Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Nu stiu sa sarut! din 11 ian 2009 13:05 de andry
Re: Marimea penisului din 11 ian 2009 12:07 de nyo
[ba mai fati o laba si inca una si apoi ve vedea cati creste
:devil:
Re: Marimea penisului din 11 ian 2009 12:07 de nyo
[ba mai fati o laba si inca una si apoi ve vedea cati creste
:devil:
Re: Re: ejaculare exterior din 11 ian 2009 09:15 de maria22
pai noh,eu am auzit alte prostii cum ca spermatozoizi ar putea alerga de acolo pana in uteru femeii....oare???? cazu meu e intamplator....si am pus la multi intrebarea aceasta dar miau spus exact cum ai raspuns tu ...si de asta am spus ,daca sar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Prietena mea e gravida? din 11 ian 2009 02:13 de mihaelaroxana
eu nu stiam ca poti ramane insarcinata daca is virgina ,si eu is deasupra lui ,faceam si noi acelas lucru adica eu ma ''frecam ''de el si el se termina ,demulte aproape de vagin ,dar el imi spunea ca nu am cum sa raman ,este imposibil .deci se ...
Re: problema din 11 ian 2009 00:57 de femme
Daca in cavitatea ta bucala exista orice fel de rani si la fel si in cea a celui care are SIDA poti sa iei. Restul bolilor cu transmitere sexuala (gonoree, sifilis, negi genitali...) se iau doar prin contact sexual neprotejat.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ESTE FIRESC s din 11 ian 2009 00:52 de careva
:))....hai ca e tare asta.Acum am observat commentul. Atata lume plina de constrangeri irationale :)) De ce este un pacat sa faci sex oral? Adica ce, vaginul sau penisul nu fac parte si ele din corpul uman sau sunt detasabile iar cand vrei sa ...
Re: Re: Re: Striptease din 10 ian 2009 23:46 de Nick_4you
Pai si nu vrei sa vezi daca si la mn are efect ?
esti rea :p
Re: Re: Re: Cat de adanc aveti vaginul?Dar circumf din 10 ian 2009 20:12 de crisexpert
lol
In cartea mea de bio nu scria nimic despre asta. Doar chestii neinteresante...
Daca tu cu 20 le ranesti aia care au 30 ce fac?Crime in serie?lol
s-a dus la femei.
Descovery prezinta: Explorarea unei lumi necunoscute: Vaginul
Si prin cate ...
Re: Re: Re: Re: Cum imi dau sama daca mai sunt vir din 10 ian 2009 19:59 de andrei .....
bah...........daca ai avut un contact sexula inseamna ca nu mai esti virgin .....:wacko:
P.S. cum sa ai mai moolt contacte sexulale si sa fii tot virgin :blink:
Re: Re: parul de pe maini din 10 ian 2009 19:37 de nfdbymlv
ce ai vrea sa faci?sa-ti creasca la loc in zona ramasa cheala sau sa scapi de el?..in fine..depinde de organisme..se mai intampla ca dupa epilat, in anumite zone sa se rareasca f mult parul, sau, la alta persoana, din contra, sa creasca mai rau(de ...
Re: parul de pe maini din 10 ian 2009 19:31 de chati wild
cere sfatul unui medic. aici nu gasesti raspuns.(si nu cred k ti-e rusine sa povestesti faza asta. nu are legatura cu scula sau altceva :P) da scuza-ma acuma ai fost penal. auzi barbat sa se epileze pe maini :O nici pe picioare nu prea se face ...
Re: Re: Re: iubitul a inceput sa te bata.ce masuri din 10 ian 2009 19:24 de nfdbymlv
Re: Re: iubitul a inceput sa te bata.ce masuri iei din 10 ian 2009 19:22 de nfdbymlv
Daca a dat in tine o data, indiferent de motiv, o va face si urmatoarea data.Cu un asemenea om nu poti discuta de remedierea situatiei, mai ales daca e oficial ca te-am amenintat ca daca il parasesti,iti va face rau.Nu trebuie sa-l previi ca il ...
Parul de pe maini din 10 ian 2009 19:10 de carlos
'seara !!!
acu cativa ani am facut o mica/mare prostioara, in sensu ca m-am epilat pe tot corpul, in principal pe picioare si maini. totul a decurs fara mari probleme.
dupa un timp am obervat ca pe maini parul nu mai creste asa de mult. mai ...
Re: Re: Re: Re: Colegi de clasa din 10 ian 2009 19:06 de chati wild
pai fata...daca el spune la toata clasa inseamna k ai vrut sa te cuplezi cu un bulangiu (in ambele sensuri ale cuvantului) si nu merita oboseala si orele pe care le-aipierdut gandindu-te la el. la 17 nu se mai face asa ceva, ce drq? nici la ...
Re: Re: Re: Re: cum intrebi daca are vreo bts fara din 10 ian 2009 19:00 de chati wild
Io sunt de parere ca baietii nu se supara daca le pui intrebare asta...doar ca nu cumva sa inteleaga ca ti se pare tie ca ar fi bolnavo, da nu are de ce...oricum incearca sa nu pari foarte agitataa, ci mai joviala, altfel ii dai si lui de banuit ...
Re: Re: Vreau mai mult decat o privire din 10 ian 2009 15:07 de valentine
Reciteste si tu ce ai scris. Intelegi ceva?:huh:
Re: Vreau si io un raspuns plzzzz din 10 ian 2009 14:33 de simosimina
Si-a dat ,nu si-a dat...erau numai 4 zile d la incetarea menstruatiei..si nu exista risc sa ramai. Stiu ca dupa 6-7 zile..
Oricum ca sa fi tu linistita psihic...ia un test de sarcina sa te convingi ca nu esti insarcinata!
Re: iubitul a inceput sa te bata.ce masuri iei? din 10 ian 2009 13:20 de tequila
II DAI PAPUCII,daca te-ar fi iubit nu ar fi fost in stare sa faca asa ceva!cel de dinainte poate era cum este acuma.parentele inseala.nu-ti mia pierde timpu dupa el nu se merita!
Pagina 1617 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
76 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||