Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Provocare pt el!!!

din 3 ian 2009 16:55 de onlyforgod

tu sti mai bine ce faci , insa daca nu esti sigura n-are rost , mai gandeste-te ...

Re: Provocare pt el!!!

din 3 ian 2009 16:43 de mikinz

aoleleo, dar nu asa il testezi, eu daca m.as intelege bine cu o fata m.as duce s.o iau cu masina daca ar ramane pe undeva pentru ca imi plac genul asta de iesiri de te hotarasi in 5 min sa pleci 300km ca sa nu te plictisesti. :p in al 2-lea ...

Re: Gelozie...

din 3 ian 2009 16:35 de mikinz

sa nu ii repeti de prea multe ori pe zi ca viata ta nu inseamna nimic fara ea, ca poate se sperie. :ok: am o prietena care s.a despartit de prieten ca era prea gelos, ca nu mai avea aer, ca ii controa prietenii si c***turi d'astea. parerea mea e sa ...

Re: Aspectul fizic...

din 3 ian 2009 16:25 de mikinz

poate nu ar trebui sa ii arati chiar zilnic cat de mult il iubesti, unii baieti isi pierd interesul din cauza asta. :ermm: ti.a aratat in sensul ca a prezentat vreun sacrificiu ce a facut, sau doar a zis, 'a stai, sa fac si asta daca tot e in ...

Re: Re: fetele astea

din 3 ian 2009 16:06 de mikinz

depinde de fata si de prioritatile ei.

salut

din 3 ian 2009 15:35 de A

problema nu e daca te doare..ci la ce te expui facan un avort.. in primu rand nu te duc sg..cu partenerul sau..cieva apropiat ca sigur nu vrei q parintii.. si..am auzit ca doare..si risti sa si mori..:( :| serios..

Re: Exemple de perversiuni sexuale!!!

din 3 ian 2009 13:31 de baby

nici eu nu am prea clara treaba asta cu perversiunile sexuale. plecand de la definitie : PERVERSIÚN//E ~i f. v. PERVERSITATE. ~ sexuală săvârşire de acte nefireşti în viaţa sexuală si aici fiecare intelege ce vrea. depinde ce ...

Re: Re: e normal sa ai sangerari dupa primul act s

din 3 ian 2009 13:12 de baby

mi te imaginez explincand ceea ce ai zis mai sus.....exact ca o profesoara enervata:lol::lol: intai zici asa frumos si apoi o iei cu teoria chibritului:lol::lol::love::love: mai e grav ca unii stiu mult prea multe pt varsta lor.....iar ...

Re: Cum sa-i spun ca nu mai sunt virgina?

din 3 ian 2009 13:10 de simosimina

Mi se pare foarte pueril ce ai facut sau ce vrei sa faci tu.. Hey..nu te-ai culcat cu nici un baiat..Si nu este obligatoriu ca la o virgina sa curga si sange la primul contact(spre exemplu eu nu am avut nici o sangerare)... Ce atatea minciuni ...

Re: e normal sa ai sangerari dupa primul act sexua

din 3 ian 2009 13:05 de simosimina

De obicei..o fata virgina are un himen acolo...in vagin(la intrare)...care daca este rupt de penis sau altceva..produce mici sangerari... Fetitzo...scuza-ma dar chestiile astea chiar nu le stiai? Mi se pare MEGA STUPID ca in ziua de azi cu ...

Re: Postinor si alcool?

din 3 ian 2009 12:58 de simosimina

Nu are nici o treaba alcoolul cu Postinorul.. stai linistita...

Re: Cum sa-i spun ca nu mai sunt virgina?

din 3 ian 2009 12:58 de denixxx

si eu am fost in situatia ta cu prietenul meu pt ca si eu ma masturbam cand eram mica, dar la primul contact sexual cu el ma durut,nu e ca la masturbare, dar nu a curs sange, el ma crede pe mine ca el este primul, cel mai bine sai ...

E normal sa ai sangerari dupa primul act sexual?

din 3 ian 2009 11:44 de minora

in urma cu 2 zile am facut dragoste cu prietenul meu(protejat).Eu nu mai avusem un contact sexual inainte iar acum am mici sangerari.E normal?aaa si simti atunci cand se rupe prezervativul?(noua nu stiu daca ni s-a intamplat:(()....va rog datimi si ...

Re: Re: Re: Doctor sexolog in Constanta?

din 3 ian 2009 06:10 de ExoticDream

Rescrie subiectul (ca unul nou) la sectiunea "Adolescenta". Aici ai intrat pe subiectul altcuiva, fara legatura cu ceea ce te intereseaza. Maine sterg ceea ce ai scris aici. (!)(!)(!)

Re: Postinor si alcool?

din 3 ian 2009 06:07 de ExoticDream

Stai sa inteleg: dupa ce ai facut-o lata neprotejandu-te, iti arde sa bei programat (peste 5 ore, 3 tequila etc.)?!? :wacko::blink::wacko:

Re: 16 ani ..nu am avut inca prieten

din 3 ian 2009 02:46 de sweety27

inteleg cum e sa fi asa.. pt k si eu eram printre ultimele fete din grupul meu care a avut prieten.. darrr..daca te intreaba cnv daca ai prieten.spunele ca nu ai.. nu e o rusine sa nu ai prieten e o rusine sa ai prea multi si sa`i inseli depinde ...

Marimea penisului

din 3 ian 2009 02:08 de Carjex

sal...am 18 ani si am penisul de 16 cm in stare de erectie si in stare flasca de 10 cm...si vreau sa spun k inca nu m-am dezvoltat complet...adika barba inca nu mi-a dat...kre e varsta la care penisul inceteaza in a mai creste? :D

Re: INTREBARI PENTRU FETE

din 3 ian 2009 02:05 de mikinz

intrebarea asta chiar nu o inteleg, cum vor sa se simta, iubite. variaza preferintele fetelor de nu ai vazut. ele vor o gramada de lucruri, dar din ce mi.am dat eu seama cred ca nu vor extreme (la fizic ma refer, dar nu cred ca gresesc nici ...

Re: INTREBARI PENTRU FETE

din 3 ian 2009 02:05 de mikinz

intrebarea asta chiar nu o inteleg, cum vor sa se simta, iubite. variaza preferintele fetelor de nu ai vazut. ele vor o gramada de lucruri, dar din ce mi.am dat eu seama cred ca nu vor extreme (la fizic ma refer, dar nu cred ca gresesc nici daca ...

Re: Fete pe cale de disparitie...

din 3 ian 2009 01:46 de mikinz

In mod sigur. Nu cred ca o sa dispara genul asta de oameni. Eu cred ca este doar o perioada neagra a Romaniei si ca nu in prea mult timp o sa se revina la bun-simt, educatie si alte astea, oricum romanilor le lipseste Bunul-simt - calitatea pe ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1629 din 3732
«   1 ... 1626   1627   1628   1629   1630   1631   1632 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare