Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: pt fete:baieti buni sau rai?

din 28 oct 2008 15:06 de vladbodan

rezum totul dupa cum observ in scoala mea , clar ca sunt baieti "rai" sau cu impresii artistice cum ar fi ca ei bat pe toata lumea :blink: nu stiu de cand pana cand s-a hotarat asta si cine a facut-o dar majoritatea fetelor la varstele astea presupun ...

Re: Re: Re: pt fete:baieti buni sau rai?

din 28 oct 2008 14:45 de valentine

Tipic feminin, nu-ti face griji, e o chestie des intalnita faza asta cu "gusturile" care se bat cap in cap:rolleyes: Diferenta consta in faptul ca daca spune ca prefera baietii rai o sa fie atrasa de catre baietii buni si invers Nu ...

Re: Re: Re: sunt virgina?

din 28 oct 2008 14:42 de valentine

wow...o reprezentanta a sexului feminin care tine cont de numarul de parteneri...impressive:ok:

Re: Re: sunt virgina?

din 28 oct 2008 13:54 de Guest

eu cand m-am culcat prima data cu alin mi-a curs sange...:Dsi m-a durut fff mult.....eu zik k daca va doare asa rau cand o faceti si a2a si a3a oara etc...aveti vagin elastic:ok:...:p

Re: Re: Re: Replici pentru agatat ?

din 28 oct 2008 11:03 de andrei

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: diferenta mare?

din 28 oct 2008 08:30 de JuiceBoy

Incercam sa exprim o generalizare aleatorie... Nu toata lumea binenteles ! :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: diferenta mare?

din 28 oct 2008 08:26 de pacpac

eu nu am avut o "viata dura" si totusi gandeam f matur inca de la 18 ani in privinta relatiilor,lucru care a facut-o pe sotie sa indragosteasca de mine si mai tarziu sa ramana cu mine chiar daca am calcat pe bec:)

Incercarea moarte n-are...

din 28 oct 2008 08:21 de JuiceBoy

Omule, si eu trec prin aceeasi chestie ca tine, e cu EL de vre`o 5 luni deja... Sufar si acum, dar... cel mai bine e s`o iubesti in ascuns... Exact la fel e si fosta mea... razbunatoare, agitata etc. si facusem prostia sa ma despart eu de ea... ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: diferenta mare?

din 28 oct 2008 07:58 de JuiceBoy

Ei na, si eu am avut o prietena ce era cu 4 ani mai mica ca mine. Viata ii coace la minte mai bine pe cei ce traiesc o viata dura[sunt tinuti la punct, batuti etc.] Poti tu zice ca e necoapta, dar crede-ma din multe puncte de vedere gandeste mai ...

Re: Sunt trista

din 28 oct 2008 07:46 de JuiceBoy

Eu cred ca ai nevoie de o persoana alaturi cu care sa vorbesti. Am mai tratat asa ceva cu niste vorbe... Folosesti Yahoo! ? Gtalk sau ceva asemanator ? [Nu doresc sa agat, calm cu posturile de atac. Am prietena de ceva vreme] Daca doresti, lasa un ...

Re: Epilepsia se ia prin sarut?

din 28 oct 2008 07:42 de Spark

Eu de exemplu am in clasa un copil care are epilepsie,de cand a facut o criza la ora de geografie, totate fetele se feresc de el si nu inteleg de ce, pentru ca epilepsia nu se ia .

Re la tot

din 28 oct 2008 07:33 de JuiceBoy

Normal ca se poate mai repede de o luna, eu am patit chiar a doua zi sa fiu in pat cu ea, si credeti-ma era foarte pe picioarele ei. Si dpdv sexual, eram al 2`lea om cu care se culcase... o mai facuse inainte de vreo 2-3 ori cu celalalt. Nu am avut ...

Re: Re: Re: Exista leac pentru gelozie?

din 28 oct 2008 07:20 de JuiceBoy

1 : Si eu am avut genul de gelozie patologica, destul de avansata. Umpic de rationalitate nu strica, cat si realism... Daca iubesti, poti invinge gelozia... cum ? pai eu nu-s mare psiholog, dar in schimb va pot zice cum am scapat eu de gelozia aia ...

Re: Re: Re: Cum sa-l fac sa ma iubeasca?

din 28 oct 2008 07:02 de JuiceBoy

Am si eu un caz asemanator, am umblat cu Ea circa 2 ani si binenteles din cauza mea, ne-am despartit, trebuia sa ma duc in alt oras la facultate si ma gandeam [PROST] ca e mai bine daca ne despartim sa poata ea sa-si continue viata fara sa ma-nsele. ...

Re: Povestile unei prime dati

din 28 oct 2008 01:51 de baby

prima data cand m-am operat......eram mica....multi ani am pastrat tricoul pe care l-am purtat in timpul operatiei.sangele ala nu a mai iesit din tesatura:love: .daca inchid ochii imi amintesc perfect....sala de operatii,medicii,lacrimile mamei...imi ...

Re: Re: Sexul... de la cati ani?....

din 28 oct 2008 01:09 de Viktor

Ei bine daca a fost adresata aceasta intrebare din partea unei domnishoare, atunci as vrea s-o adresez si eu putin altfel, din partea unui baiat: La ce virsta normala poate un baiat sa inceapa viata sexuala? Vreau sa aud raspunsuri de la ...

Stii sa iti faci iubitul fericit?

din 28 oct 2008 01:08 de ExoticDream

Un ziar (nu mai stiu care) ne invata pe noi, fetele curioase sa ne intelegem partenerul, sa stim ce este in mintea lui, sa-i citim gandurile... "[b][i]10 lucruri importante din mintea partenerului tau [/i][/b] [b]1) Il faci sa vrea sa fie ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 28 oct 2008 01:08 de baby

Pe centura Bucurestiului .... merg la prima tipa si o intreb de tarif. - 50 de euro, raspunde tipa. - Daca-ti dau 100, o facem cum vreau eu? Tipa sta si se gandeste "Mai stii ce pervers e!!!" mai bine nu. Merg la alta intreb de tarif si mi se ...

Tata, fiica, bla ba bla

din 28 oct 2008 00:58 de ExoticDream

Tatal intra in camera fiicei sale si gaseste o scrisoare pe pat. Avand deja ganduri negre, desface totusi scrisoare si citeste: Dragi parinti, Cu parere de rau va anunt ca eu am fugit cu noul meu prieten. Am aflat ce inseamna adevarata dragoste ...

Re: Re: dereglare sau....?

din 28 oct 2008 00:42 de bebskebs

pai nush..pana mea...am o prietena care a folosit prezervativ..si tine sus si tare ca nu s a spart si nimic...si a ramas.. m am "documentat" despre toate metodele de contraceptie...dar parca tot am asa o frica..:unsure:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1704 din 3732
«   1 ... 1701   1702   1703   1704   1705   1706   1707 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare