Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: ma ajuta cnv?? din 10 oct 2008 10:21 de simosimina
aoloo:))) atunci e grav :)))
Re: Re: Re: Re: ma ajuta cnv?? din 10 oct 2008 10:12 de vera_mary88
Daca vine sfantul duh si o lasa :lol::lol: GLUMESC :p
Re: Re: Nu stiu ce sa fac....ce sa cred...... din 10 oct 2008 09:52 de vera_mary88
Luati o pauza vezi daca ti dor de el..sau nu...el e virgin? Ca numa asa se explica faptul ca inca nu ati facut sex, ca nu a insistat..cati ani are?
Re: Re: 3 intrebari. din 10 oct 2008 01:59 de DarkAngel
Raspunsurile tale sunt bune dar la 3 daca se intampla sa apara sangerarea este indicat sa se dezinfecteze zona si purtarea unei lenjerii intime mai largi pentru a permite vindecarea si a evita iritarea
Re: Re: Re: Masturbare excesiva ,intensa,profunda. din 9 oct 2008 23:27 de simosimina
Mey baietel..mai lasa-ma cu glumitze d`astea de prost gust. In primul rand sexul e sex..pe cand retardatul care a postat acest subiect este dus cu pluta.Daca el a zis ca PENTRU ASTA TRAIESTE..e logic ca prefera masturbarea in lcul sexului.Chiar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce vor bărbaţii de la fe din 9 oct 2008 23:01 de GhoTiK
eu stau mult mai mult:p in medie 8 ore pe zi k sa ajung in liga profesionista de gameri:|
dar tot ies knd vreau:-?? nu cred k e regula k cei de la tastatura nu au cu cine sa iasa:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma mai iubeste!? din 9 oct 2008 22:51 de marioxxl
Daca vrei si iubesti se poate!As putea scrie o carte prin cate am trecut sa ajung aici !A fost si o despartire de lunga durata..dar se pare ca iubirea a fost si este mai presus de orice!
Re: Re: ma ajuta cnv?? din 9 oct 2008 22:47 de miha3la
iti multumesc..la asta ma gand s eu sa fac
Re: ma ajuta cnv?? din 9 oct 2008 22:38 de SoulsQueen
s-ar putea sa fie din cauza racelii, asa ca stai linistita. dar daca te macina, du-te si cumpara un test de sarcina, pentru a nu-ti mai face griji
Re: Nu stiu ce sa fac....ce sa cred...... din 9 oct 2008 22:33 de Br27crs
Wow..parka ash fi eu cu fosta pretena:)) voua chiar nu va place cand cineva tsine cu adevarat la voi? porma va plangeti la toate pretenele ca nu mai merge nimic bine si deastea... hai ma..ca o cautati cu lumanarea mereu..:))
Re: ziceti si voi din 9 oct 2008 20:41 de DarkAngel
Probabilitatea este foarte mica doar daca a existat lichid preejaculator si acela cand s-a rupt prezervativul a reusit sa ajunga unde nu trebuie si sa fi continut spermatozoizi si acei spermatozoizi sa fi supravietuit drumul pana la ovul sa-l ...
Re: ziceti si voi din 9 oct 2008 20:27 de bubulutza
Eu una nu cred ca este posibil sa ramana insarcinata ,atata timp cat nu ai ejaculat in ea, chiar daca prezervativul s-a rupt ( incluzandsi ipoteza cu 'picatura placerii ) !
Re: Nu stiu ce sa fac....ce sa cred...... din 9 oct 2008 19:24 de bubulutza
Eu cred ca raceala asta temporara pe care o simti tu uneori ,provine de la faptul ca esti indecisa in ceea ce priveste sexul...ca sa faci pasul asta nu trebuie sa te cuprinda astfel de sentimente precum : punerea iubirii pentru el sub semnul ...
O SeaRa suPerBa cu fratele meu din 9 oct 2008 19:15 de Micky
Eu am 17 ani fratele meu 15, cand eram mici parintii nostri de multe ori ne lasau singuri.:D Mai ales de sarbatori ramaneam cu bunica din partea mamei... stiu ca ne iubeam mult si ne aparam, cand eram foarte mici parintii se amuzau chiar ne puneau sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ce vor bărbaţii de la femei? din 9 oct 2008 18:44 de vladbodan
inseamna ca esti foarte nervos :)) , eu am acelasi mouse si tastatura cam de 2 ani si merg perfect :)) dar hei ... si eu petrec cam 3 4 ore pe zi in fata ecranului dar tot am cu cine sa ies daca vreau :-?? ok , acum sa revenim la subiect , :)) ce ...
Re: Nu stiu ce sa fac....ce sa cred...... din 9 oct 2008 17:33 de onlyforgod
probabil din cauza varstei nici tu nu sti ce vrei de fapt si , chestie ca iti place cand te saruta cand te strange in brate , este pentru ca te cam *mananca* ,,, parerea mea e sa mai astepti un pik sau sa incerci sa vorbesti cu el despre teama ta ...
Re: Statuie din cioburi....Stropi de sticla din 9 oct 2008 15:54 de Blitzkrieg
Nu numai ţie.Să nu crezi că eşti ghinionistă.Asta se cheamă viaţă.
I se mai spune antrenament pentru şcoala nervilor.
Mâine şi mai naşpa dar hei va fi o zi cu soare.
E următorul paradox: zi neagră cu soare. :lol: ...
Re: Re: din 9 oct 2008 15:42 de Stranger_to_love
La tine a fost la limita,dar clar 2 ani ar fi fost prea mult.Ceva nu e in e in regula daca sta atata.Se pune prea mare accent pe virginitate.
Altul mai bun nu o sa gaseasca.Nici ea nu stie ce vrea.
Eu zic sa te desparti de el.Tu ...
Re: Re: Re: din 9 oct 2008 15:07 de baby
si ce eu daca am facut-o dupa 1 an cu al meu asta inseamna ca e prost sau ca nu tin la el?:huh:
banuiesc ca il iubeste dar na.....daca are baietu si defecte ce vrei:lol:
:,:-*
Re: Re: Re: Re: din 9 oct 2008 15:06 de vladbodan
in loc sa scrii toate chestiile astea banale puteai sa raspunzi sa intrebarea mea care era defapt tema topicului :` sunteti imposibili oameni buni:wacko:
Pagina 1730 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
52 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||