Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re:

din 22 nov 2008 22:27 de sgc

cred ca cei ce ti-au raspuns pana acum se asteptau la un subiect gen: "sunt cu o tipa..." sau "vrea sa cunosc...." sau ma rog... daca subiectul n-a fost asa, inevitabil au venit sfaturile, ca poate spui, "am deja una", etc. "'ei, atunci spune-ne, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 22 nov 2008 22:15 de sgc

sigur ca si barbatii au sarm, inclusiv cel ce-a deschis subiectul. de altfel el nu de sarm ducea lipsa, la el cred ca se petrecea exact acea stare cand prea multe femei sareau pe el, el dorea sa reabordeze o cunostinta mai veche si dorea sa vada ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cu

din 22 nov 2008 21:23 de andrei

omule esti cam pesimist. asta ar insemna sa nu mai imi placa femeile ca cica daca ma bucue de sarmul lor nu mai am "resurese" ... cred ca si barbatii au sarm adica se stie si si o femeie s-ar putea plange asa cum zice in citatul ala (primul)

Re

din 22 nov 2008 20:57 de sgc

dau raspunsul pe mesajul acesta in speranta ca, de la inceputul lui oct.2003 pana acum candidatul o fi gasit tratamentul, iar despre un asemenea vaccin dac-ar exista ma gandesc ca l-ar fi mentionat si prin articolele de pe google. deci, tu ...

Re: Daca faci sex, iti dispar cosurile?

din 22 nov 2008 17:11 de blonda01

iti raspund eu foarte concret.. Mi-au aparut si mie cosuri din pacate..si fac si sex..asa k nu are nicio legatura una cu alta..

Re: Ce sa vorbesc cu colega mea???

din 22 nov 2008 17:06 de blonda01

Eu inteleg k tu esti acel baiat, iar colega respectiva iti place foarte mult.Arata-i asta..:) va fi incantata..zambeste-i..vorbeste-i frumos..invit-o la un suc ceva..apropie-te de ea prin ceea ce crezi ca ii place.

Re: Eu 14 ani, el 15.......Sa facem sex?

din 22 nov 2008 17:02 de blonda01

Eu zic sa nu te grabesti...apelati la un petting ceva la inceput..vezi cum te simti..nu trece direct la sex..nu te grabii..:ok:ai timp..si totusi la 14 ani e cam devreme.acum tu faci cum crezi k e mai bine..succes

Re: Re: fara haine

din 22 nov 2008 16:54 de blonda01

Si eu la fel--la dusuri..dupa antrenamente.. cam ciudat..nu stiu d c intreaba asta :D..in fine :P

Re: Ajutor, cam ingrijorat

din 22 nov 2008 16:47 de blonda01

Fa-ti o prietena... Iar in legatura cu bubitele alea..daca te preocupa foarte mult cred ca ar fi bine sa discuti cu mama ta sau tatal tau despre asta..asta in cazul in care nu vrei sa mergi al doctor singurel :P

Re: Re: Re: Secretie vaginala netransparenta

din 22 nov 2008 02:09 de simosimina

e cel mai probabil sa fie candida..Daca nu are un miros naspa..e candida.. In general infectiile luate pe cale sexuala au alta culoare..si au si miros neplacut. Dar candida este o ciuperca vaginala..care apare din cauza unui tratament cu ...

Re: prietenul meu este extraterstru

din 22 nov 2008 02:08 de blonda01

El stie cel mai bine cum isi organizeaza timpul asa ca intreba-l pe el. :p si e foarte bine k e hiperactiv..bravo lui

Re: Re: Re: Re: Re: Targul de carte Kilipirim la s

din 22 nov 2008 01:39 de ExoticDream

Wrong answer. Targul de pasari(ci) si animale mici a avut loc in a treia duminica din octombrie la Oradea. Try again! Dupa ce ca v-am pus absente nemotivate si ieri, si azi, te astepti sa fac si cinste?!? Daca ati fi fost cuminti si ...

Re: Sa o fac sau nu? Sunt confuza...

din 22 nov 2008 01:38 de blonda01

Fa ce simti tu..si e foarte important sa faci ca iti doresti asta, nu sa te simti obligata in vreun fel..Mama ta isi poate da seama in functie de comportamentul tau.. Deci daca simti ca vrei sa faci asta cu el...fa-o...varsta e adevarat..e cam ...

Re: Re: Re:

din 22 nov 2008 01:05 de Stranger_to_love

Pai daca nu are parte de dragoste acasa,cauta in alta parte. Ea prin conditionare nu te iubeste.Stii ce face ea practic acum? Un fel de troc.Tu ii dai drgoste si ea iti da sex.

Re: Re: Re: Re: Targul de carte Kilipirim la sala

din 22 nov 2008 00:40 de Pasaroi_Cuminte

Si eu stiu si eu stiu. Targul international de de de...pasarici? Ba nu.Ba nu. Este Targul international de de de... li..citatii ? Nu nu. Ehm Targul international de...Ma dau batut doamna profesoara. Ce targ international este ? ...

Prietenul meu este extraterestru

din 22 nov 2008 00:13 de ghencev

povestea incepe in felul urmator:am un prieten,de care in fiecare zi raman uimit de ce poate realiza si stau uneori si ma gandes daca nu cumva acesta are puteri supranaturale.Acesta are 18 ani,de curand a inceput scoala de soferi(se duce de 2 ori pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu inteleg baietii!!!

din 21 nov 2008 23:30 de Pasaroi_Cuminte

Nu pierde. Barbati se gasesc pe toate drumurile. Si o femeie inteligenta stie cum sa-si faca un barbat "cel mai bun prieten" (daca isi propune acest lucru) . :p:D:,

Re: Re: Re:

din 21 nov 2008 22:12 de sgc

cu placere. ar trebui sa citesti, totusi articolele de pe google(vad c-am uitat sa mentionez in mesajul precedent, unde sunt articolele) pentru a vedea daca functie de ce stii si tu, diagnosticul este potrivit.

Re: Ajutor, cam ingrijorat

din 21 nov 2008 20:34 de onlyforgod

1)in legatura cu bubitzele nu stiu las la raspunderea altor persoane care stiu despre ce e vorba, 2)eu parul pubian mi-l tund tot cu forfecutza, daca dau cu bigu in primele zile incepe sa ma manance perii care cresc ca niste ace 3) nu te mai lua ...

Re: Novynette

din 21 nov 2008 20:29 de simona

[b]nu este nevoie pt ca efectul ramane si in cele 7 zile.sunt asistenta medicala[/b]

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1673 din 3732
«   1 ... 1670   1671   1672   1673   1674   1675   1676 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare