Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

ce chestie

din 24 nov 2008 22:51 de deea85

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex neprotejat dupa a

din 24 nov 2008 22:06 de iubeste_maa

le iau in fiecare seara la aceasi ora..dar eram curioasa sa stiu daca luna viitoare dupa ce incep o noua tableta sunt protejata din prima zi in care am luat prima pilula..multumesc mult pentru raspunsuri:*:*:*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: O plac, dar mi-a spus ca n

din 24 nov 2008 22:03 de cristian18

chiar nu stiu ce sa mai zic .. mai datzi-mi sh voi niste sfaturi pls :| :-sS

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suntem aproape

din 24 nov 2008 21:34 de vladbodan

oarecum :) da:ok: dar , citind toate randurile alea multe are tale de mai devreme ma facut sa realizez ceva: 1) lui ii place sexul oral , iar tu esti atat de "disperata" ca sa-i satisfaci poftele incat tot el iasa mai bine ca tine , daca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex neprotejat dupa a 5-a

din 24 nov 2008 20:00 de carrie

Din ziua cand ai inceput sa iei pastile - daca ai inceput corect, le iei corect, nu ai varsaturi sau diaree in primele 3-4 ore dupa ce ai luat pilula, nu iei antibiotice - esti protejata tot timpul, inclusiv in zilele de pauza.

Re: masturbarea !?!

din 24 nov 2008 19:58 de eu

asta c-am asa este foarte putini vorbesc de aceste efecte, cat despre pierderea memoriei e naspa eu citisem ca de cate ori o faci pierzi un neuron.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: revelion..?!...

din 24 nov 2008 16:34 de nicole

deja de cat timp vb cu el ...ma cunoaste destul de bine ca sa stie ca nu`s genu de fata care sa ma cobor la principiul "am venit ,m-am f***t si-am plekat"..si in al doilea rand daca ar fi vb despre asta doar nu`s batuta in cap sa ma duc pana la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare e destul?

din 24 nov 2008 16:19 de MayLER

e asta este...inca esti mic 16 ani ;) creste frate crede`ma.. nici eu nu`s prea dotat in toata treaba asta am 17 ani si o am de 14-15 :) dak stii sa ti`o folosesti esti tare ;) sunt altii care o au de 19 20..si is praf ;) deci nu`ti mai fa griji ca ...

Re: Revelion cu baiat stiut doar de pe net?!...

din 24 nov 2008 16:08 de baby

poate iti plangi in pumni la 12 noaptea si iti blestemi zilele k te-ai dus pana la el cheama-l la tine:ermm:nu te duce tu de unde stii k o sa fie bine? macar daca mai cunosteai pe cineva acolo.....te duci singura,pe el nu il stii ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suntem aproape de

din 24 nov 2008 15:37 de valentine

Tipic feminin :) Nu te agita, daca ar fi fost un amant bun, care te-ar fi satisfacut si totul ar fi roz intre voi, cel mai probabil despartirea ar batea la usa, despartire care sa vina de la tine. Eu cred ca tu aici gresesti - faptul ca "suferi" ...

Re: Re: Re: Re: Re: revelion..?!...

din 24 nov 2008 15:20 de vladbodan

pai daca nu iti arde de "combinat" atunci ce rost are sa mergi? acuma sincer , eu as merge acolo cu scopul asta doar , ba , eu vreau sa stau cu tipu asta , daca doar asa sa pierzi vremea , nu prea cred ca are rost ..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suntem aproape de casa

din 24 nov 2008 14:46 de vera_mary88

Eu zic sa mai incerci noo sa discuti cu el...asa serios sa inteleaga ce mama naibii doar nu e retardat..ce-ar fi tu sa il musti de p...s sa simta si el durerea care ti-o provoaca pentru ca nu stie sa umble finut cu mainele pe acolo...doamne....de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suntem aproape de casatori

din 24 nov 2008 14:33 de sanvean

da..suntem impreuna de 3ani..in privinta conceptiilor invechite..nu sunt fana insa chiar nu am gasit pe nimeni cu care sa simt ca as fi in stare sa raman in viata aceasta.mi se spune mereu ca am doar 22 de ani insa dupa cum spuneam, am avut o viata f ...

Re: Re: Relatie de durata sau doar sex?

din 24 nov 2008 13:39 de vladbodan

daca omul are de lucru asta inseamna neaparat ca ai fost o aventura , asteapta pana maine si vezi ce se intampla :)

Re: Re: Re: revelion..?!...

din 24 nov 2008 13:38 de vladbodan

scuteste-ma cu cei 7 ani , chiar daca sunt mai direct sau ironizez , asta nu inseamna ca sunt la alt nivel cum a zis sorin , am spus pur si simplu ce am gandit eu , ea ne intreaba daca sa mearga sau nu? ce sfaturi poti sa ii dai , ca daca ii ...

Re: Relatie de durata sau doar sex?

din 24 nov 2008 10:51 de ingerasa25

azi trebuia sa ne vedem si mi-a trimis un mesaj ca nu poate sa vina ca are niste treburi el fiind inspector veterinar pe judet si ca ma suna mai tarziu si ca ne vedem maine daca nu intervine ceva,deci incep sa cred ca nu am fost decat o aventura,ar ...

Re: Re: revelion..?!...

din 24 nov 2008 09:59 de Incepator

Uite, daca vrei iti pot imprumuta o carte . Se numeste "Cei 7 ani de acasa" . Mereu am vrut sa ajut lumea ! Eu pe toti ii ajut !O:)

Re: Re: PT FUFE

din 24 nov 2008 09:56 de Incepator

Sa li se verifice ip-ul sa fim siguri ;) .:~*:~*O:)O:)O:)

Re: Re: Re: Re: Suntem aproape de casatorie,dar nu

din 24 nov 2008 09:53 de Incepator

Da-i liber ! Si gata !

Re: PT FUFE

din 24 nov 2008 09:50 de vera_mary88

tu si cu pumkin sunteti impreuna sau sunteti aceasi persoana???...lol daca nu sunteti impreuna ar trebui sa va programati o intalnire la spovedanie ..:love::love::love::lol::lol::lol::lol:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1670 din 3732
«   1 ... 1667   1668   1669   1670   1671   1672   1673 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare