Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Imi place sa fac dragoste (sunt dependenta).

din 7 ian 2009 13:34 de simosimina

:)) si eu sunt de aproape 2 ani cu iubitul meu si tot zilnic fac sex... :)))

Re: Re: Re

din 7 ian 2009 12:32 de yo

Ai zis ca fetele in mintea lor nu exista imaginea penisului,acum vrei un tablou complet sa l pui pe perete

din 7 ian 2009 10:20 de Incepator

Asta e visul tau de aseara ? Eu presupun ca tu esti inca virgina ...:flowers::rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Daca iti vine ciclul=n

din 7 ian 2009 10:16 de Trexv

Nu sunt chiar atat de rare cazurile... De obicei se intampla femeilor care se afla la prima nastere ( nu e nici des nici rar intalnit ) Sunt mici diferente la acel zis "ciclu", dar in putine cazuri femeile isi dau seama ca nu e in regula...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 7 ian 2009 09:49 de Durden93

valentine, vrei sa spui ca m-am avantat prea mult, inainte sa o cunosc mai bine pe fata? si daca da, as putea sa remediez greselile, intr-un fel sau altul? un mic sfat, daca ai putea sa-mi dai...:ok:

Re: Mancarimi pe capul penisului

din 7 ian 2009 09:27 de pacpac

spala-te mai des

Re: Re: Nu stiu ce sa fac

din 7 ian 2009 09:24 de pacpac

mai bine sa-si desfaca picioarele il bucure pe colegul ei :))

din 7 ian 2009 09:21 de pacpac

esti normala.du-te la scoala acum:)

Imi place sa fac dragoste (sunt dependenta).

din 7 ian 2009 00:55 de Raluka

Buna!Acum 2 luni mi-am inceput viata sexuala si de atunci aproape in fiecare zi fac dragoste cu iubitul meu.Daca as putea as face non-stop!Sunt nimfomana?E ceva grav?Am probleme? Va rog ajutati-ma! multumesc anticipat!

Re: Nu stiu ce sa fac

din 6 ian 2009 23:24 de simosimina

:)) ce "probleme" aveti voi :)) Pur si simplu ii spui ca nu il placi si gata.. Daca o sa fi prea amabila cu el..o sa aiba si mai mult tupeu..asa ca mai bn tai din "radacina"...E bine sa fi si dura cateodata...

Re: Bisexualitate...Lesbianism

din 6 ian 2009 23:22 de simosimina

sincer nu...imi plac filmele cu lesbiene...dar..nu cred ca as face asta decat daca ar veni Nicole Scherzinger si mi-ar cere asta :))) in rest ..cu nici o alta fata :)))

Re: Anticonceptionalele

din 6 ian 2009 23:18 de simosimina

:)) Logic ca poti sa iei la ce ora vrei cand incepi un blister nou ...

Re: M-am tuns prea scurt!

din 6 ian 2009 23:09 de SORIN28

Ce esti? Baiat sau fata? Daca esti baiat...nu vad problema(nu suport baietii\barbatii cu parul ceva mai mare iar eu nu ma port decat chel), daca esti fata...ce te deranjeaza? Sunt unele dintre voi care habar nu aveti cat de frumoase sunteti cu ...

Re: cateva sfaturi nu mi-ar lipsi

din 6 ian 2009 22:59 de valentine

Pai parerea noastra este cam in ton cu a celorlalti...deci nu cred ca te ajuta cu nimic daca subscriem la ce ti-au spus ceilalti deja:ermm:

Re: Re: Re: Nu stiu ce sa fac

din 6 ian 2009 22:52 de angela

La ce sa-i spun iubitului ca unul imi face cu ochiul...Esti femeie, e normal sa fii dorita si sa primesti propuneri. Acum depinde de fiecare femeie pana unde merge...:cat:Daca un tip mi-ar propune asta,asa pe nepusa masa l-as trimite sa si-o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fete pe cale de dispar

din 6 ian 2009 22:47 de valentine

Hai sa iti vand un pont: adepti ai acestei teorii o sa regasesti doar printre virgini;) Ca sa te fac sa intelegi mai bine...stii ca se poate traii si cu mancare care nu e sarata? Tu de ce nu mananci doar mancare nesarata daca se poate tbaii si ...

Re: Re: cum intrebi daca are vreo bts fara sa jign

din 6 ian 2009 21:03 de .

multumesc pentru raspunsuri..dar sunt fata.inca nu am avut relatii sexuale cu aceasta persoana dar se apropie momentul..oricum nu am prea mare experienta in general, dar de data asta e diferit..e o relatie de durata..sau se doreste a fi si nu stiu ...

Re: Re: Re: toti baietii isi insala prietenele??de

din 6 ian 2009 20:58 de vladbodan

femeile sunt niste cretine, altceva nu am ce sa spun ,... nu crezi ca prea te arunci in insulte , ai impresia ca daca unul isi bate joc de tine , 2, 3, toata lumea e la fel? abia incepi sa vezi cum e viata si te apuci sa urli peste tot ca sunt ...

Re: Re: Re: e normal sa ai sangerari dupa primul a

din 6 ian 2009 20:53 de vladbodan

stiai pe naiba , de ce n-ai intrebat-o pe mama ta , iti raspundea sincer si nu le ofereai altora dureri abdominale aici pe forum , si daca intreba de ce te intereseaza ii spui ca esti curioasa na , esti copila , ai dreptul la informatii corecte si ...

Re: cum intrebi daca are vreo bts fara sa jignesti

din 6 ian 2009 20:53 de HXXXXNN

pfff...da de ce sa te obosesti intraband cand poti pune prezervativu mai usor...aici nu e vorba numa de tine...mai pote aparea un copil la mijloc...si daca nu e o relatie de-o noapte ar trebui sa-ti spuna ea fara s-o intrebi... daca insa vrei s-o ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1622 din 3732
«   1 ... 1619   1620   1621   1622   1623   1624   1625 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare