Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Clitoris mare din 28 nov 2008 15:27 de vera_mary88
se poate sa fie din cauza ca am clitul mai in afara sa pot sa ajung la orgasm mai repede in timpul actului sexual....eu la aia ma refeream cand ziceam ca ma excit mai tare...si comapratia ca sa iti dai seama ca al tau e mai scos in afar sau e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re din 28 nov 2008 15:09 de SORIN28
Copilu' ;) poti sa stai in dus cat vrei...mirosul de alcool sta in respiratie si nu in transpiratie :-*
Acum vezi ca nu stii nimic? sau iti trebuie si un desen?:flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Clitoris mare din 28 nov 2008 14:57 de bianca09
:lol::lol:Sa nu treagi prea tare :))
Re: Re: Sotul meu prefera sa se masturbeze din 28 nov 2008 13:00 de vladbodan
in situatii de genul iti dau dreptate , atunci cand dupa cum spune tipa .. e casatorita , aici mi-as da si eu pumni in gura , daaaaar :) ca sa vezi , nu iti dau totala dreptate ... te-ai gandit ca poate ea nu o satisface la fel de mult precum ar ...
Re: Re: Sotul meu prefera sa se masturbeze din 28 nov 2008 12:57 de Incepator
Am o varsta frageda...si poate ca asta e motivu' pentru care eu nu inteleg...care e problema ca omul ala si-o mai face ?
Adica, ea nu si-o mai face din cand in cand /
Deci clar eu is confuz...
Re: Re: Re: Re: Clitoris mare din 28 nov 2008 11:49 de baby
nu cred ca excitatia e in functie de marimea clitorisului
acum cine stie....daca al meu e mai mic am sa trag de el....poate se mareste:lol::lol:
:,:-*
Re: Sotul meu prefera sa se masturbeze din 28 nov 2008 10:31 de simosimina
Doamne..cat de aiurea.. Cu chestia asta NU sunt de acord... Imi pare rau sa iti spun..dar NU TE MERITA..doamne cat de obsedat sa fie...acum fie vorba aici am avut si eu problema asta cu al meu..Dar a renuntat aproape de 1 an... Si eu atunci cand ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu mai stiu ce din 28 nov 2008 09:34 de vera_mary88
da-i paci...nu stiu ce mai stai cu el.....nu merita....de ce zice lumea ca te folosesti daca faci sex...ma rog te folosesti in momentul in care se face sex doar cand unul dintr-o relatie vrea si cand doar el/ea este satisfacut...in rest ne ...
Re: Re: Re: Clitoris mare din 28 nov 2008 09:32 de vera_mary88
Da eu am clitul putin mai mare...adik mare in sensu ca nu e bagat inauntru intre labii e putin iesit in afara...cred ca la asta se refera...cel putin eu ma exicit mai tare daca imi managai clitul da acu nu am intrebat alte fete care nu il au asa ...
Re: Re: Clitoris mare din 28 nov 2008 08:46 de Pasaroi_Cuminte
Daca lasa umbra pe covor.:,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: reveli din 28 nov 2008 08:42 de vladbodan
stiu asta , deaia faceam dus dar daca tu nu aveai ocazia .. eu aveam :)
@ exotic
da ... but i'm doing that at the same time , dansez mai iau o pauza de ceva vreme , apuc ceva de pe masa , mai vorbesc cu careva , facem misto , radem , glumim ...
Re: Re: Re: Re: Re: Suntem aproape de casatorie,da din 28 nov 2008 01:06 de ExoticDream
Ceea ce mi se pare grav in toata povestea asta este faptul ca lui nu ii pasa ca si tu sa te simti bine, isi vede al sau interes (prin sex oral sau vaginal) si... atat! Daca nu ar sti ce iti face placere, as zice ca are o scuza, dar i-ai explicat, asa ...
Re: Re: Re: Dragostea exista? din 28 nov 2008 00:37 de ExoticDream
Tu ai macar idee cum te simti in "clipele alea" si cat de greu este sa treci peste ele? Asteapta sa le intalnesti (desi nu-ti doresc) si abia apoi critica-i pe cei care nu au abilitatea de a le depasi cu usurinta.
:`:`:`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: revelion.. din 28 nov 2008 00:31 de ExoticDream
Cred ca ti-am mai explicat o data ca intre noi doi nu exista o prapastie de ani, ne despart doar cativa, asa ca nu ma mai arunca toata ziua, buna ziua, in "groapa" cu veterani, ok? Stai linistit, am fost la petreceri incepand de la 10 ani, insa ...
Re: Clitoris mare din 27 nov 2008 23:15 de baby
:`deci gata!!!!
am sa fac ca la reclama aia
"cat de mare e un clitoris mare?"
:lol::lol::lol::lol:
da e vorba de labii sau de clitoris?:lol:
nu inteleg care e faza.adik dupa ce imi dau seama daca am ceva mai mare decat ar trebui:` ...
Re: Clitoris mare din 27 nov 2008 22:41 de Dunno
Oi fi intalnit in metrou ,nu stiu,nu le-am intrebat cat de mare il au si nu faceau sex in acest loc public ca sa imi dau seama daca se bucura mai mult...
Re: Marire de penis??? din 27 nov 2008 20:22 de Andreea
daca ai 18cm poti sal sugi singur si iti va mai creste:D:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu mai stiu ce sa din 27 nov 2008 17:23 de rmihaela
buna fetelor si eu sunt in aceeasi situatie ca si voi sunt de 2 anu casatorita si am inceput sa ma gandesc ca nu mai are nici un rost sa stam impreuna, el a ajuns sa-mi spuna ca eu profit de el si ca de aia nu mai vrea sa facem sex, e nebun..cred, ma ...
Re: Exista femei care ejaculeaza? din 27 nov 2008 16:12 de danutz69
poate o fiiii femei .nu se stie , de ce ????findca sunt toate la fel.vor ca barbati sa fie mai senzuali vor dragoste si chestii deastea . barbatii sa fie vibratoru lor.asa ceva nu se poate.cumparativa un vibrator fetelor si o sa avetii ...
Re: Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cineva? din 27 nov 2008 15:41 de mya
nu e adevarart nuti dai seama din privire iti dai seama din fapte
:heart:
Pagina 1667 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
32 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||