Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: dimensiunea normala ?? din 27 nov 2008 15:32 de red_dog
asta asa e
Re: Re: Re: Re: Re: Prietenul meu este extraterest din 27 nov 2008 14:20 de vladbodan
totusi subiectul asta propun sa fie mutat la TIMP LIBER , e o totala porcarie , nu cred ca intereseaza pe cineva cate jocuri a terminat, daca esti pasionat , intra si tu pe forumuri unde toata lumea doar de jocuri vorbeste :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: trebuie sa conteze mult parere din 27 nov 2008 14:17 de vladbodan
;;) daca era asa bun consultant putea sa opereze din safe mode :P
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pierce in buric din 27 nov 2008 14:16 de vladbodan
nu am zis ca nu exista si nici nu am scris chestia aia ca sa-mi bat joc de tine sau ceva , pur si simplu am ramas surprins pentru ca nu am vazut pana acum , si la saloane nu umblu , imi dau singur gauri :P
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pierce in buric din 27 nov 2008 14:08 de simosimina
:)) daca te duci la magazine sau in general la saloane de pierce & tatoo..vei vedea ca sunt :de aur..medicinali..si de argint.. Iar al meu se intampla sa fie de argint.. Tipul care mi l-a pus m-a si intrebat de care vreau..si i-am zis de argint.. ...
Re: Re: Re: Re: Stiu ca ma minte ! din 27 nov 2008 13:22 de Incepator
O decizie inteleapta ...
Oricum nu te puteai intelege cu el ...
Succes la vanatoare..sau...sa fii vanata ;;) ...
O analogie mica daca imi permiti ...:rolleyes::flowers::love::love::love:
Re: Re: Re: Re: Re: Prietenul meu este extraterest din 27 nov 2008 10:58 de nae28
Aggressive little one, ain't she ?
Re: Cum sa fac sa fiu bagata in seama de baieti? din 27 nov 2008 10:20 de byanca
pai in primul rande date si u mai misterioasa,asa toti o sa se intrebe cei cu tine.Un baiat te baga in seama daca te vede mai frumoasa.Daca cnv vine la tn siti spune un banc sau o gluma ceva de genul:,,Ce tema avem la mate''?.Asta inseamna ca se da ...
Re: Re: Dragostea exista? din 27 nov 2008 09:52 de Incepator
Nu speria omul...
Daca nustii sa treci peste clipele alea... asta e o alta problema...
Stai lin ... :rolleyes: Ai o viata inainte..:flowers:
Re: Lectii de viata din 27 nov 2008 06:54 de bianca09
Stii vorba aia omul din greselii invata.......:rolleyes:
Re: Re: Lectii de viata din 27 nov 2008 01:47 de blonda01
Ce raspunsuri dai..:) hehe
glumetzule :P
Re: Re: Re: Re: Re: din 27 nov 2008 01:33 de blonda01
Bine zis---;)
Re: Re: Re: De ce ma refuza prietenul cand vreau s din 27 nov 2008 01:25 de blonda01
Eu nu am zis sa se razbune..
ci sa incerce sa il trateze cu aceeasi moneda..nu e razbunare...e doar un copy la caracterul lui.asa poate realizeaza si el k prietena lui sufera cand el o refuza.
Re: Re: Novynette din 27 nov 2008 00:45 de Michelle
stie cineva totusi, daca se face pauza si dupa cat timp. am auzit varianta cu 2 ani... cum e pana la urma?
Re: Re: Re: Re: Prietenul meu este extraterestru din 26 nov 2008 22:45 de ghencev
bai, nu ai ce face si comentezi si tu pe aici???daca nu ai legatura cu pc-urile te rog sa taci.....
Re: imi place de ea,n-am curaj sa-i spun din 26 nov 2008 21:04 de Yo!
Chestia cu gagica in clasa e o porcarie!Dar asta e opinia mea :rolleyes:.
Incearca sa vorbesti cu ea fi amuzant, atinge-o din cand in cand incat sa se obisnuiasca cu tine.
Daca esti mai tupeist mai dai si cate o palma peste fund si daca comenteaza ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pierce in buric din 26 nov 2008 19:36 de vladbodan
acum observ ce ai scris , totusi , inca nu am mai auzit sa fie piercing-uri de argint , dar daca tu spui :) asa sa fie, poate chiar este :mellow:
Re: Cum a fost prima data la voi? din 26 nov 2008 18:03 de cristina_sw33t
prima oara a fost :love::love::love:mi-a umplut camera de lumanari parfumate,si patul q petale de trandafir,sh sampanie...:D:D:Da fost sooper:love::heart::heart:
Produs inedit special pt femei - Urinelle din 26 nov 2008 16:34 de FunnyG
Nu stiu daca ati auzit de acest produs sau daca ati incercat vreodata.Eu am auzit de la o amica de-a mea care l-a primit in cadrul unei campanii de promovare, pe un site.
www.trender.ro/blog.aici puteti citi toate detaliile despre un nou produs ...
Re: Re: Re: Re: Suntem aproape de casatorie,dar nu din 26 nov 2008 14:37 de pacpac
Se pare ca problema e la el, nu la tine.Baga-l in sedinta si vb cu el serios,daca nu o scoti la capat lasa-l acum pana nu apar copiii samd.Nu vad care e rostul sa mai continui cu el daca tot asa o s-o tina in pat.
Pagina 1668 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
35 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||