Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Fetelor ati fi de acord? din 29 oct 2008 21:10 de vladbodan
nu gasesti pe fiecare gard cate o "femeie fantana" ;) tu ce ai impresia ca si ea are sperma ca baietii sau luchid din abundenta si face sqirt-uri ?:blink:
revenind la subiect ... e un preludiu dupa mine si da , imi place :.
Re: Re: Re: Re: Re: din 29 oct 2008 21:07 de vladbodan
ai umblat vreodata prin cluburi ? poate in cluburile de varsta ta unde e mai retro nu , dar daca mergi pe unde sunt tineri credema ca foarte usor iesi cu o tipa de acolo ;) respectiv tip
Re: probleme probleme pff din 29 oct 2008 21:04 de onlyforgod
primul sfat care ti-l dau este sa ai mai mult incredere in tine, sa nu pui raul dinaint, fi spontan si optimist, dak te gandesti dinainte ca o sa ai o ejaculare precoce o sa esuezi, deci mai bine nu te gandi la asta nu pune raul inainte. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 oct 2008 20:20 de kalashnikov
daca mai stiti servere de cs trecetile si voi aici.......
Re: De ce ne implicam in relatii la distanta? din 29 oct 2008 18:54 de mariuz
Parerea mea din experienta proprie e ca o relatie la distanta apropie persoanele implicate in aceea relatie,desigur ca se poate si invers:)nu este exclus!Eu traiesc intr-o asemenea relatie de mai bine de 1 an si jumatate si e foarte greu dar daca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moovies din 29 oct 2008 18:54 de katherine
Scare me...:.:. Adica recomanda-mi cateva...
Circumcizie? din 29 oct 2008 16:25 de fake_awake
Am cateva pb : am 18 ani si sunt virgin deoarece am avut o problema la penis sau cica totul a fost in mintea mea ( asa a zis dr ) , problema cu penisul a fost ca nu puteam sa scot capul afara si din aceasta cauza mi-a fost rusine sa fac sex pt ca , ...
Re: Re: Masturbarea si aparitia lichidului preejac din 29 oct 2008 14:39 de baby
deci am zis bine chiar daca sunt fata:lol::lol:
offf:ermm:
:,:-*
Re: Re: Re: Re: din 29 oct 2008 14:37 de vladbodan
ideea e ca tu traiesti deocamdata dupa regulile lor , nu dupa ale tale si daca nu iti convine s-ar putea sa iti interzica multe altele , daca nu vrei sa accepti ce spun ei , incearca sa o faci cat mai discret ... sau cu rabdare si intelegere sa le ...
Re: Re: Re: Re: Re: dezvirginare cu sau fara ejalu din 29 oct 2008 14:30 de Ingerasul99
de ce sa nu faci sex deloc , cand e o actiune relaxanta (asa gandesc),dezvirginarea se poate face chiar daca si el si ea sunt virgini, sau un singur caz, faza cu ejaculatu depinde de baiat cat de bine stie sa se controleze, exista un punct pe care ...
Re: Re: Re: Re: Cum sa-l fac sa ma iubeasca? din 29 oct 2008 00:37 de ExoticDream
Cam repede si-a gasit ea pe altul...., dar poate relatia voastra "de a umbla unul cu altul" nu a fost una in adevaratul sens al cuvantului (adica serioasa, de cuplu, cu sentimente, sex si tot tacamul). Daca v-ati fi iubit, poate n-ar fi rau sa ii ...
Re: Re: Re: Re: pt fete:baieti buni sau rai? din 29 oct 2008 00:19 de simosimina
Tipic feminin, nu-ti face griji, e o chestie des intalnita faza asta cu "gusturile" care se bat cap in cap:rolleyes: Diferenta consta in faptul ca daca spune ca prefera baietii rai o sa fie atrasa de catre baietii buni si invers
quote]
Nu ...
Re: Re: Re: Re: pt fete:baieti buni sau rai? din 29 oct 2008 00:15 de ExoticDream
Probabil ca tipele la care te referi tu au invatat tehnica disimularii de la baietii rai care nu sunt, de fapt, chiar asa de rai, sau pur si simplu nu le duce capul sa isi defineasca propria preferinta!
Cei buni trec neobservati de fetele ...
Re: dilema din 28 oct 2008 22:12 de baby
si daca apare lichidul ce?:huh:
Re: Re: Re: Re: alt sondaj pt fete:D din 28 oct 2008 20:00 de Karim
Dak stau sa ma gandesc cam ai dreptate...o sa mai adaug ceva: dak mai sunt si alte calitati pe care nu le am scris va rog sa le spuneti voi si motivati-va decizia:D...multumita?:P
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moovies din 28 oct 2008 19:20 de Ingerasul99
daca doriti filme, am filme recomande de multe persoane,horror si ce e mai bun.
Re: Povestile unei prime dati din 28 oct 2008 18:37 de nemesis
Cineva spunea ca nu ne amintim de propria noastra viata mai mult decat ne amintim de o carte pe care am citit-o candva, cu mult timp in urma. Tind sa cred ca este adevarat.
Prima experienta este oricum placuta. Un sarut intre blocurile gri ...
Re: Re: Povestile unei prime dati din 28 oct 2008 17:36 de bubulutza
dar spuneai in toate comentariile tale ca relatia ta merge bine si ca esti fericita...ce s-a intamplat ? :((
Re: Re: blush ? din 28 oct 2008 17:36 de baby
da chiar e dragutz sa vezi baietii rosind:love:
cunosc si eu multi oameni care patesc asta....si chiar si mie mi se intampla uneori:~*
si ce?
asta e......doar nu ne omoram acum:lol:
Re: blush ? din 28 oct 2008 16:43 de valentine
E o chestie pe sistem nervos daca nu ma insel...nu ai ce sa ii faci, mai ales ca zici ca nu esti chiar timid de felul tau. Si eu de obicei cand fac cunostiinta cu o tipa care imi place ma aprind in obraji...bine, am noroc ca la majoritatea ...
Pagina 1703 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
30 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||