Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Comparatii in sanatate si in viata

din 12 ian 2009 23:01 de carrie

Daca tu ai impresia ca a fi sanatos si intreg sunt niste nimicuri... ce se poate spune mai departe? Nimic altceva decat ca ai o perceptie foarte deformata despre existenta. Fara a trece mai departe in controverse legate de divinitate. PS: Ala care ...

Re: conteaza inaltime intr-o relatie??

din 12 ian 2009 22:52 de angela

Daca va intelegeti bine, chiar nu mai conteaza detaliile fizice. Voi sa va potriviti sufleteste,atat......!!!:,

Re: Re: problema

din 12 ian 2009 22:40 de IgNaDrYaN

mia spus mama acum ceva timp dar totusi nu strica sa te asiguri de 2 ori.....oricum am scris mesajul mai mult pt problema

Re: Comparatii in sanatate si in viata !

din 12 ian 2009 21:40 de baby

Multumesc Lui Dumnezeu ca nu m-a lasat sa debitez asa ceva;) Frate....Dumnezeu nu-ti da niciodata mai mult decat poti sa duci. Daca nu ar fi greutatile ar fi monoton. Tu ce naiba vrei sa fie? vrei raiul pe pamant? Nu exista! Credem si noi ...

Re: Re: conteaza inaltime intr-o relatie??

din 12 ian 2009 21:38 de Pasaroi_Cuminte

Beibi tu ce inaltime ai ? O:) 165 cumva ? :-`

Re: conteaza inaltime intr-o relatie??

din 12 ian 2009 21:22 de baby

pe mine ma deranjeaza......adica ma simt ciudat....prefer sa fie de 170 maxim 1,80:lol: acum depinde cum va simtiti voi...daca va e bine impreuna.....mai d a t i o n a i b i de inaltime:lol: :,:-*

Re: Re: Re: La ce varsta au fetele orgasm?

din 12 ian 2009 20:25 de baby

daca nu a curs sange si nu a durut asta nu inseamna ca nu te-a dezvirginat. gata nu mai esti virgina. cum adica nu a reusit el sa faca ceva? da ce vroiai sa faca?:huh: :,:-*

din 12 ian 2009 16:29 de DarkAngel

Eu am convingerea ca toate aceste faze care se intampla cu o persoana fie bune fie rele depind de ea si de cei cu care interactioneaza,implicit de mediul in care traieste. Iara am convingerea ca majoritatea religiilor au fost create pentru ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: pozitii

din 12 ian 2009 14:15 de simosimina

In seara asta o sa incerc pozitia asta.. am incercat ceva asemanator..dar picioarele erau incrucisate pe corpul lui.. O sa spun maine cum mi s-a parut :>

din 12 ian 2009 13:49 de vladbodan

1 ... nu ma pot abtine :lol:... se scrie pneomonie nu pleomonie , infine , nu-i mare lucru 2 .. s-ar putea altii mai luminati de aici sa spuna ca dumnezeu te supune unor teste , iti testeaza capacitatile , pe pune la incercare si chestii de ...

Re: Re: Re: Re: Re: toti baietii isi insala priete

din 12 ian 2009 13:42 de vladbodan

:flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::ok::-*

Re: se poate ierta?

din 12 ian 2009 13:41 de vladbodan

pai singurul magar ai fost tu ... iar daca te va ierta sau nu , nu avem de unde sa stim , ca nu stim ce persoana e ea , si chiar daca ne-ai spune , tot nu ti-am putea da un raspuns concret , reparati greseala si data viitoare incearca sa nu mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: pozitii

din 12 ian 2009 12:55 de pacpac

nu se poate controla sa nu tipe (de placere) si asta ma excita foarte foarte mult.daca dau mai repede,innebunste,zici ca e posedata si cred ca asta ma face sa termin mai repede.e nasol ca nu pot sa tin sa mai mult de 2 mins in pozitia aia(pompand ...

Re: Re: La ce varsta au fetele orgasm?

din 12 ian 2009 12:38 de vera_mary88

da poate sa aiba normal daca isi mangaie clitorisul..:) si in ceea ce priveste discutia voastra baieti despre femei...afla ca si pe mine ca fata ma scot din minti femeile care doar stau si asteapta sa aibe orgasm...oricum e pierderea lor, ele ...

Re: se poate ierta?

din 12 ian 2009 12:30 de vera_mary88

Asta trebuie sa stii doar tu...doar tu stii daca o poti ierta daca poti trece peste ce a facut..totusi sa se culce cu altul asa din a doua zi...nu stiu normal ar fi trebuit sa stea sa sufere mai ales ca a stat cu tine 3 ani....sau poate dorea ...

Se poate ierta?

din 12 ian 2009 11:44 de alin

Salut!Am stat cu o fata 3 ani,dupa trei ani,eu am vrut sa ne despartim sa vad daca o iubesc cu adevarat am stat despartiti 2 zile,mi-am dat seama ca o iubeam enorm si ia la fel,ca ma iubeste mult.Dar in timpul asta de 2 zile ia a gasit un alt baiat ...

Re: S-a rupt ata?

din 12 ian 2009 10:18 de pacpac

nu iti fa griji.daca mai fortezi e posibil sa se rupa sau nu.cred ca depinde cat de groasa o ai.a mea nu s-a rupt nici acum. 2.nu cred ca tre sa iti faci griji

Re: Re: Re: pozitii

din 12 ian 2009 10:14 de pacpac

pe sotie pozitia asta o innebuneste http://www.sexinfo101.com/sp_arch.shtml problema e ca in pozitia asta termin eu foarte foarte repede si nu stiu de ce.

Comparatii in sanatate si in viata !

din 12 ian 2009 08:22 de Bozgoru

Salutare ! Am revenit dupa o lunga lunga perioada de timp pe sexpert.... vad ca s-au schimbat multe chestii pe aici.. design.. oameni.. etc... Stateam eu asa... si ma gandeam la niste fraze care sunt spuse mereu mai ales la noi romanii cand suntem ...

Re: Re: Re: parul de pe maini

din 12 ian 2009 07:57 de Bozgoru

epilat cu laser... dar... sincer inseamna ca ai o viata minunata.. daca asta e cea mai mare problema a ta.... unii sunt plin de cosuri de bube etc... si nu se plang...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1615 din 3732
«   1 ... 1612   1613   1614   1615   1616   1617   1618 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare