Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Exercitii musculare fara greutati

din 23 dec 2008 21:13 de Listener

Cred ca glumesti Yoga pilattes este o pierdere de vreme ;;;;;pot sa te pun la streching si sol (gimnastica) care se poate face acasa sa vezi ce inseamna partea de fitness in adevaratul sens al cuvantului..B) PS:Da un mesaj pe PM in legatura cu ...

din 23 dec 2008 20:41 de Listener

BUN acuma sa descoperim ce poate inlocui greutatiile etc..?? Poi luam un exercitiu biceps din picioare cu gantera...cum face?? 1.Intinde-ti un brat stang sau drept paralel cu corpul(ca si cum ai tine ogantera fiind pregatit sa ridici) 2.Ai ...

Re: Re: avort la 7 luni

din 23 dec 2008 20:26 de DIANA

CRED CA NIMENI NU INTELEGE GRAVITATEA ACESTUI FACT, ABIA AM AVUT O VECINA CARE SI-A PROVOCAT AVORT LA 7 LUNI, COPILUL ARE 1.800KG, MAI BINE TE GANDEAI INAINTE CAND AVEAI 2-3 LUNI. ACUM TOT CVE TREBUIE SA TRE GANDESTI ESTE CA IN TINE AI SANGELE TAU, ...

din 23 dec 2008 19:52 de Listener

Da voi scrie aici concis...B) Fa-l sticky va ajuta o gramada de lume B)B)B)

Re: Exercitii musculare fara greutati

din 23 dec 2008 19:28 de onlyforgod

de obicei exercitiile care le faci cu greutatea corpului sunt exercitii mai mult de tonifiere si rezistenta, daca se doreste o crestere musculara sporita trebuie facut un antrenament cu greutati ( cel mai bine la sala de forta - ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai sunt f

din 23 dec 2008 18:48 de vladbodan

cred si eu sa sunt sute de mii de specimene pe planeta asta , daca a aratat pana si la stiri ca o batrana de la tara in varsta de vre-o 60 de ani a mers la ginecolog ca sa le demonstreze vecinelor ca inca e virgina caci pe ea o facea curva satului si ...

Re: Re: mai sunt virgina ?

din 23 dec 2008 18:45 de mihaelaroxana

nu am simti nimic decat durere :( ,si ce reactii care sunt alea plss poti sa imi zici

Re: Sexul oral (realizat de fete) si consecinte...

din 23 dec 2008 17:43 de Jairzinho

si fetele aste sunt proaste(scuzati expresia) daca de la varsta de 15-16 ani fac sex oral si mai fac si cui nu trebuie(adica la baietzashii astia smecherii si laudarosi).....asta e isi merita soarta .........

Re: Re: Cura 309 sau cura amix 200?

din 23 dec 2008 17:18 de basesku

buna ziua, sunt florin si iau de o saptamana amix200 dar nu se simte nimic?Oare e kiar o pacaleala?daca ati mai inregistrat progrese va rog sa trimiteti un mesaj la.... fara adrese de mail:ok:

Re: Sexul oral (realizat de fete) si consecinte...

din 23 dec 2008 17:01 de blonda01

sunt multe fete care fac asta intr'adevar dar si baieti pe masura..daca ei rad d fete si fetele ar putea rade de ei..cu toate ca eu cred k sunt copii daca iau ca subiect d baza sexul oral ..

Re: mai sunt virgina ?

din 23 dec 2008 16:32 de blonda01

Daca ar fi asa simplu sa se dezvirgineze o fata :, Dezvirginarea presupune mai multe chestii.. nu doar sa bagi un deget sau altceva si apoi sa scoti.. Poti fi virgina iar atunci cand intretii relatii sexuale sa nu-ti curga sange..dar la fel d ...

Re: Re: Re: Re: cum pot sa treci peste ?

din 23 dec 2008 12:02 de stefanoski

Nu te contrazic, dar imi sustin punctul de vedere. In cele mai multe cazuri, ajuta :ok:

din 23 dec 2008 11:28 de SORIN28

Te cred...de ce? Pentru ca am facut, fac si voi face exercitii acasa....fara greutati. Singurul lucru pe care il folosesc este o coada de matura de aprox. 1,5m folosita ca bara pentru a lucra bicepsii. In rest...doar greutatea ...

Re: Masturbarea = pacat???

din 23 dec 2008 11:22 de vladbodan

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: m-am spart in ras :D ok , ... scuze , dar nu ma puteam abtine , acuma depinde de fiecare cum ia in considerare pacatele sau faptul ca greseste "fata de domnul" bla bla mie unu imi e indiferent

din 23 dec 2008 11:21 de vladbodan

flotari , tractiuni , genoflexiuni :ermm: si ce or mai fii , dar totusi , interesanta ideea

Re: Sotia mea se masturbeaza cand facem sex

din 23 dec 2008 04:41 de DarkAngel

Eu recomand sa parcurgeti urmatoarea carte "She comes first" de IAN KERNER, Ph. D. Raspunde la foarte multe intrebari referitoare la felul in care o femeie poate sa aiba orgasm si ce poate face barbatul ca sa prelungeasca acea stare si multe ...

Re: Re: Re: cum pot sa treci peste ?

din 23 dec 2008 04:35 de DarkAngel

NU stiu daca este chiar o idee asa de buna ca daca le sterge si le arunca poate are nevoie sa se uite o data la ele dar in schimb eu cel putin cred ca ar merge asa ar fi urmatoarea metoda: Sa le pastreze si sa le tina la vedere pana cand nu mai ...

din 23 dec 2008 04:32 de DarkAngel

Da poti face foarte multe exercitii cu greutatea corpului ai putea sa detaliezi exercitiile pe care le practici si dau rezultate mai bune decat la sala ? Ce nu poti face cu greutatea corpului (incercat de mine )este izometrie.Din cate stiu sunt ...

Exercitii musculare fara greutati

din 23 dec 2008 00:07 de Listener

Am sa fac posibil sa vedeti atat baieti cat si fete exercitii musculare,FARA GREUTATI...NU NECESITA SALA...DACA MA CRETI REZULTATELE SUNT MAI BUNE....!!!Si mai performante... O sa pun ideiile dar numai daca ma ajuta admini si moderatorii (sper ca ...

Re: Re: cum pot sa treci peste ?

din 23 dec 2008 00:04 de stefanoski

Daca intr-adevar esti decisa sa-l uiti, ar fi bine sa renunti la tot, la amintiri, la poze... sterge id-ul, numarul de telefon, etc.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1639 din 3732
«   1 ... 1636   1637   1638   1639   1640   1641   1642 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare