Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Va rog sa nu radeti

din 12 oct 2008 00:38 de Incepator

E ceva normal sa ti se scoate, zii mersi altii o intorc pe toate partile ca sa se mai trezeasca odata . Cu udatu' da se mai intampla pt. ca organismul tau simte niste senzatii HOT . Nustiu daca se poate rezolva printr-o partida de sex cu ...

Va rog sa nu radeti

din 12 oct 2008 00:35 de Alex

Buna ziua.Am si eu o intrebare, va rog frumos.Ma numesc Alex, am 18 ani si am o problema, cred eu sexuala.O sa v-o zic scurt si clar sa intelegeti: Cand ma sarut un pic mai tare cu prietena mea, organul meu sexual mi se ridica si de cele mai multe ...

Analizele de sange arata ca nu mai sunt virgina?

din 11 oct 2008 22:52 de mycutza

am o mica problema sunt virgina am 17 ani...si noh as vrea sa fac sex dar mam spune ca e o varsta frageda pt a incepe relatile sexuala si ar trebui sa mai astept un pic ....si pe deoparte sunt de acord cu ea.....dar daca ar fi sa nu mai fiu virgina ...

Re: Unde faceti sex?

din 11 oct 2008 21:43 de baby

mai mult la mine...mai rar la el.....cum se poate....si daca e cineva acasa......asta e...:lol: cu grija si cu atentie:lol: eu is stresata tare daca mai e cineva acasa dar na.... :,:-*

Re: ce cautati la un baiat? doar pentru fete!! :))

din 11 oct 2008 21:38 de baby

in nici un caz nu ma uit dupa hainele lui de firma sau dupa masina:` nu-mi pasa!:ermm: imi place sa le am pe ale mele nu sa salivez la banii lui:huh: cand ma uit la un baiat ma uit la ochi.nu conteaza culoarea....doar ca ochii unui om spun ...

Re: Re: Unde faceti sex?

din 11 oct 2008 21:13 de vladbodan

la mine , la ea , cu parinti , fara , pe afara ... :-?? dorm la ea pe scurt si gata

avort? da.

din 11 oct 2008 18:55 de alina

"e pacat, crima." ai avut un accident, ai facut o greseala, nu conteaza: responsabilitatea iti apartine si nu ai dreptul sa faci un copil doar pentru ca e pacat sa avortezi. se intampla, avortezi, treci peste. that's just real life. am facut si eu ...

Re: Re: Re: Re: Masturbare excesiva ,intensa,profu

din 11 oct 2008 16:34 de Mastuman

Chiar nu ma ajuti tu?Ca am inceput sa ma plictisesc de atata laba

Re: Unde faceti sex?

din 11 oct 2008 16:10 de onlyforgod

hehe , eu ash face oriunde se poate:)) ;D mai exploreaza nu cred ca ar fi un loc standard unde ai putea tu face sex , mai ales daca iti place sa traiesti momentele la intensitate mare , risca putin si incearca si in alte parti unde n-ai facut-o ...

Unde faceti sex?

din 11 oct 2008 16:03 de Bebe

Unde faceti de obicei sex(dragoste): in casa cu parintii, la voi daca stati singuri etc. As vrea sa stiu pt ca eu stau cu parintii inca si e mai greu din pctul asta de vedere. Nush cum sa fac.

Re: Re:

din 11 oct 2008 15:43 de sgc

riscurile acelea depind si de grupa sangvina a mamei, pentru ca mama este purtatoarea sarcinii. iar daca mama are rh-ul negativ, fatul mostenind rh-ul tatalui are rh-ul pozitiv apare o incompatibilitate in mama si fat pe durata sarcinii. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: anticonceptionale?

din 11 oct 2008 12:59 de baby

Pasaroi pe cuvant ca am impresia ca esti Blitz:` poate nu am dreptate dar ... mi-am zis parerea macar:lol: cat despre dorinta de a mi se spune contrariul.....hm....daca vine din partea unui mascul oarecare...sincer..nu prea ma ...

Re: Re: Re: Dupa cat timp se fac simtite efectele

din 11 oct 2008 10:57 de cineva

Re: Re: Re: Ce vor bărbaţii de la femei?

din 11 oct 2008 06:01 de ExoticDream

Ba raspund, dar in general suna un pic ciudat sa pui o intrebare si tot tu sa-i dai raspunsul. Hai sa vedem..., cu toate ca articolul se refera in special la opinia barbatilor. Habar n-am pentru ca mie nu-mi plac aventurile de-o noapte, o ...

Re: Re: Re:

din 11 oct 2008 01:56 de simosimina

:.:.:.:. ma plicti..

Re: Re: Re: Re: o SeaRa suPerBa

din 11 oct 2008 00:02 de Incepator

Eu la 12 ani jucam baba-oara pe afara, ei o ard cu netu' .

Re: Re: Re: o SeaRa suPerBa

din 10 oct 2008 23:23 de baby

pute de la o posta a Copy + Paste si a prostie incurabila nu stiu de unde e copiata sau daca are vreun gram de adevar dar sincer regret ca am pierdut timp din viata mea cititnd asemenea mizerie:` ce e ma cu asta? sunteti normali de postati ...

Re: o SeaRa suPerBa

din 10 oct 2008 23:08 de dyanaaa

sincer iti zic...u ai probleme destul de grave daca povestea asta chiar ii adevarata!mai bine ati inceta sa mai faceti lucru asta!sunt atatea fete si atatia baieti pe lumea asta,inkt nu cred knu va puteti gasii pe altcineva.

Re: Re: Re: Replici pentru agatat ?

din 10 oct 2008 22:57 de me

daca vb sincer.....sigur va accepta o relatie in scurt timp:flowers::flowers::flowers:

Re: Re:

din 10 oct 2008 21:48 de Stranger_to_love

Pai daca altceva nu stii sa faci recurgi la violenta. Eu nu i-am spus direct ca sunt,dar naiba,e clar ca stie.Ce importanta are daca stie sau?:lol:E viata mea,nu a ei. Insa nu schimba subiectul.Nu e frumos sa raspunzi la o intrebare cu ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1728 din 3732
«   1 ... 1725   1726   1727   1728   1729   1730   1731 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare