Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Cat traiesc spermatoizii in aer? din 13 nov 2008 15:40 de dynutza
pai nu am folosit decat prima data prezervativ..:-s...iar a doua oara si-a dat drumul pe mine,intrucat nu folosesc anticonceptionale..totusi nu exista riscul ca vreunul sa fi fost inca viu dupa toate astea?..ms mult
Re: Re: Re: Re: din 13 nov 2008 15:37 de Alexia
La zamislirea in pantecele mamei a unui prunc, deodata cu trupul este zamislit si sufletul.
Sufletele nu sunt preexistente, ci iau fiinta la zamislire, prin impreuna lucrarea lui Dumnezeu cu a parintilor, in mod inconstient. Nu se naste din ...
Re: Re: Cat traiesc spermatoizii in aer? din 13 nov 2008 15:31 de vladbodan
daca a avut loc o a doua penetrare a existat si a doua ejaculare deci :)) nu-ti fa griji de cele din prima data , fa-ti din cele de a doua daca nu ai folosit prezervativ , cred :-??
Re: Re: Re: Re: Se comporta ciudat...!!! din 13 nov 2008 14:19 de bombonika
frumos zici tu sa raman la el in week-end , dar nu se pune problema de asa ceva...
cred ca nu se intelege bine cu parintii lui, nu stiu care e faza, dar vad ca se fereste mult de ei..sau o fi mama lui mai dura..chiar nu am avut ocazia sa ...
Re: Re: La 15 ani nu am deloc libertate din 13 nov 2008 10:05 de vera_mary88
Da sa stii ca si eu ma vad ca ai mei..degeaba zic acum o sa il las liber pe copilul meu sa nu ii impun restrictii nu merge asa...si da atunci cand esti parinte te gandesti mereu unde ti-e copilul mai ales ca mass media asta cu toate chestiile ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 13 nov 2008 09:50 de alexia
Pai fa-ti un test de sarcina ca sa nu mai ai nici o indoiala, dar daca esti insarcinata ce-o sa faci? Vei recurge la avort?:unsure:
Re: Re: Sms-uri de buna dimineata si noapte buna din 13 nov 2008 09:18 de XENIA
mie imi place la nebunie sa primesc sms uri de genul acesta.Nu stiu daca e copilarie sau nu dar pt mine conteaza f mult..:heart::~*
Re: Ce e de facut din 13 nov 2008 00:48 de SORIN28
Ca un roman ce sunt, atitudinea asta de "eu sunt unu, ce pot face singur" ma deranjeaza. Chiar crezi ca, conteaza cati te sustin? Daca vrei sa faci ceva...fa. Nu te astepta sa fii sustinut, nu te astepta sa fii agreat pentru faptele tale(atat ...
Re: La 15 ani nu am deloc libertate din 13 nov 2008 00:08 de SORIN28
Copii tampiti si retardati...eu la 31ani o sun pe mama si ii spun ca nu vin acasa(sunt la un chef sau...altceva) si asta nu pentru ca ma controleaza(asta ar fi o tampenie) dar stiu cat s-ar consuma daca nu stie daca sunt bine. Oare e chiar asa de ...
Re: Re: Re: Se comporta ciudat...!!! din 12 nov 2008 23:59 de simosimina
Nu spune "poate voi reusi sa vb serios cu el" ..ci vorbeste sigur..
Si poate sa fie cu alta chiar dk iti zice tie ca tot te cauta.Crezi ca lor nu le convina sa aiba mai multe acolo?!?!?! Asa facea si exul prietenei mele..Mare nenorocit..siu ei ...
Re: Re: Se comporta ciudat...!!! din 12 nov 2008 23:51 de bombonika
sa stii ca eu m-am gandit de multe ori ca mai este si cu alta, dar noi suntem de 2 ani impreuna...
si de multe ori cand era o perioada mai lunga in care nu vorbeam la telefon ii ziceam 'cred ca ti-ai gasit pe alta, esti cu alta' si el ...
Re: Re: Ce e de facut din 12 nov 2008 23:48 de ExoticDream
Cu o astfel de filosofie de viata sa nu ne mai miram ca traim in halul in care traim in petecul nostru de harta! Admitand ca se poate face o departajare intre cei buni si cei rai, daca cei rai (politicienii corupti, afaceristii fara scrupule, ...
Re: Te gandesti la altul cand faci sex cu iubitul? din 12 nov 2008 23:44 de simosimina
Evident ca nu m-am gandit.
In schimb imi creez cateodata cand am asa pofta de altceva tot felul de fantezii in minte..dar tot la el ma gandesc si atunci..
Ar fi culmea sa te gandesti la altcineva..Asta ce ar insemna??? Mi se pare destul de ...
Re: Se comporta ciudat...!!! din 12 nov 2008 23:41 de simosimina
hmm...vorbesti de parca ai fi o prietena apropiata de-a mea..Exact asa a patit si ea..Bine..la ea nu era totul pe fuga..dar acelasi lucru cu telefonul etc. Problema la ea ..era ca tipul era si cu alta.Nu vreau sa cobesc sau ceva de genul..dar ...
Re: Re: Re: se comporta ciudat...!!! din 12 nov 2008 23:31 de bombonika
da, inteleg ce zici tu, dar daca nu e genul de om care sa stea sa discute ce mai pot face???
el e genul care nici nu ma lasa nici nu ma ia...
este nehotarat si am incercat de multe ori sa-i dau curaj...sa vorbesc frumos cu el...dar nu stiu de ...
Re: Re: se comporta ciudat...!!! din 12 nov 2008 23:24 de bombonika
nu, el nu a adus niciodata in discutie despartirea..in schimb eu da...si el nu a putut accepta acest lucru, spune ca ma iubeste si nu vrea sa ma piarda. discutia despre despatire a venit tot din cauza lui ca m-a adus in stare sa fac acest ...
Re: Cu ce ne mai surprindem prietenele / iubitele din 12 nov 2008 22:42 de fake_awake
lenjerie intima , prezervative si multe alte chestii de genul
Cu ce ne mai surprindem prietenele / iubitele ? din 12 nov 2008 22:20 de ady
Salut ppl !!! Am deschis acest subiect pentru ca am ramas fara idei in domeniul cadourilor si gesturilor frumoase pe care sa le facem prietenelor noastre ca sa le surprindem . Luam odata un trandafir,frumos :) Odata o cutie de bomboane , dulce :) Un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 12 nov 2008 21:17 de sgc
pai, daca nu te-a mintit niciodata si stii asta, ai gresi foarte mult daca n-ai face ceva sa iesiti din starea nasoala de cearta cotidiana. lipsa de incredere(in conditiile in care nu te-a mintit niciodata), gelozia in exces si fara motiv si cearta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: La 15 ani nu am de din 12 nov 2008 20:19 de ExoticDream
Eu nu m-as simti bine, nu mi-ar tihni sa stiu ca i-am mintit. Mai bine gasesti curajul sa le spui deschis (si ferm) ca vrei sa ai o viata potrivita cu varsta ta decat sa te multumesti cu tupeul de a-i suna dupa ce le-ai inselat increderea. Daca ...
Pagina 1687 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
23 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||