Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Exercitii musculare fara greutati din 23 dec 2008 21:13 de Listener
Cred ca glumesti Yoga pilattes este o pierdere de vreme ;;;;;pot sa te pun la streching si sol (gimnastica) care se poate face acasa sa vezi ce inseamna partea de fitness in adevaratul sens al cuvantului..B)
PS:Da un mesaj pe PM in legatura cu ...
Re: Re: Exercitii musculare fara greutati din 23 dec 2008 20:41 de Listener
BUN acuma sa descoperim ce poate inlocui greutatiile etc..??
Poi luam un exercitiu biceps din picioare cu gantera...cum face??
1.Intinde-ti un brat stang sau drept paralel cu corpul(ca si cum ai tine ogantera fiind pregatit sa ridici)
2.Ai ...
Re: Re: avort la 7 luni din 23 dec 2008 20:26 de DIANA
CRED CA NIMENI NU INTELEGE GRAVITATEA ACESTUI FACT, ABIA AM AVUT O VECINA CARE SI-A PROVOCAT AVORT LA 7 LUNI, COPILUL ARE 1.800KG, MAI BINE TE GANDEAI INAINTE CAND AVEAI 2-3 LUNI. ACUM TOT CVE TREBUIE SA TRE GANDESTI ESTE CA IN TINE AI SANGELE TAU, ...
Re: Re: Exercitii musculare fara greutati din 23 dec 2008 19:52 de Listener
Da voi scrie aici concis...B)
Fa-l sticky va ajuta o gramada de lume B)B)B)
Re: Exercitii musculare fara greutati din 23 dec 2008 19:28 de onlyforgod
de obicei exercitiile care le faci cu greutatea corpului sunt exercitii mai mult de tonifiere si rezistenta,
daca se doreste o crestere musculara sporita trebuie facut un antrenament cu greutati ( cel mai bine la sala de forta - ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai sunt f din 23 dec 2008 18:48 de vladbodan
cred si eu sa sunt sute de mii de specimene pe planeta asta , daca a aratat pana si la stiri ca o batrana de la tara in varsta de vre-o 60 de ani a mers la ginecolog ca sa le demonstreze vecinelor ca inca e virgina caci pe ea o facea curva satului si ...
Re: Re: mai sunt virgina ? din 23 dec 2008 18:45 de mihaelaroxana
nu am simti nimic decat durere :( ,si ce reactii care sunt alea plss poti sa imi zici
Re: Sexul oral (realizat de fete) si consecinte... din 23 dec 2008 17:43 de Jairzinho
si fetele aste sunt proaste(scuzati expresia) daca de la varsta de 15-16 ani fac sex oral si mai fac si cui nu trebuie(adica la baietzashii astia smecherii si laudarosi).....asta e isi merita soarta .........
Re: Re: Cura 309 sau cura amix 200? din 23 dec 2008 17:18 de basesku
buna ziua, sunt florin si iau de o saptamana amix200 dar nu se simte nimic?Oare e kiar o pacaleala?daca ati mai inregistrat progrese va rog sa trimiteti un mesaj la....
fara adrese de mail:ok:
Re: Sexul oral (realizat de fete) si consecinte... din 23 dec 2008 17:01 de blonda01
sunt multe fete care fac asta intr'adevar dar si baieti pe masura..daca ei rad d fete si fetele ar putea rade de ei..cu toate ca eu cred k sunt copii daca iau ca subiect d baza sexul oral ..
Re: mai sunt virgina ? din 23 dec 2008 16:32 de blonda01
Daca ar fi asa simplu sa se dezvirgineze o fata :,
Dezvirginarea presupune mai multe chestii.. nu doar sa bagi un deget sau altceva si apoi sa scoti..
Poti fi virgina iar atunci cand intretii relatii sexuale sa nu-ti curga sange..dar la fel d ...
Re: Re: Re: Re: cum pot sa treci peste ? din 23 dec 2008 12:02 de stefanoski
Nu te contrazic, dar imi sustin punctul de vedere. In cele mai multe cazuri, ajuta :ok:
Re: Exercitii musculare fara greutati din 23 dec 2008 11:28 de SORIN28
Te cred...de ce? Pentru ca am facut, fac si voi face exercitii acasa....fara greutati. Singurul lucru pe care il folosesc este o coada de matura de aprox. 1,5m folosita ca bara pentru a lucra bicepsii. In rest...doar greutatea ...
Re: Masturbarea = pacat??? din 23 dec 2008 11:22 de vladbodan
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
m-am spart in ras :D ok , ... scuze , dar nu ma puteam abtine , acuma depinde de fiecare cum ia in considerare pacatele sau faptul ca greseste "fata de domnul" bla bla
mie unu imi e indiferent
Re: Re: Exercitii musculare fara greutati din 23 dec 2008 11:21 de vladbodan
flotari , tractiuni , genoflexiuni :ermm: si ce or mai fii , dar totusi , interesanta ideea
Re: Sotia mea se masturbeaza cand facem sex din 23 dec 2008 04:41 de DarkAngel
Eu recomand sa parcurgeti urmatoarea carte "She comes first" de IAN KERNER, Ph. D. Raspunde la foarte multe intrebari referitoare la felul in care o femeie poate sa aiba orgasm si ce poate face barbatul ca sa prelungeasca acea stare si multe ...
Re: Re: Re: cum pot sa treci peste ? din 23 dec 2008 04:35 de DarkAngel
NU stiu daca este chiar o idee asa de buna ca daca le sterge si le arunca poate are nevoie sa se uite o data la ele dar in schimb eu cel putin cred ca ar merge asa ar fi urmatoarea metoda: Sa le pastreze si sa le tina la vedere pana cand nu mai ...
Re: Exercitii musculare fara greutati din 23 dec 2008 04:32 de DarkAngel
Da poti face foarte multe exercitii cu greutatea corpului ai putea sa detaliezi exercitiile pe care le practici si dau rezultate mai bune decat la sala ?
Ce nu poti face cu greutatea corpului (incercat de mine )este izometrie.Din cate stiu sunt ...
Exercitii musculare fara greutati din 23 dec 2008 00:07 de Listener
Am sa fac posibil sa vedeti atat baieti cat si fete exercitii musculare,FARA GREUTATI...NU NECESITA SALA...DACA MA CRETI REZULTATELE SUNT MAI BUNE....!!!Si mai performante...
O sa pun ideiile dar numai daca ma ajuta admini si moderatorii (sper ca ...
Re: Re: cum pot sa treci peste ? din 23 dec 2008 00:04 de stefanoski
Daca intr-adevar esti decisa sa-l uiti, ar fi bine sa renunti la tot, la amintiri, la poze... sterge id-ul, numarul de telefon, etc.
Pagina 1639 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
32 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||