

no bine no si tu :))

Re: Re: Inceputul.

din 13 oct 2008 16:10 de baby

mai multeeee prezervative:` daca termina dupa 2 minute?:huh: mai pune unul si continua asa daca nu mai are.....:lol::lol: :,:-*

Re: Re: Re: Skinoren vs Zinerit

din 13 oct 2008 16:07 de maria

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce cautati la un baiat? do

din 13 oct 2008 15:33 de vladbodan

da ma , o urmaresc prin gps , stiu ca la momentul de fata poarta haine dar nu spun de care ca e secret si ca precis face ceva , dar nici aia nu va spun ce ca e confidential ... exotic ... :) eu unul nu am vazut daca ai mai scris pana acuma ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1725 din 3732
«   1 ... 1722   1723   1724   1725   1726   1727   1728 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare