Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: alt sondaj pt fete:D din 26 oct 2008 03:11 de ExoticDream
Lista asta de cinci elemente este cam varza....., calitatile pe care le cautam la un baiat/barbat sunt mai... consistente decat ceea ce ai insirat tu (cu exceptia uneia), dar daca ar fi sa raspund sondajului in forma propusa de tine, as alege ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 26 oct 2008 03:02 de ExoticDream
Pai cum faceti pana la urma: te descurci singur si ea te priveste, "faceti si voi ceva" impreuna sau te lasa "sa te rezolvi" singur si ea pleaca la telenovela?
:wacko::unsure::blink:
Re: Cum sa-l fac sa ma iubeasca? din 25 oct 2008 23:15 de angela
Bia, nu poti forta pe cineva sa te iubeasca.Iubirea vine pe neasteptate, si nu e intotdeauna reciproca.Tu vrei sa fii cu el, insa cred ca el nu.Daca ar vrea asta ti-ar demonstra prin gesturi si fapte ca tine la tine cat de cat.Daca spui ca nici ...
Re: Sa fac primul pas in materie de sex? din 25 oct 2008 23:10 de angela
Nu crezi ca ar trebui sa mai astepti..:blink:Daca cum vad ca te mananca rau pun pariu ca o s-o faci fara sa-ti mai pese de sfaturile noastre.Macar sa te protejezi.:lol::rolleyes:
Re: Re din 25 oct 2008 17:13 de Stranger_to_love
Daca esti cuplu si nu si-au facut analizele amandoi tot aia e.
Re: Re: Viata de strudent din 25 oct 2008 16:33 de pacpac
el credea ca toti se nasc in conceni si acolo locuiesc iar la casa/apartament stau doar cei situatie materiala foarte foarte buna.
Re: Viata de strudent din 25 oct 2008 16:28 de simosimina
Baietel..dar tu ce crezi ca toate fetele sunt materialiste? :)))
Crezi ca iese cu tine ca ai apartament? :))))))))))))))))))) Doamne hai ca ma faci sa rad...Daca ai avea vreun SLK..vreu CLS ..vreun SLR...vreun F430..atunci as putea spune ca ar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 25 oct 2008 15:32 de pacpac
mie imi place sa ma uit,si o intreb daca stau sa ma uit,vrea sa o ajut cu ceva:) sau sa ies draq din camera:alien:
Re: Re: Re: buna va rog nu ocoliti acest mesaj din 25 oct 2008 15:20 de simosimina
Mey...am avut aceleasi simptome..am avut infectie urinara ...SI asta are...Da e bine sa se duca sa faca o urocultura sa vada daca e nfectie cu ecoli.. De care sunt sigura ca are...Nolicin e foarte bun!
Re: Re: buna va rog nu ocoliti acest mesaj din 25 oct 2008 15:16 de ExoticDream
Dragoste online se poate, o droaie de alte chestii online se pot face, dar, chiar daca ai fi medic cu diploma, tot nu ai putea pune un diagnostic online, ci cel mult sa-ti dai cu parerea cam ce ar putea fi, urmand ca pacientul sa ajunga la doctor ...
Re: Re: Re: Re: Re: pastiluta magica din 25 oct 2008 15:04 de pacpac
pai daca nu sunt cuplu-PREZERVATIV.sau acum BTS se trateaza cu paracetamol?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 25 oct 2008 14:50 de pacpac
noi mereu glumim dupa cate o treaba dasta.o mai intreb dupa ce se masturbeaza daca "facem si noi ceva" si imi zice razand ca "eu m-am rezolvat,nu mai am nevoie de tine,descurca-te" :))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 25 oct 2008 14:28 de simosimina
exact asa gandesc si eu..comunicarea este cheia..si sexul bineinteles :p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 25 oct 2008 14:26 de baby
da comunicarea.si depinde si de oameni.spre exemplu eu daca sunt mintita sau mi se zice o vorba aiurea nu prea mai comunic....nu de alta dar daca deschid gura mai provoc si cearta.
de accea de multe ori am preferat sa tac si sa nu comunic....ori ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 25 oct 2008 14:24 de pacpac
pai daca te-ai simntit bine cu el 2-3 ani ,de ce sa nu te mai simnti bine si dupa?daca are el probleme sexuale,nu iti mai place ceva ii spui si incercati sa rezolvati.
parerea mea e ca in cuplu comunicarea rezolva aproape tot(depinde si de ...
Re: Re: Re: din 25 oct 2008 14:23 de simosimina
esti cam pesimist asa de fel..in fine...
Trebuie sa stii sa intretii flacara pasiunii intr-o relatie..
Re: Re: Re: din 25 oct 2008 14:20 de baby
cam asa e:flowers:
eu as vrea sa am un singur partener toata viata dar nu stiu daca gasesc omul asta:unsure:
:,:-*
Re: Re: din 25 oct 2008 14:19 de Stranger_to_love
Asta daca nu intervine nimic si nu se schimba nimic in viata persoanei timp de 10 ani,ceea ce nu e posibil.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 25 oct 2008 14:17 de simosimina
...nush sunt de parere ca daca te simti bine 2 ani cu cineva in pat...te simti bine si peste 10 ani...Conteaza cat de mult ne potrivim in pat..Pentru mine sexul este foarte important intr-o relatie..sexul si comunicarea...
Re: Re: Re: Re: Re: din 25 oct 2008 14:15 de baby
si daca nu te mai simti bine cu el in pat? daca nu te mai atrage?
despartire:ermm:
:,:-*
Pagina 1706 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
66 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||