Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: fidelitate toata viata? din 23 oct 2008 19:59 de baby
eu cred ca l-as face sa se simta ultimul om:lol::lol:
nu ca nu ar fi daca mi-ar face asta:lol:
daca ma inseala,apoi il iert si ca sa ma razbun il insel.....o tinem tot asa si nu duce nicaieri.
oricum trebuia sa fii tare ca sa poti ...
Re: Re: din 23 oct 2008 16:34 de sgc
corect. bashca faptul ca doamnele au depasit de mult de trei ori varsta de 15 ani, si-n plus, nu trebuie sa crezi ca toti tatzii sunt lipsiti de tolerantza la ideea ca fiica lor are un prieten si/sau o relatie sexuala.
Re: din 23 oct 2008 16:24 de Stranger_to_love
Dar nu mai scrieti fetelor in jurnale daca vreti cu adevarat sa nu descopere nimeni gandurile voastre.
Re: Re: Re: Re: fidelitate toata viata? din 23 oct 2008 15:23 de simosimina
pff..e aiurea..nu stiu ce sa iti raspund ca nu ma pot pune inca inntr-o asemenea postura..Nici nu cred ca sunt suficient de coapta la minte sa ma pun asa in situatia asta..
Oricum..Doamne fereste... Cred ca as innebuni..
Dar cred ca daca as ...
Re: trebuie sa conteze mult parerea parintilor? din 23 oct 2008 15:17 de simosimina
Doamne...tot la 15 ani mi-a citit si mie mama jurnalul..dar nu singura..ci in fata tatalui si fratelui meu...Imi amintesc si acum..ca atunci cand m-am intors acasa...si am aflat.. Foarte urat din partea ei..In primul rand parintii nu situ ca ...
Re: Re: Re: fidelitate toata viata? din 23 oct 2008 15:15 de deuzza666
si daca ai fi prinsa intr-o casnicie sa zicem? cu copii la mijloc?
Re: Re: Re: Cele mai bune anticonceptionale din 23 oct 2008 15:14 de deuzza666
asta e si chestia .. la mine problema ii tata .. si mama e intr-un fel..da no nush cum ash putea explica.tata ii batran .. mama tanara .. si cred ca prin faptul ca incearca sa ma ajute,sa mi vorbeasca deschis in pasul asta pe care l-am vrea sa ...
Re: Re: Re: trebuie sa conteze mult parerea parint din 23 oct 2008 15:07 de deuzza666
pai crede-ma ca l-am ascuns kt am putu de bine .. sub dulap .. si nu stiu cum .. din atata cotrobaiala sa fi dat peste el.
Re: Re: Re: diferenta mare? din 23 oct 2008 14:52 de SORIN28
Nu, nu mi se pare ca unu de 20-25 ani e mai "copt" . Am amic, care atunci cand si-a cunoscut iubita ea avea 15 si el 22...diferenta 7ani si au trecut de atunci 3 ani. Si nu a profitat de ea. Nu stii tu daca ea are mintea in plastic si e inca in ...
Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cineva? din 23 oct 2008 14:46 de ada
Re: Re: Re: din 23 oct 2008 14:36 de baby
:flowers:
:,:-*
Re: Re: din 23 oct 2008 14:34 de sgc
esti cel mai aproape de raspuns. oricum fidelitatea, inseamna loialitate, care n-are nici pe dracu', cu respectul, vreau sa spun ca nu se confunda cu respectul, care-i admiratie+totalitate norme conduita sociale.
revenind la fidelitate, daca ne ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 oct 2008 14:21 de vladbodan
:lol::lol: tananana :devil::devil::devil::devil::devil:
Re: Re: Re: fidelitate toata viata? din 23 oct 2008 14:17 de vladbodan
as putea oare complecta si cu "incredere" caci odata ce nu mai are incredere in tine totusi se duce de rapa , chiar si daca el/ea simte ca dragostea dispare poate totusi incearca sa o repare dar uneori se ajunge si la un sfarsit..
Re: Re: trebuie sa conteze mult parerea parintilor din 23 oct 2008 14:15 de vladbodan
he has a point ... si nu uita , ca tatii fetelor cam greu inghit ideea ca fica lor are un prieten si probabil si o relatie sexuala , insa ei nu se gandesc ca era la fel la varsta ta , sau poate si-ar fi dorit sau visa doar ca nu avea ocazia sau ...
Re: Re: fidelitate toata viata? din 23 oct 2008 14:08 de nik..
fidelitate=respect...daca iti respecti muierea..inseamna ca n-ai so inseli...nici amanta...nici curve....adica nici ocazional...nici n-o sa-ti faci una,amanta,....oricum ..sunt ceva diferente intre barbat si femeie.....da asta nu inseamna ca nu si-o ...
Re: fidelitate toata viata? din 23 oct 2008 13:59 de baby
eu una as fi fidela toata viata daca barbatul mi-ar arata ca merita.
daca nu ,nu ar trebui sa ajung sa ma numesc infidela pt ca m-as desparti direct de el
:,:-*
Trebuie sa conteze mult parerea parintilor? din 23 oct 2008 13:20 de deuzza666
bun .. nu stiu daca sa mai explic ce am patit .. dar cred ca trebuie pt ca am observat ca detaliile ajuta.
pai .. tata mi-a citit jurnalul .. da..jurnalul meu cu toate lucrurile mele intime.inteleg ca pentru el nu a fost o lectura foarte ...
Re: diferenta mare? din 23 oct 2008 13:04 de deuzza666
nu ash vrea sa dau chiar exemplul asta .. insa nu ma pot abtine .. tata si sotia lui sunt cv in gen irinel si monica .. 31 de ani diferenta intre ei .. tata e batran .. si daca am avut puterea sa nu critic o asemenea diferenta,nu as putea-o ...
Re: Re: Re: my life din 23 oct 2008 12:58 de deuzza666
astazi zambesc .. maine voi merge la scoala .. dupa o saptamana.
boboaca in liceu .. insa mi-e dor de gloata aia de fetze noi
am fost bolnava .. urechi infundate.. nu puteam auzi cum trebe .. ragusita .. abia daca puteam scoate trei vorbe care sa ...
Pagina 1710 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
24 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||