Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: din 8 oct 2008 16:37 de Stranger_to_love
Un punct de vedere,dar cam rigid totusi.Nu trebuie sa existe neaparat nu stiu ce sentimente pt. a face un preludiu ca atunci cand e o mare iubire.Chiar daca nu as iubi pe cineva placerea de dragul placerii si aceea de a o darui ramane.Chiar tu ...
Re: Durere la incercarea de penetrare! din 8 oct 2008 14:44 de vladbodan
:blink: esti virgina , tu ce crezi , e stramt , ai nevoie de o penetrare sanatoasa macar odata ca sa nu se repete aceeasi chestie , daca consideri ca nu esti suficient de lubrifiata , cumpara un lubrifiant ca sa ajute la penetrare ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 oct 2008 13:12 de Incepator
Pentru ca fizicul meu si stilul vestimentar nu prea
au eficienta..
Ma imbrac sport..rar elegant.... fizicul....1.80 64 kg....olecutza de burtica...daca vrei sa te sperii...imi trimiti un PM cu id-ul si iti arat...sa vezi ca nu vb ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 oct 2008 12:02 de vera_mary88
Somebody is in love :love::love: de cine nu trebuie :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 oct 2008 10:25 de Incepator
Stai intinsa pe canapea si ma privesti lung
Dar esti prea aproape dar langa tine nu am cum sa ajung
Prietenul tau sta langa mine la masa il stiu de mult
Mai ales ca a fost cu mine in clasa
Imi povesteste ceva si imi toarna vin in pahar
Eu is ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ma duc la ginecolog din 8 oct 2008 09:51 de vera_mary88
Asta cam asa e "adolescentii" astia din ziua de azi vor sex in sus sex in jos da habar nu am sa se protejeze si habar nu au ce rau isi fac doar pentru ca o fac, pentru ca o face toata lumea...:(
Re: Re: Re: Re: Re: Familia: Fericire sau povara? din 8 oct 2008 09:49 de vera_mary88
Pai me sorry dar aici nu pot sa iti raspund, inca nu mi-am intemeiat o familie...:~*
Re: Lipsa sexului provoaca nervi? din 8 oct 2008 09:47 de vera_mary88
:lol::lol::lol: Nebuna in ce sens ca si eu la faculta am frustrate de profe....Da lipsa sexului poate duce la aparitia nervilor, irascibilitatii...da nu stiu daca se aplica si la persoanele astea din invatamant :lol:
Re: Re: Re: imi intarzie menstruatia.. din 8 oct 2008 01:49 de Ronin
daca ai facut test si e ok, sansele sunt fff mici sa ai sarcina. 5 zile nu e mare lucru. Eu am patit cu o fata intarzieri de 3 saptamani, 2 saptamani,apoi cu alta fata 2 saptamani jumate intarziere. Toate alarme false.
Re: Sacrificii din iubire din 7 oct 2008 23:55 de Br27crs
:) hmm... aproape tot inafara de religie si familie... ai uitat o chestie:)) sau probabil ca in alte orase nu'i tigania din braila... "sa iti pui totsi shmekerii in cap pentru ea":)) optiunea asta nu exista:-?...
Re: Cand in sfarsit am gasit pe cineva... din 7 oct 2008 23:47 de Br27crs
Ia incearca sa o impresionezi... asha deodata... de exemplu eu cu fosta pretena..tot asha tinea mult la fostu si era cam suparata... si ii zic...daka mai esti suparata te dau toata fatsa cu fineti...:)) si am dat'o.. si din momentul ala pur si ...
Re: Re: amenintare? din 7 oct 2008 21:24 de trabuc
.....la fetite nu conteaza caracteru atata timp cat ai bratu ca mineru ;).....aceasta expresie s-a aplicat cand tu l-ai cunoscut pe actualul tau "iubit"......si acum el te janteajeaza pt ca te "iubeste" foarte mult ;)
Re: Re: Re: din 7 oct 2008 21:19 de alcoolistu'
....aceslea erau nishte cazuri izolate......se stie ca acum 30-40 de ani majoritatea fetelor erau virgine pana in ziua nuntii,insa acum treaba sta altfel........multe dintre fete isi incep viata sexuala de la 14-15 :(
Re: amenintare? din 7 oct 2008 20:47 de bubulutza
Ce om idiot Doamne ! Cum a putut sa-ti faca o astfel de amenintare ? Daca ar fi zis ca , din prea multa iubire ,se sinucide, sau ca vrei sa te desparti de el pentru ca iubesti pe altcineva , ar fi fost un raspuns mai rezonabil...dar asa..mi se ...
Re: Re: amenintare? din 7 oct 2008 20:42 de Coracao
ii si asta o teorie...iar apoi daca-i spune ce???
Re: Problema cu grupa de sange din 7 oct 2008 20:41 de vladbodan
ceea ce ceri tu cam imposibil , tu practic ceri sa ti se schimbe sangele daca din cauza asta e problema , nu stiu exact ... dar daca da , e imposibil sa schimbi grupa sangelui
Re: amenintare? din 7 oct 2008 20:38 de vladbodan
in primul rand scuze ... esti proasta ca ii permiti sa te ameninte , al doilea rand daca esti minora eu in locul tau l-as provoca sa ii spuna , oricum tot el o incurca , legea se aplica oricum chiar daca tu ai fost deacord sau nu ... deci el e ...
Re: Dupa o despartire, nu ma mai preocupa fetele! din 7 oct 2008 20:38 de bubulutza
Da ce tupeu a avut fata aia care ti-a pus mana in pantaloni :lol:...tinerii astia din ce in ce mai 'curajosi'.Nu trebuie sa gandesti pesimist...invata din greselile pe care le-ai facut in fosta relatie si incearca sa repeti lucrurile bune in ...
Re: Problema cu grupa de sange din 7 oct 2008 20:30 de bubulutza
Faptul ca ai Rh pozitiv este un lucru imbucurator, deoarece viitorii tai copii vor mosteni grupa asta ( se mosteneste numai de la tata rh-ul)...riscul sa aiba probleme de malformatii va fi minim...despre grupa ta mare lucru nu pot spune, asa cum ...
Re: Problema cu grupa de sange din 7 oct 2008 20:06 de angela
Si eu am AII, nu stiu daca negativ sau pozitiv. Insa nu am probleme in acest sens, si mie mi se inroseste pielea, de la caldura, e normal, insa nu cat sa imi creeze probleme. Cred ca ar trebui sa folosesti o crema pentru copii, pentru ca nu ...
Pagina 1732 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
35 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||