Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re:

din 9 oct 2008 15:06 de baby

cred ca se referea la vitamina P *** adica.....off numai prostii ma faceti sa zic :,:-*

Re:

din 9 oct 2008 14:47 de Stranger_to_love

Nu se poate stii sigur daca e virgina sau nu profa ta,dar ins schimb poate nu a mai facut sex de 10 ani ceea ce e de inteles. Trebuie sa-si gaseasca unul mai nebun deacat ea. Nu vad legatura dintre sex si vitamine decat daca este ...

Re:

din 9 oct 2008 14:20 de Stranger_to_love

Doar daca asa au vazut in familie si asa au fost educate.

Re: Nu stiu ce sa fac....ce sa cred......

din 9 oct 2008 14:19 de baby

pai de ce nu iti place de el uneori? motive sunt banuiesc ca iti e greu sa le zici pe unele:` eu zic sa nu o faci doar de dragul de a nu-l pierde.:ok: asa chiar nu ar avea rost. incearca sa rezolvi problema aia...stii tu...cu fazale care ...

Re: Ma duc la ginecolog

din 9 oct 2008 11:50 de simosimina

Daca mama ta crede ca esti virgina..logic ca o sa fie ecografie pe burta(te da cu un gel si apoi se misca cu un aparat pe burta ta si vezi pe un ecran ce se intampla) ..deci pt ecografie nu tre sa te duci neaparat la ginecolog. Mai este o ...

din 9 oct 2008 11:47 de simosimina

Asa facem noi de obicei fetele..Bine..nu toate..majoritatea. Cand dam de un baiat romantic,frumos,care ne iubeste mult..etc...Nu ne convine..ba ca nush ce..ba ca nush cum... Intr-un final ajungeti sa va despartiti si u vei alege un tip care este ...

din 9 oct 2008 10:18 de Incepator

Caz dificil...daca il iubesti fa-o..dar tine minte ca inca e o varsta frageda... . Daca nu, despartiti-va in ,,Silent Mode" si gata... Dar totusi e pakat sa dai cu sutu la 2 ani de relatie .

Re: Re: Re: Re: Masturbare excesiva ,intensa,profu

din 9 oct 2008 10:13 de Incepator

Tre' sa faci un upgrade...papusa conflabila .

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ma

din 9 oct 2008 09:51 de vera_mary88

Chestia e ca la fete e altfel cred ca si eu as deveni comunista...cum is ai mei...sper sa nu...dar cu ele tre sa ai mai multa grija...ca atunci cand se indragostesc is oarbe, chioare si surde...:((

Re: Re: Re: Masturbare excesiva ,intensa,profunda.

din 9 oct 2008 09:41 de vera_mary88

:lol::lol::lol::lol::lol: asta imi suna a reclama ..prietenii stiu de ce :lol::lol::lol: daca tu asa te simti bine cand cu stanga cand cu dreapta...e fix problema ta...fiecare cu ce poate :ok:

din 9 oct 2008 02:58 de ExoticDream

Lasa-l in pace, ceea ce simti tu pentru el se poate numi oricum, dar nu iubire. Vei face sex mai tarziu, cand vei fi cu un baiat pe care sa-l placi cu adevarat. Nu-l chinui pe cel de acum, daca te lamuresti ca nu-l iubesti, reda-i libertatea, asa ...

Re: Re: Re:

din 9 oct 2008 02:49 de ExoticDream

Preludiul "ca atunci cand este o mare iubire" in cazul "banalului sex" mi se pare un pic fortat, in fond partenerii au doar o motivatie.... tehnica (aceea de a obtine si eventual si darui placere), ceea ce urmaresc ei prin preludiu este ...

Nu stiu ce sa fac....ce sa cred......

din 9 oct 2008 01:46 de mycutza

:ermm: am 17 ani si am un prieten de 2 ani si inca nu am facut sex .....eu una ma simt pregatita sa imi incep viata sexuala dar nu stiu sigur daca cu el .....pentru ca uneori cand sunt cu el si ma saruta,ma ia in brate si dinastea imi place ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Menstruatie dupa P

din 8 oct 2008 23:59 de baby

ea pastilutza? ce fel de pastilutza dragul mamii?? tu prezervativ? bine atunci daca esti asa sigur sa iti doresc sa ti se rupa?:lol:ca oricum tu esti bazat:lol:pe metodele astea ah is rea:lol: ea metoda calendarului......care nu e ...

Re: Re: Re: Re: Ce vor bărbaţii de la femei?

din 8 oct 2008 23:40 de Incepator

Frumos....imi place partea cu banii... Rar, cer de la ai mei sa ies cu o fata la suc....restu le zic bani de buzunar,,,,dar cand e vb sa ies cu o fata (desi nu sa int mai mult de 3 4 ori) am banii mei...din munca mea. Crede-ma oameni de la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ma duc

din 8 oct 2008 23:00 de Incepator

O sa devii si tu un comunist de parinte....:((saracii tai copii..valeu daca is fete....

Re: Re: Re:

din 8 oct 2008 20:47 de vladbodan

tehnic si real tema nu este despre diferenta dintre sex si dragoste oameni buni :`

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ma duc la

din 8 oct 2008 20:45 de vladbodan

sustin toti parinti care isi duc fetele la ginecolog chiar si eu as duce-o daca as avea , si daca as afla ca nu mai e , nu i-as face scandal dar i-as oferi niste informatii pretioase ca e spre binele ei , si daca mai vrea sa aiba parte de ceva ce ...

Re: Re: Re: amenintare?

din 8 oct 2008 20:42 de vladbodan

iar apoi ce crezi ca o sa-i faca maicasa? ai impresia ca o va spanzura de candelabru si o va pastra pe post de bibelou? sa fim seriosi , prima reactie pe toti parinti ii socheaza , si el foloseste textele alea ca sa o santajeze ... dar nu se ...

Re: Re: Re: Ce vor bărbaţii de la femei?

din 8 oct 2008 20:37 de vladbodan

good point , si ceea ce devine frustrant pentru uni e ca sunt prea scumpe , adica daca vrei ca ea sa te placa [aia miss univers] trebuie sa fi la moda cu toale impecabile si sa le schimbi toata ziua cu o garderoba cat apartamentu meu , sa le ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1731 din 3732
«   1 ... 1728   1729   1730   1731   1732   1733   1734 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare