Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: amenintare?

din 7 oct 2008 20:01 de angela

Daca ii va spune, inseamna ca nu tine deloc la tine, si ca nu respecta ceea ce s-a intamplat intre voi. Mi se pare o amenintare jalnica, si asta dovedeste cat de putin te respecta si te iubeste.Un barbat adevarat nu ar face asta niciodata.Daca ...

Re: urgent

din 7 oct 2008 19:27 de bubulutza

Metoda asta e folosita pentru a vedea daca esti insarcinata sau nu, cum se dezvolta embrionul. in niciun caz nu e folosita la ce crezi tu...un control ginecologic e suficient

Pierderea virginitatii se vede la ecograf?

din 7 oct 2008 18:50 de miki

prin ce metoda se afla daca mai esti virgina se vede la ecograf

Re: Re: Re: Ce parere aveti despre sex in grup?

din 7 oct 2008 17:24 de ZigZag

Sau poate preferi sa fi singura fata intre vreo 2 sau 3 barbatzi ? :lol:

Re: Re: Re:

din 7 oct 2008 15:53 de vladbodan

total deacord ... dar nu a fost deloc cum e acuma , existau si atunci curiozitati , dar nici unu nu era disperat dupa acele curiozitati cum e acuma , chiar si violenta , si oameni mult mai civilizati ...

Re: Re:

din 7 oct 2008 15:27 de Stranger_to_love

Stai tu linistit ca se jucau,si acum 30-40 de ani,ti-o arat pe a mea daca mi-o arati si tu pe a ta. Sexul e ceva instincutal si mai devreme sau mai tarziu daca e un grupulet de copii la un moment dat va apararea curiozitatea.

Re: Re: Re: Re: Familia: Fericire sau povara?

din 7 oct 2008 15:09 de onlyHuman

Scuze de intarziere:~* Ma refer la familia pe care, unii, a-ti intemeiat-o. Si daca regretati ceva in legatura cu decizia de a o intemeia.( considerati acum ca v-ati pripit?)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ma duc la ginecolog

din 7 oct 2008 14:07 de vladbodan

nu stiu cum ar putea la ecograf sa fie observat asa ceva ... dar , bine face , si o sustin , fiindca voi copii sunteti total paraleli , l-am intrebat pe varul meu de ce ii atat de disperat sa faca sex si am primit uimitorul raspuns " pentru ca toata ...

Re: Sunt complexat din cauza virginitatii la 17 an

din 7 oct 2008 14:00 de vladbodan

in locul tau mi-as da un cap in gura [metaforic] ... care e problema ta ? inteleg ca te roade invidia pe alti dar stai linistit ca la toti le vine randu , toti sunteti acuma in epoca vitezei , repede repede sa vad sa nu fiu in urma , acum 30 40 ...

Re: Re: Re: Re: Ce parere aveti despre sex in grup

din 7 oct 2008 13:56 de vladbodan

daca nu as fi avut prietena si probabil nici de ele 2 nu mi-ar fi pasat , as incerca :D de ce nu , e o experienta unica in viata :lol::lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Ce le place fetelor sa le faci

din 7 oct 2008 13:42 de baby

sunt care o fac doar pt ca sa obtina ceva de la fata respectiva. cred ei ca asa o cuceresc ...ca asa ii intra pe sub piele si de multe ori prefacatoria reuseste. normal si mie mi se pare din placere. macar daca nu are placerea sa stea naibii ...

Re: Re: Re: Re: Re: ma duc la ginecolog

din 7 oct 2008 13:40 de baby

aaa era doar o poveste care seamana mult cu una reala:lol: stiti....cand ai parinti severi si stii ca ai comis fapte nepotrivite varstei trebuie sa ai taria sa infrunti orice vine dupa. pe de o parte mama ar avea dreptate sa o certe pt ca e ...

Re: Re: Re: Familia: Fericire sau povara?

din 7 oct 2008 13:21 de Incepator

Ne lamuresti ?:flowers:

Re: Re: Re: Ce parere aveti despre sex in grup?

din 7 oct 2008 13:20 de Incepator

Normal igiena...dar cand si tu i-o tragi prietenei lui ?? Eee...dar in fine....toti sa fie singuri solo ...altfel nu .

Re: Re: Re: ma duc la ginecolog

din 7 oct 2008 13:04 de baby

stii cum e tare:`:lol: medicu: cica Doamna fata nu mai este virgina mama: vai mi-e rau:mellow: medicu:doamna nu mai e virgina de mult timp mama: vaaai mor...te omor!!! medicu:doamna e si insarcinata si mama lesina:lol::lol::lol: saaau ...

Re: Re: Familia: Fericire sau povara?

din 7 oct 2008 12:55 de vera_mary88

Fii putin mai clar...daca e vorba de familia (parinti, sora etc) is si nu is multumita de ei...iti raspund dupa ce specifici care familie

Re: Re: ma duc la ginecolog

din 7 oct 2008 12:54 de vera_mary88

La control da se vede la ecografie nu se vede acolo se vede daca ai bebe...:-` Succes fiecare o trecut prin asta, poate dai de un doctor bun care nu da cu papagalul dar vezi sa nu intre mama ta cu tine inauntru e chiar penibil...iti zic eu...

Re: Re: Ce parere aveti despre sex in grup?

din 7 oct 2008 12:45 de vera_mary88

Sa va cunoasteti din punct de vedere al igienei...altfel nu vad rostul...iti zic eu ca de ai fi intr-o relatie s-ar strica din cauza asta...chiar daca pe moment ar fi bine..si cum te-ai simti cand ai vedea ca tipu ala si-o trage cu prietena ta? ...

Re: ma duc la ginecolog

din 7 oct 2008 10:27 de Incepator

O sa vada maicata, si o sa te intrebe..cu cine ? si de ce ?... nu o sa ii dai numele si gata n-are ce pati legal,,,oricum daca il prinde maicata ii zboara creierii...

Ma duc la ginecolog

din 7 oct 2008 10:19 de mihaela

ma duc la ginecolog cu mamiv si o sami faca ecogrfie iar io nu mai sunt virgina din cauza ca mam indrogostit de cineva si am facut tot ce a vrut el iar io am dabia 15 ani si mie frica sa afle mami ca sigur baiatul ala va pati ceva .se vede la ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1733 din 3732
«   1 ... 1730   1731   1732   1733   1734   1735   1736 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare