Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce va atrage mai mult

din 13 oct 2008 15:16 de vladbodan

da , ai rabdare , dar ma uit dupa fund pentru ca imi place sa admir , si cam atat , nu spun ca aleg neaparat fata cu fundul cel mai pe placul meu , nevermind:wacko:

Re: Re: Skinoren vs Zinerit

din 13 oct 2008 12:44 de valentina

Salutare! Daca esti din Bucuresti iti dau un sfat:du-te la spitalul de boli dermato-venerice (se afla la statia de metrou tineretului, e si un liceu acolo...sigur dai de el daca intrebi in zona), ajungi la poarta si faci dreapta( e o alee paralela cu ...

Re: Va rog sa nu radeti

din 13 oct 2008 11:29 de vera_mary88

Zice ea acu ca nu se oftica daca te culci cu alta si eu asa gandeam pe la varsta aia doar pentru ca vroiam sa imi pastrez virginitatea dar iti zic eu mai bine stai pe curu tau ca de mergi la alta fii tu sigur ca prietenei tale nu o sa-i ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce va atrage m

din 13 oct 2008 08:39 de valentine

Pas

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma mai iubeste

din 13 oct 2008 03:47 de doaruntip

relatiile astea tip "remote" la distanta mai pe scurt... sunt doar asa, sa ai ceva acolo, cand e sa iti petreci timpul cu acea persoana, un fel de distractie... nu lua nimic in serios, profita de florile vietii si... daca chiar vrei ceva serios, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce va atrage mai m

din 13 oct 2008 03:45 de ExoticDream

Uite cum facem: valentine da definitia si, daca nu se descurca, ma ocup eu, OK? Pe urma asteptam exemplele.... ;););)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce va atrage mai mult

din 13 oct 2008 03:36 de za'one

Eu nu stiu ce sunt alea... Primesc o explicatie? Promit ca daca inteleg, voi da exemple. :rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: ce cautati la un baiat? doar p

din 13 oct 2008 03:27 de za'one

Este evident ca baietelul acesta este interesat de tine ( se zice: "de opinia ta" ) si tu esti rea... Ufff... O:)

Re: Re: Re: Re: ce cautati la un baiat? doar pentr

din 13 oct 2008 02:09 de ExoticDream

Subiectul asta s-a dezbatut de o mie de ori pana acum, nu crezi ca se mai plictiseste omul sa tot insire..... inteligenta, spirit liber, deschis (open mind), educatie, personalitate puternica, sensibilitate, tandrete, simtul umorului, bla bla ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce va atrage mai mult la f

din 13 oct 2008 02:00 de ExoticDream

Imi pare rau, nu se (mai) poate; cand am aflat eu despre metafore, tu erai ocupat, te jucai inca la nisip cu lopatica. Nu ma deranjeaza deloc, iti respect optiunea, ma miram doar cum de (prea) multi din baietii care au raspuns la ...

Re: Despartire

din 13 oct 2008 01:49 de ExoticDream

Cea mai indicata "arma" este INDIFERENTA: o poate "oftica" si pe ea, dar te ajuta si pe tine sa iesi din acel ritual "impreuna", sa te obisnuiesti cu ideea ca relatia s-a sfarsit si lucrurile trebuie sa se schimbe. Daca te dai de ceasul mortii sa ...

Re: Re: pete pe penis

din 13 oct 2008 01:33 de andrei

ar trebui sa stim daca dispar? de unde stii ca sunt de la exercitii?:huh: :,:-*[/quo au aparut in urma exercitilor de astazi ... cred ca lam cam suprasolicitat

Re: pete pe penis

din 13 oct 2008 01:03 de baby

ar trebui sa stim daca dispar? de unde stii ca sunt de la exercitii?:huh: :,:-*

Re: Re: Re: Re: Re: ce cautati la un baiat? doar p

din 12 oct 2008 22:40 de Incepator

Hmmm..rar persoane cu o asemenea imaginatie . Putini ca noi ! La cate ne poate duce capu' .

Re: Re: Re: Re: ce cautati la un baiat? doar pentr

din 12 oct 2008 22:20 de baby

zic tot eu:lol: as aprecia daca mi-ar aduce o floare la 1 luna macar:ermm: sau na o ciocolata:ermm: as aprecia daca mi-ar gati ...orice......mancare buna si comestibila sa fie......chiar si cartofi prajiti da sa fie facuti de el. as ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va rog sa

din 12 oct 2008 22:05 de baby

daca se scoala o culci:ermm: nu ar fi indicat sa iti potolesti "fierbinteala" cu vreo fufa de 2 lei:` e dezgustator ------------------- Vlaaaad esti un narcisist:lol::lol::love::love: [joke] :,:-*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce le place fetelo

din 12 oct 2008 22:04 de vladbodan

pai presupun ca atunci cand cunosti o fata si pana sa incepi sa ai o reletie cu ea ii pui intrebari ce iti place si cu o comunicare cat mai diversa despre tot ce se poate si mai afli una alta , apoi dupa ce afli incerci cate putin si esti atent ...

Re: Subiect de discutie la o intalnire...

din 12 oct 2008 21:59 de xpvista11

era mai rau daca erai u timid si ea mai indrazneata poy vb cu ea desp cu a fost in tabara fa,o mereu sa rada ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 12 oct 2008 20:31 de gladiatoru

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va rog sa nu radeti

din 12 oct 2008 18:11 de vladbodan

chiar nu ma vad o persoana frumoasa , si nu prea ma inteleg bine cu fetele fiindca imi bat joc de ele ca nu stau sa le inghit prostiile lor cu glume fara sens , si ca bonus , pentru tine , singura persoana cu care am vorbit prin mesaje a fost ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1726 din 3732
«   1 ... 1723   1724   1725   1726   1727   1728   1729 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare