Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va rog sa nu radeti din 12 oct 2008 17:41 de fdfdgfdre
Are, ne arata ca esti narcisist, te crezi frumos:ninja:
N-are, de aia nici nu stim de ce ti-ai pus-o.
Daca-mi puneam eu poza cu mine la avatar trebuiau sa mareasca astia numarul de mesaje personale pe care poti sa pe primesti:cat:
Concluzia: ...
Re: Re: Re: Re: Re: Va rog sa nu radeti din 12 oct 2008 17:09 de vladbodan
ah , si nu imi dau seama ce legatura are poza cu eu ca persoana , nu cred ca fata mea are vre-o importanta pentru tine atunci cand eu iti raspund aici , sau daca te deranjeaza criticile , trebuia sa te fi gandit inainte ca deobicei esti criticat apoi ...
Re: Re: Re: Re: Va rog sa nu radeti din 12 oct 2008 17:08 de vladbodan
am inteles problema ta , dar atunci de ce mai accepti sa stai cu ea daca tu ai nevoie sa faci sex? si tot odata mai si accepti faptul sa ramana virgina pana la 18 ani? deci carei ciudatul , cautati una care sa iti satisfaca nevoile , legat de ...
Re: Re: Re: Va rog sa nu radeti din 12 oct 2008 16:07 de Alex1989
cum adica sunt ciudat? din cate mi-am dat seama dupa ce se incepe viata sexuala corpul o cere.te masturbezi dar odata la 1-2 chiar 3 saptamani.ma rog, cand avem 15-16 mai des dar cand esti major, ai alte griji pe cap,vrei sa te distrezi mai mult, iti ...
Re: Epilepsia se ia prin sarut? din 12 oct 2008 15:40 de simosimina
CUm poti sa intrebi asa ceva???:wacko::blink::wacko::blink::wacko::blink: Normal ca nu...mai ales ca epilepsia este o boala neurologica:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))0
Re: Epilepsia se ia prin sarut? din 12 oct 2008 15:36 de DarkAngel
Epilepsia nu se ia prin sarut si nici prin contact sexual!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 oct 2008 15:20 de DarkAngel
Ok raspund eu la sb.
Deci intr-o relatie cel putin eu consider ca sexul are un rol important pentru ca fie ca unii,unele vor sa recunoasca sau nu sexul este si o nevoie fiziologica.
Este foarte bun pentru a te detensiona relaxa si a scapa de toate ...
Re: Epilepsia se ia prin sarut? din 12 oct 2008 15:16 de vladbodan
nu se ia prin sarut , se ia prin eye contact ... ai mare grija sa nu il privesti in ochi:. si eu am luat epilepsie de la multi oameni care stateau intr-o noapte langa mine in timp ce eram pe bordura cu dureri de cap si bere langa mine:.
Re: Re: Re: O parere/sfat din 12 oct 2008 15:06 de vladbodan
:blink::blink::blink::blink::blink:(X) atunci nu mai inteleg de ce ai apelat aici daca stiai solutia din prima :ermm:
Re: cinica ''on'' din 12 oct 2008 15:04 de vladbodan
inainte de a te baga in seama macar ofera si tu cateva detalii despre orasul in care este si eventual strada :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: despartire din 12 oct 2008 14:25 de Anonim
Cumpara-ti un pistol si impusc-osau aruncai niste acid pe fata.
Clinica ''on'' din 12 oct 2008 14:04 de anonim
Salutare
Vreau sa stiu daca ati apelat careva la aceasta clinica care se ''lauda''ca ar rezolva multe probleme de natura sexuala ?
Re: Re: O parere/sfat din 12 oct 2008 13:56 de Bebe
De obicei nu intra numai nu vreau sa stau cu obsesia de a ma uita la usa. Oricum daca o incui pot sa tot intre. :)
mai multe marimi,o alegi pe cea potrivita? din 12 oct 2008 09:16 de asdfgh
Daca nu stii,taci si nu mai vorbesti,pt ca esti amuzanta!:ok:
Re: dak menstruatia iti vine mai devreme din 12 oct 2008 03:10 de simosimina
Daca spui ca ti-a crescut si burtik..ai si pofte..Mai bine iti iei un test de sarcina..il faci..si afli pe loc. Eu cred ca esti insarcinata. Exista si femei care sunt insarcinate si au menstruatie pana in luna a 4a maxim. Bafta si sper sa fi ...
Menstruatia poate veni mai devreme? din 12 oct 2008 03:06 de Manea
hmmm...io am o intrebare....cine ma poate lamuri.....si v.as ruga frumos...sa ma ajutati.Ideea e urmatoare...pana acum 2 luni menstruatia era regulat...ziua 20 a fiecarei luni,dar ult 2 luni mi.a venit p 14 in septembrie si acum p 11 in ...
Re: da sau nu ? din 12 oct 2008 02:48 de simosimina
Nu treb sa afle neaparat ca nu mai esti virgina.
Treaba cu varsta nu are importanta..dar dk ai gasit pe cineva cu care esti de mai mult timp si care te iubeste...de ce nu?
La ginecolog, in cazul in care nu ai mai fi virgina..doctorul nu are ...
Re: Va rog sa nu radeti din 12 oct 2008 02:39 de simosimina
Nu esti inca foarte apropiat de prietena ta, astfel incat sa ii spui "problema ta". O pun intre ghilimele..pt ca asa o numesti u..si nu este deloc o problema..E bine ca ti se scoala :p E bine ca esti atras din punctul ala de vedere de iubita ...
Re: Unde faceti sex? din 12 oct 2008 02:30 de simosimina
:)) chiar asta seara am fost la al meu..si a intrat tatal lui peste noi...dar am avut timp sa ne acoperim :))) In general facem si cu ai mei sau ai lui acasa..la me nu e problema..ca stau la casa..si pana urca ai mei in camera:)) ..dar el sta la ...
RE: cred ca este un post de folos pe viitor din 12 oct 2008 01:06 de Alex
va rog, daca isi mai poate da cu parerea cineva cu experienta, cineva caruia i s-a intamplat si daca imi poate raspunde la toate intrebarile mele, eventual informatii noi. pentru "mishtocari", nu sunt obsedat,nu am mintit in post si sper sa nu avem " ...
Pagina 1727 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
37 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||