Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Pete rosii pe penis

din 13 ian 2009 16:39 de Dorian

Incearca si tu sa-l dai cu vre-un ungurent antibacterial ca de exemplu BORO+ ca s-ar putea sa fie bacterii sau ciuperca.. mai stii... Chiar daca fata e si la al doilea act, cine stie cu cine a facut sex prima data,????? incearca sa eviti actele ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: toti baietii isi insal

din 13 ian 2009 12:53 de vladbodan

cred ca asta e si in cazul meu ... educatia de acasa :ermm: si eu aveam ocazii destule, infine, dar sa nu-mi zici ca niciodata nu te-ai gandit "oare cum ar fi fost daca" aici nu te cred , si cunosc multi de genul meu care nu inseala :ok: acel ...

Re: Re: Re: Re: Re: parul de pe maini

din 13 ian 2009 11:49 de deuzza666

poate nu e cazul ei,insa am cunosc o persoana cu par pe maini in exces si arata groaznic. fiind negru si des arata oribil .. a devenit marginalizata pentru treaba asta si desi e dragutza,parul acela ii sperie pretendentii . pe ea cu ce am ...

Re: Re: se poate ierta?

din 13 ian 2009 11:25 de pacpac

asa am facut si eu o data dupa 1-2 ani de relatie.M-am dus la ea acasa si i-am zis ca vreau sa ne despartim.Dupa cateva ore la mine acasa plangeam ca un turbat.Tata radea de mine "cum ma tata,tu ii zici ca vreti sa va despartit si tot tu ...

Re: Re: Ce oameni ciudati cunoasteti?

din 13 ian 2009 10:35 de yOojulia

poi si nu vrei sa fi vampir?=)):))

Re: Re: Re: se poate ierta?

din 13 ian 2009 10:26 de yOojulia

poi iarto si tuh,,poate a fost doar o intamplare...o relatie de atata timp sa se termine doar pt asta ..ar fi pacat..si na..si tuh ai gresit..:ermm:

din 13 ian 2009 10:22 de alin

Asta ma deranjaza si pe mine ,ca a facuto prea repede nu trebuia sa ma astepte un an dar macar sa se gandeasca bine ce vrea sa faca,nu sa se arunce asa repede in bratele altuia.Ca eu dupa 3 zile am inceput sa ma rog sa ne impacam dar ea nu mai vroia ...

Re: Re: conteaza inaltime intr-o relatie??

din 13 ian 2009 10:21 de yOojulia

asha zic si yo:)) chiar nu mai are importanta inaltimea..dak va intelegi ok::ok:

Re: Ce oameni ciudati cunoasteti?

din 13 ian 2009 10:15 de wiczur

eu am gasit pe unu in metrou care zicea ca e vampir si i se spune sageata neagra si daca vreau sa ma fac si eu vampir sa ma duc la sectia 12 de politie in fata ca acolo se intalnesc vampirii, dar singura conditie era sa vin pe la 12-1 ...

Re: Re: Re: Re: Re: ejaculare exterior

din 13 ian 2009 07:18 de maria22

mda se poate sau nu??vedeti dupa cum vam spus sunt uni care spun ca da...de aceea ma deruteaza si cred altceva..dar mai multi sant care spun ca nu:, a si inca ceva in cazul meu NU A EXISTAT PENETRARE...doar asa...masturbare apoi sa ejaculat pe :huh: ...

Re: Re: Comparatii in sanatate si in viata !

din 13 ian 2009 04:38 de Bozgoru

iti respect parerea ta simosimina dar.. raspunsul angelei :,,autosugestiei in anumite situatii este cu mult mai eficienta decat orice medicament prescris unui bolnav. Sa stii ca au fost situatii cand doctorii nu mai dadeau nicio sansa pacientilor ...

Re: se poate ierta?

din 13 ian 2009 01:33 de ExoticDream

Ati gresit amandoi, insa, spre deosebire de cei care au raspuns pana acum, eu nu-i gasesc fetei nici o circumstanta atenuanta: oricat de suparata ar fi fost, chiar sa te culci cu altul dupa 3 ani de relatie si doar 2 (doua!) zile de la ...

Re: Prezervativ rupt, Postinor, sunt insarcinata?

din 13 ian 2009 01:06 de ExoticDream

Ce pastila ai luat? Daca e Postinor (sunt doua pilule, de fapt), pot trece pana la 72 de ore de la actul sexual cu probleme, dar cu cat mai repede, cu atat mai bine. In plus, pastila de dupa are efecte destul de numeroase (inclusiv sangerari, ...

Re: Comparatii in sanatate si in viata !

din 13 ian 2009 00:02 de simosimina

mi se pare aiurea ce ai scris tu aici...se vede ca era 7-8 dimineata.. :)) In fine..eu sunt credincioasa..dar nu foarte..adica..nu ma duc la biserica, nu ma rog seara, nu imi fac cruce.. dar in sinea mea..cred.. Si mi se pare aiurea ca tu nu ...

Re: sunt insarcinata?

din 12 ian 2009 23:50 de simosimina

Hmm..sincer nu cred ca ai cum sa fi gravida ..mai ales daca ti-a iesit testul negativ si plus ti-a venit si menstruatia. Pentru siguranta ta..mai fa un test maine dimineata, iar daca ti-a frica in continuare fugi la ginecolog. Stiam ca ...

din 12 ian 2009 23:46 de simosimina

Proasta alegere ai facut..Nu va inteleg..de ce treb sa stai despartit de cineva sa iti dai seama dk iubesti sau nu?!?!?! Stand cu pers respectiva nu iti poti da seama..sau ce? Adica eu ar treb sa ma despart de iubitul meu sa vad dk il iubesc? ...

din 12 ian 2009 23:21 de femme

Inca ceva: daca poti uita ce s-a intamplat continuati relatia, daca nu, lasati-o balta! O relatie bazata pe reprosuri nu poate dura mult!! Tu stii mai bine!! Vorbesc din experienta!!;)

din 12 ian 2009 23:17 de femme

Doua zile e destul de putin timp ca sa se culce cu altul!! Totusi, ea o fi crezut ca nu va mai impacati, si a gasit pe cineva sa o consoloze. Ar trebui sa incercati sa o luati de la capat si sa stergeti cu buretele cele 2 zile.

din 12 ian 2009 23:10 de angela

Acesta a fost un mod stupid de-al ei pentru a se razbuna pe tine pt.ca dupa 3 ani te-ai despartit de ea.Daca o iubeai nu trebuia sa faci asta. A facut-o din inconstienta si acum probabil regreta,insa sigur nu a simtit nimic pt.el, si tot la tine ...

Re: Comparatii in sanatate si in viata !

din 12 ian 2009 23:04 de angela

AM inceput sa citesc Irving Stone-Turnul Nebunilor, si de multe ori arata acolo cazuri cand puterea autosugestiei in anumite situatii este cu mult mai eficienta decat orice medicament prescris unui bolnav. Sa stii ca au fost situatii cand ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1614 din 3732
«   1 ... 1611   1612   1613   1614   1615   1616   1617 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare