Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Vreau sa o recuceresc

din 9 ian 2009 04:07 de Darisx

Re: Sarutul cu limba

din 9 ian 2009 01:53 de anonim

[b]bah....cum ziki tu ca saruty fara liba....poi....ii bagi linba in gura si te joci si u acolo imagineatazi ca limba ei e o acadea:)):)):))=))))))))))))))))))))))))))))0[/b]

Re: Re: Re: Ce prezervative recomandati?

din 9 ian 2009 01:22 de scaine

Ptr ca prin orice fel de contact sexul se pot transmite boli de toate feluri. Asta din cate stiu eu.

Re: Re: Re: Re

din 9 ian 2009 01:06 de scaine

Eu zic ca daca penisul vostru masoara peste 13 centimetri lungime si 7-8 diametru nu aveti de ce sa va faceti complexe din cauza dimensiunii. De aici conteaza si cum stii sa il folosesti.

Re: Replici pentru agatat ?

din 8 ian 2009 23:18 de nemesis

De curand am incercat: Luandu-i mana dreapta si sarutand-o, am intrebat "Spune-mi... atunci cand te masturbezi, folosesti aceste doua degete - am strans usor aratatorul si degetul din mijloc - sau pe acestea - si am strans usor degetul din ...

Re: Re: Re: Re: Re: Bisexualitate...Lesbianism

din 8 ian 2009 22:09 de femme

Nu obisnuiesc sa vorbesc in necunostinta de cauza...asa ca, tocmai pentru ca am intrebat mai multi barbati si am primit raspunsul asta, mi-am dat cu parerea!! In plus, sotul meu m-a asigurat ca daca l-as insela cu un barbat sau o femeie, tot ...

Re: Re: Re: Re: Re: Bisexualitate...Lesbianism

din 8 ian 2009 21:09 de baby

vaaaai dragule:lol::lol: ai fost dulce:lol: la biblioteca ma duc destul de des dar nu ca sa imi caut baieti:lol: sincer ...nu vreau sa caut. daca apare vreo unul care imi convine....perfect. daca nu.......stau asa singura. nu simt nevoia ...

Re: Re: Re: Exista OB pentru virgine?

din 8 ian 2009 21:05 de Incepator

Nu vreau sa rad dar... Daca ar avea un design...,,mai atractiv" ..probabil ar intra . :-`:-`:-` Acum serios vorbind...e tare ,,delicata" problema ...

Re: Re: Exista OB pentru virgine?

din 8 ian 2009 21:00 de baby

nici eu nu pot.:lol: tre sa fortam:lol: :,:-*

Re: Re: Re: Re: Bisexualitate...Lesbianism

din 8 ian 2009 20:59 de Incepator

Hmmm...ia si tu partea cea buna ...arati bine , de ai intapinat mereu aceeasi problema ... Altele ar da orice pentru ceva atentie ..tu ai destula ... Stai lin ... Sfat : Daca vrei ceva serios...cauta pe la biblioteci ..tipi care stau in ...

Re: Re: Re: Re: Bisexualitate...Lesbianism

din 8 ian 2009 18:44 de simosimina

draga mea oricata iubire ar exista intr-un cuplu...NICI UN BARBAT nu ar refuza inca o femeie in pat alaturi de sotia lui.. Intreaba tu ce barbat vrei....

Re: Re: Re: Re: toti baietii isi insala prietenele

din 8 ian 2009 17:20 de Leoaica

bine domnule stiu tot):():():(

Re: Re: Re: Bisexualitate...Lesbianism

din 8 ian 2009 16:40 de femme

Scuze...dar tin sa-ti spun ca exista asemenea barbati si sunt heterosexuali. Daca iti iubesti prietena, sotia,nu cred ca ai vrea sa o vezi in bratele nimanui, fie barbat sau femeie( si de asta sunt sigura)

Re: Exista OB pentru virgine?

din 8 ian 2009 15:51 de simosimina

Pay...din cate stiu exista 3 marimi de OB-uri. Mici,medii si mai mari. In general himenul femeii este elastic..si nu se rupe usor. Ideea e ca folosind aceste tampoane interne (virgina fiind) pot sa deterioreze foarte usor himenul. Daca le ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex la menst...

din 8 ian 2009 15:47 de simosimina

:))) cum naiba sa ramai insarcinata dk faci sex neprotejat la menstruatie?? Hai ca asta e tare :))) Mai omule..dar tu stii ce se intampla atunci cand esti la menstruatie? Ei bine da-mi voie sa iti explic asa pt cap patrat ca tine :)) O data ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sarcina

din 8 ian 2009 14:03 de deeadeea21

fetelor, pot exista intr-adevar sangerari in timpul sarcinii, dar o sa va dati voi seama ca e ceva in neregula. ori e sangerare redusa, ori are alta culoare, ori stiu eu ce alta ciudatenie.in orice caz, daca se intampla asa ceva, chiar singure o sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ESTE FIRESC sa faci s

din 8 ian 2009 13:48 de vladbodan

acum scuze pentru jigniri dar esti un idiot mare, care naiba e problema la sexul oral , tu cand erai mic te jucai in nisip cu rahatul cainilor fara sa iti dai seama si mai si puneai mana la gura , ma intreb cum a mai putut mama ta sa te pupe , ...

Re: Re: Re: Re: Operatie de circumcizie

din 8 ian 2009 13:35 de vladbodan

draga femme , atata timp cat penisul lui ramane nedecalotat , marimea va ramane aceeasi , nu se dezvolta cum trebuie , nu are parte de excitatie cum trebuie eu am avut operatie acum 7-8 ani in urma si acum totul e bine , desigur , pielea aia ...

Re: Re: Re: Re: Re: Prima Partida

din 8 ian 2009 13:33 de dadaa

si ce faci cand simti nevoia de sex?pana la urma sexul este poarta spre dragoste ...nu?,si pe langa asta toti ne nesatem cu drointe sexuale pe care tre sa le satisfacem cand suntem tineri-nu sa ajungem la 70 de ani uitandu ne dupa fete de ...

Re: Re: Re: Re: Prima Partida

din 8 ian 2009 13:19 de Incepator

Si eu am aproape 17 si tot asa sunt . Eu nu pot intelege de ce unii vad in virginitate o povara pe care o cara pe umeri... Va deranjeaza ata respectiv himenu' ? Doamne in ce vremuri am ajuns... Ar trebui sa priviti virginitatea ca pe ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1620 din 3732
«   1 ... 1617   1618   1619   1620   1621   1622   1623 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare