Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Ajutor va rog ! si nu va batetzi joc ! e serio din 29 dec 2008 23:35 de x_y
nu ai nimica e bine 12 si mai creste ca e putin strimba deasemenea nu afecteaza--deci nu-ti fa probleme
Re: Re: Re: Marimea penisului. din 29 dec 2008 23:28 de dxl
si in ce consta exercitiile:D?
Re: Re: Marimea penisului. din 29 dec 2008 23:14 de Listener
Poti sa o ai cat vrei dupa parerea mea, daca nu consideri ca e oke.. fa exercitii s-au facut recorduri de la 10 cm in full erction exersat in 32 B)
Eu am ajuns inspre 18cm full erectie ,erectie medie 15cm-13cm pe acolo moale 11cm 10cm ..la apa ...
Re: Marimea penisului. din 29 dec 2008 23:13 de Listener
Poti sa o ai daca nu poti face exercitii s-au facut recorduri de la 10 cm in full erction exersat in 32 B)
Eu am ajuns inspre 18cm full erectie ,erectie medie 15cm-13cm pe acolo moale 11cm 10cm ..la apa rece 7cm:~*
Grosime intra la 4cm spre ...
Re: Re: un barbat la 40 de ani .. din 29 dec 2008 21:41 de Incepator
Sa mearga la sala . Sa traga de fiare sa obtina rezistenta, ca apoi sa dovedeasca in pat, sa nu gafaie ca ..gata...nu mai poate ..burta il doboara .
Chiar daca motorul imbatraneste si numai poate fi schimbat , el poate fi intretinut (tratamente, ...
Sarcina din cada? din 29 dec 2008 20:36 de fgjfh
o baie in cada in cazul in care ea nu ia anticonceptionale..o poate lasa gravida daca intervine ejacularea?daca nu?thx
Re: Cum imi fac o prietena?? din 29 dec 2008 15:01 de Listener
Pai fii mai personal,colegi mistocari e nimic,pana la urma ideea este sa iti vezi tu de viata ta...uite chiar daca sunt mistocari poti sa razi cu ei...de tine atata timp cat esti de treaba/bun la suflet,nimeni nu va avea nimic sa-ti zica de ...
Re: Re: Re: Re: M-a inselat de trei ori, s-o iert? din 29 dec 2008 14:46 de GhoTiK
daca vrei sa te mai insele o data continua sa o ierti:)
NU o ierta pt ca nu are cum sa se schimbe daca nu a facut`o pana acum:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ne nastem oameni sau deven din 29 dec 2008 14:31 de GhoTiK
Mersi mult pt idei:) roman dator:-*
Re: Re: Re: Masturbarea = pacat??? din 29 dec 2008 14:29 de GhoTiK
true:devil:
Re: Re: provocare pt el!!! din 29 dec 2008 14:19 de GhoTiK
gaseste`ti altul:)
cum spune DarkAngel...nu asa se verifica daca tine la tine:)
eu unul nu cred ca tine din moment ce ti`a zs lucrurile alea:)
sunt atatia baieti in cJ`ul asta:)
iti gasesti tu unul bun pt tne:love::-*
Re: Re: M-a inselat de trei ori, s-o iert??? din 29 dec 2008 14:05 de mihaelaroxana
daca tu crezi ca se va schimba iart;o daca nu nu are rost ,doar tu sti ce simti ,pup grija de u
Re: Re: Re: Dupa cat timp se fac simtite efectele din 29 dec 2008 10:51 de miha3la
mdaa dar numai d la contactul sexual neprotejat..uite eu am o anumita frik in mn...chiar dak o fcem proyejat dar njt dc...dp ce terinat stau s ma gand:ma o avea dc?s chesti dastea dar njt dc pt.k o fcem numai protejat:D.pnm
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Marimea penisu din 29 dec 2008 03:05 de ExoticDream
Ma gandesc la raspuns dupa ce imi traduci intrebarea!
:alien::alien::alien:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pot sa raman insarcinata p din 29 dec 2008 03:03 de ExoticDream
Pastila aia... sunt doua daca vorbim de Postinor. Daca ai luat prima pastila la mai putin de 72 de ore de la contactul sexual neprotejat, iar pe cea de a doua la 12 ore dupa prima, este OK. Asteapta-te insa la unele dereglari, pastilele alea sunt ...
Re: provocare pt el!!! din 29 dec 2008 02:27 de DarkAngel
NU cum ti-a spus prietena ta se verifica daca tine un baiat la tine,asa verifici doar daca este un amic daca ii pasa un pic de tine si daca vrea sa se culce,de aici pana la a tine la tine mai este mult.
Daca ar tine cu adevarat la tine ti-ar oferi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare barba din 29 dec 2008 00:50 de crissti
bn ma acum hai sa fim seriosi ok?baietilor le trebuie fete virgine dar ei sa le f..a pe toate cu...le!Crezi ca o fata s-ar pastra pt un cu..ar:devil::devilhai sa vbm serios si pe fata!Daca le trebuie virgine sa fie si ei virgini!daca el se f... cu 9 ...
aparitia spermei din 29 dec 2008 00:27 de bunu
ce ma amuz de chestia asta, dar sunt constient ca e o chestie serioasa.
cand aveam 13 ani am trecut si eu prin asa ceva - numai ca eu nu aveam internet.
m-am speriat, cand am inceput sa am penisul in erectie am crezut ca's bolnav, trageam de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Onorurile omului din 29 dec 2008 00:18 de Listener
Poate mai am o varianta,nu asa "rece" ca aceasta.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Onorurile omului din 29 dec 2008 00:01 de Listener
Da deacord ...stii faza e sa fii bun in vita si sa vrei binele tuturor,sa faci pe fiecare fericit,sa nu fii rau deloc atunci nu te mai poate rani nimeni,deoarece acel cineva sa zicem te face prost si tu ii zici da sunt si tu esti tare ii faci un ...
Pagina 1634 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
95 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||