Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re:

din 25 oct 2008 14:14 de simosimina

nu sunt de acord cu tine! Eu sunt in stare sa fiu fidela toata viata..dar numai daca partenerul este si el fidel..iar dk nu..cum am mai spus...pun punct relatiei in acel moment!:.

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 25 oct 2008 14:03 de pacpac

lol eu le-as f..te pe toate dar ele pe mine nu :)) acum nu, oricat de buna ar fi respectiva nu as insela-o.

Re: Re: avort ?

din 25 oct 2008 13:55 de baby

:blink::blink: adica scapi mai usor cu un avort decat am scapat eu dupa ce am luat postinor???? :blink: Doamne :,:-*

Re: avort ?

din 25 oct 2008 13:52 de pacpac

eu m-am dus cu sotia dimineata cu 30 min inainte de a fi programata,cred ca am stat 1-2h acolo,nu imi mai aduc bine aminte apoi am plecat acasa.Tin sa spus ca daca r fi durut-o maseaua zacea in pat mai mult decat dupa acel avort.Putea sa faca ...

Re: Re: Re: Re: Re:

din 25 oct 2008 13:51 de simosimina

Acum lasand de-o parte faptul ca ai spus ca ai inselat-o de 2 ori..in trecut..erai departe..blabla :p Acum ai mai insela-o? Avand in vedere ca iti satisface toate poftele sexuale.. De ce ai mai insela o femeie? Daca se comporta super cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 25 oct 2008 13:48 de vera_mary88

ei lasa ca ai timp...doar prin exercitiu inveti...u cum crezi ca am invatat eu?...si mie imi era yeaky la inceput...da no...incet incet...mai citesti in vreo revista niste trucuri incerci si tot asa...vezi ce-i place...:-*

Re: Re: Re:

din 25 oct 2008 13:35 de vera_mary88

nu cred ca poti sa ne consideri superficiale....cum am zis frumusetea nu e totul poate sa fie superba daca inauntru e goala si proasta...dar asta e diferenta dintre barabti si femei ei inseala cu o tipa mai urata poate pentru ca e mai frumoasa ...

din 25 oct 2008 13:25 de pacpac

:cat: sotia cand venea de la servici cu chef de sex iar eu dormeam,imi facea un oral pana se intarea putzulica si se urca pe mine.In general ma trezeam cand eram aproape sa termin si dupa ce "imi dadeam drumu" ma stergea cu un prosop ,apoi ...

Re: Re: pastiluta magica

din 25 oct 2008 12:35 de simosimina

Asa e.Are dreptate Baby... Patsila se ia o data la 6 luni..nu e bine sa faci abuz de ea..deoarece este foarte toxica... Dk aveti odata chef sa o faceti fara prez...si luati pastila...ganditi-va ca in alea 6 luni se poate intampla un accident cu ...

din 25 oct 2008 12:30 de simosimina

Mda..pentru ei nu cinteaza decat sa fie alta... Ce aiurea..Ai dreptate..noi am insela cu unul mai "bun"..dar ei..?! :)))

Re: simt cevat pt el?

din 25 oct 2008 12:28 de simosimina

Nu va mai intalniti o perioadqa si vezi daca iti este dor de el...atunci o sa iti dai seama daca simti sau nu ceva pentru el :-*

din 25 oct 2008 12:26 de baby

cam asa am si eu impresia uneori:lol:

din 25 oct 2008 12:23 de simosimina

NU mi se pare normal sa faci doar dk ti s-a facut... E aiurea... Faci daca iti place..nu ca esti obligat/a..

Re: dezamagire

din 25 oct 2008 12:23 de angela

Vesti bune pe frontul de Vest. Macar atat sa se indeplineasca daca altceva nu se poate.Oricum e de bine.. Imi vine in minte melodia JOKERO...Jokero un momento con tigo...Desi e yo quiero un momento con tigo... NO ME DIGAS ESTO A MI...LA ...

din 25 oct 2008 12:20 de angela

Si eu am vazut cazuri de genul.Si mi s-a intamplat si pe propria piele sa se duca dupa alta mai batrana, mai grasa si mai urata.Chiar nu ii inteleg pe barbati. Eu daca l-as insela, l-as insela cu unul mai frumos, nu cu unul mai urat decat el.Tind ...

din 25 oct 2008 12:17 de baby

am incercat:lol::lol: tot nu am reusit sa ii fac un sex oral "ca la carte":lol: mai daca nu pot nu pot:lol::lol: eu trebuie sa ma obisnuiesc treptat....sa nu ma simt obligata/fortata. oricum pt cat i-am facut s-a simtit bine:lol: daca e ...

din 25 oct 2008 11:30 de baby

nu e neaparat. uite mie nu imi cere sa ii fac.....bine se vede pe fata lui ca vrea dar nu cere si nici sa nu ceara ca in secunda 2 am decolat de langa el....sexul oral il faci cand poti nu obligat de cineva:ermm: :,:-*

Re: simt cevat pt el?

din 25 oct 2008 11:27 de baby

ori are emotii si e timid.....ori a suferit vreo trauma cu o fata si inca se mai gandeste la ea....ori asa este felul lui ca si eu am momente cand tac[pur si simplu nu am chef de vorba]...sau poate se gandeste ca daca deschide gura cad porumbeii ...

din 25 oct 2008 11:15 de vera_mary88

pai mi se pare logic nu da ceea ce primesti...e foarte corect...ai probleme cu sexul oral la baieti...nu iti place, ti scarba??

Re: Re: Colegi de clasa

din 25 oct 2008 11:12 de vera_mary88

spune-i chiar daca e mai greu...o discutie fata in fata e cea mai buna solutie asa poti sa-i vezi reactia, sa-l studiezi ..succes B)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1707 din 3732
«   1 ... 1704   1705   1706   1707   1708   1709   1710 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare