Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 12 nov 2008 20:14 de fake_awake

nush exact...eu am incredere in ce spune deoarece nu m-a mintit niciodata(Sper si cred:|). totul se duce :( , cearta pe fiecare seara , care ne indeparteaza unul de celalalt :( , eu unul dupa atatea certuri mi-am dat seama ca NU FAC bine deloc ...

Re: Ce e de facut

din 12 nov 2008 18:07 de angela

BUNA DIMINEATA, SOARE!!!Ei bine, dragul meu, tara asta asa e, si nu avem ce face. Degeaba vrem noi sa schimbam, cand totul pleaca de sus, adica de la politicienii de tot rahatul din tara asta, care fura care mai de care mai mult si uita de morala ...

Re: Re: Re: Re: Re:

din 12 nov 2008 17:49 de vladbodan

orice e public ce nu se afla intre 4 pereti , indiferent daca e noapte sau zi , scuze dyaniss dar nu m-am uitat la nume atunci :)):-*

Re: Re: Re: Ce e de facut

din 12 nov 2008 17:47 de vladbodan

intrebarea mea e daca tu iti expui textele de rapper aici ca sa ne uimesti depomana cu chestii care le stim toti de multa vreme ... eu nu vad care e problema ta totusi si... pe langa toate astea , tu crezi ca cineva poate sa faca ceva? tu chiar ...

Re: Re: Re: Re:

din 12 nov 2008 16:18 de Stranger_to_love

Aaa,m-am prins,campul e proprietate privata,deci nu e in public. :D

Re: Re: Re:

din 12 nov 2008 15:55 de dyaniss

eh ma:lol::lol:....poi daca era noapte?nu cred ca or facut-o in public:lol::lol:mai daca era noaptea.....poate au mers pe un camp:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Re: Re: Re: BACul....

din 12 nov 2008 15:19 de bianca09

:rolleyes: as vrea sa treaca cat de repede sa scap de el sa nu mai fie un stres :ermm:

Ce e de facut

din 12 nov 2008 14:51 de TOT YO

nu conteaza numele meu, am 17 ani , vreau sa spun ca lumea park a luat o intorsatura pt mine , am inceput sa realizez ca aceasta lume de kkt nu iti ofera nimic bun , incep sa-mi pierd sperantza , mi-e rushine sa le mai cer banii tatalui meu mamei ...

Re: Re: Re: Re: Re: Nu inteleg baietii!!!

din 12 nov 2008 14:27 de vladbodan

nu-i bai , sa curba bautura :lol::lol: sunt fan alcool si voi ramane :D infine , sincer , multi dintre noi , cel putin eu ... nu ma inteleg nici pe mine uneori , ceea ce fac, ceea de spun, felul in care reactionez, modul meu de a fii ... nici ...

Re: Re: Re: Virginitate pierduta pe motor?

din 12 nov 2008 14:21 de vladbodan

cand am vazut titlul am ramas chiar socat , am crezut ca ceva handicapata va intreba daca mai e virgina daca s-a cracanat pe scute :blink::blink::blink: bine ca e altceva macar :mellow::mellow:

Re: Re: Re: Re: Nu inteleg baietii!!!

din 12 nov 2008 12:58 de Incepator

Da-mi voie sa notez a-l 99.998 motiv pentru care nu beau ! Pierderea firului narativ sub actiunea dura a alcoolului asupra creierului . :rolleyes: Pentru cea care a deschis topicu' ..stai relax...poate ii vine mintea la cap...Si va zice ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu inteleg baietii!!!

din 12 nov 2008 12:14 de alexu21

A pune suflet nu inseamna a strica totul....a te imbata ca p0rcul, asta e alta mancare de peste (desigur, prostie acuta).....dar nu asta e topicul subiectului.....anturika, atunci cand sunteti impreuna (film, plimbari, iesiri)....se da la tine? te ...

Re: Anticonceptionale Mercilon

din 12 nov 2008 09:42 de vera_mary88

eu iau marvelon 28....care la randul lor au o concentratie mai mica de hormoni...dar mai bine te duci la un control inainte sa incepi sa iei...e cel mai bine..

Re: Re: BACul....

din 12 nov 2008 09:35 de vera_mary88

BAcul da imi amintesc si eu cum a fost inainte de bac...multa agitatie ....wow viitorul meu depinde de ce fac la bac...etc...bla bla...deci crede-ma ai emotii pana cand primesti subiectul...si in plus la cate zile de examen ai crede-ma deja o ...

Anticonceptionale Mercilon

din 12 nov 2008 07:07 de AlexandRa

Am inteles ca mercilon au o doza mai mica de hormoni...Ar fi mai bine sa iau daca am 17 ani? Mie asa mi`a zis un doctor ginecolog ca sunt indicate la varsta mea...voi ce stiti?:ermm:

Too much faking!

din 12 nov 2008 00:59 de ExoticDream

Am ratat cu buna stiinta expozitia de "falsuri" de lux a pictorului italian Daniele Donde... Daca anul trecut am avut curiozitatea sa vad reproduceri dupa van Gogh, Klimt, Monet, Renoir, anul acesta n-am mai pasit treptele mult prea pretentiosului ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie cu un barbat insur

din 12 nov 2008 00:39 de ExoticDream

Daca la 14-15 ani incepeti sa faceti sex si aveti idei din-astea "interesante" potrivit carora o fata "cu cap" poate stoarce de bani un barbat, fie el si insurat, ce conteaza, pe motiv ca trebuie sa-si ia "toale", fara a-i oferi nimic in schimb ...

Re: Re: Re: Re: Re: Nu inteleg baietii!!!

din 12 nov 2008 00:27 de ExoticDream

Eu nu-mi dau seama ce placere este aia sa bei pana iti pierzi complet controlul, demnitatea.... Daca ai o suparare si nu gasesti alta cale in lumea asta de a face pace cu tine, macar nu bea in public, nimic nu este mai umilitor decat sa cazi sub ...

Re: BACul....

din 12 nov 2008 00:18 de ExoticDream

Nu-i atat de complicat pe cat pare. Lucrurile s-au simplificat destul de mult in ultimii ani, de exemplu eu am prins la romana toata literatura studiata in liceu, iar 3 ani mai tarziu programa s-a condensat astfel incat din Eminescu s-a ajuns la ...

Re: te gandesti la altu cand faci sex cu iubitul t

din 11 nov 2008 22:36 de SoulsQueen

nu m-am gandit niciodata la altul in timp ce faceam dragoste cu iubitul meu. parerea mea e ca daca ajungi sa te gandesti la altul, ce rost mai are sa stai cu actualul, daca ti-e gandul in alta parte. si mai ales intr-un moment in care chiar ar ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1688 din 3732
«   1 ... 1685   1686   1687   1688   1689   1690   1691 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare