Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 ian 2009 13:13 de kalashnikov
eu nu vreau premii.......eu vreau sa joc sa vad care e mai bun ........intelegi???:ok::D
Re: Vreau si io un raspuns plzzzz din 10 ian 2009 13:10 de trabuc
aia e..... a ejaculat in tine ce mare lucru??? faci si tu un bebe sau poate doi :>:>:>:>B)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 ian 2009 13:01 de trabuc
baby,hai sti ce??marsh la mancare ca kkt ti-am dat destul =))
Re: Re: pozitii din 10 ian 2009 12:39 de vera_mary88
Mie in misionarului dar cu piciorul stang pe umarul partenerului...dupa aceea pe la spate, hmmm pe scaun eu in poala lui si cu piciorul sus pe umar....is mai multe...tre sa ai imginatie...ca daca aia iti garantez ca iti vin niste pozitii pe ...
Re: Vreau mai mult decat o privire din 10 ian 2009 11:23 de angela
Tu faci studii cand iesi pe strada si iti notezi in chestionar, azi 5 fete m-au privit, 3 nici nu s-au uitat la mine, etc,etc????:wacko:Unde duce lipsa de ocupatie!!!Ai putea sa te angajezi la diferite firme, care fac sondaje de opinie pe strada, ...
Re: Vreau si io un raspuns plzzzz din 10 ian 2009 06:08 de DarkAngel
Cel mai simplu sa afli daca prietenul tau a ejaculat in timp ce se afla in tine sau nu este sa-l intrebi!
Sansele sunt mici dar nu este imposibil,intreba-l pe prietenul tau ce s-a intamplat,si nu ar strica sa dai o tura pe la farmacie sa iti iei un ...
Sex neprotejat cu 4 zile inainte de menstruatie din 10 ian 2009 03:31 de alynutza
am 16 anii si miam inceput viata sexula am fac dragoste si nuj daca prietenul meu sa terminat in mn sau nuu cum imi dau seama plzzz helpp plzzz:wacko:SI poti ramane gravida dupa 4 zile dupa ce ai avut menstruatie:-s
Re: Re: As vrea sa ma simt mai dorita din 10 ian 2009 03:08 de Eu
Usor de spus. suntem casatoriti, nu pot pleca cu altul pentru ca avem probleme cu concordanta libidoului. iese di discutie asta.
Re: Re: Re: Cum e cu vaginul ?! din 10 ian 2009 03:04 de simosimina
Dragul meu nu se largeste nici cu varsta..
El are o forma si asa ramane.. Daca tu ai forma fetei patrata..nu are cum peste 20 de ani sa fie rotunda sau ovala...este forma din nastere..nu se schimba... Ori asa ori asa..
Re: As vrea sa ma simt mai dorita din 10 ian 2009 00:33 de nemesis
Ai putea incepe o alta relatie... de exemplu. Daca ati ajuns la monotonie in primii ani (nu suna ca si cum ar fi mai mult de 2-3) sunteti facuti unul pentru celalalt... ca nuca si peretele.
Re: Re: Cum sa-l fac sa ma iubeasca? din 10 ian 2009 00:29 de nemesis
Aiurea! Inca se mai gandeste la ea. Stai linistita, el si fosta inca se mai cunosc... biblic. Nu te saruta pentru ca nu vrea sa o raneasca si nici nu vrea sa le arate prietenilor "schimbarea". S-ar putea sa te iubeasca asa cum vrei, dar sa nu fie ...
Re: Provocare pt el!!! din 10 ian 2009 00:17 de nemesis
Well... lasand la o parte imbecilitatea celor de mai sus, sa ma leg de partea cu "provocarea". Chiar nu au fetele alte metode de a afla ce este in sufletul unui baiat? Chiar nu exista altceva decat aceste metode josnice, jalnice care pot aduce ...
Re: Vreau sa o recuceresc din 10 ian 2009 00:05 de nemesis
Cand aud de idioti ca tine imi amintesc de ce mi-am ales acest nickname. Povestile astea sunt un cosmar! Ce te-as sfatui? In afara de streang, o caramida de glezna si un rau adanc, o lama mangaind subtil carotida-ti... zau ca nu stiu ce ai putea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 ian 2009 23:31 de baby
duc lipsa de ...? de ce?
cred ca te bagi in seama ca sa nu adormi.
nu e treaba ta daca duc lipsa sau nu....daca duc lipsa rezolv asta cumva nu tre sa dau anunt pe forum.
iar daca a vrut sa fie gluma......sa stii ca e proasta.
vedeti-va ...
Re: Re: Re: Am facut sex,dar totusi sunt virgina! din 9 ian 2009 23:06 de Nick_4you
Dute singura si vb cu doctorul .
Sa iti explice dc a zis asa daca tu zici ca ai intretinut relati sexuale
%%-
Re: Re: Re: Re: zexul oral(realizat de fete) si co din 9 ian 2009 22:14 de observatorul
stiu si eu cum ar trebui sa fie o femeie........dar degeaba stiu daca in viata de zi cu zi nu intanlesc niciuna :((
Re: Re: Re: Re: Re: Ce alegem la o fata.... din 9 ian 2009 21:41 de Pasaroi_Cuminte
Si cu sani cat mai mari.:lol::-`
Re: Re: Re: probleme cu penice-ul :D din 9 ian 2009 21:07 de Maria
cu parere de rau iti spun... cred ca ai fimoza iar ca tratament: operatie sau decalotare fortata(facuta de catre un medic). Fa-ti curaj si du-te la medic mai ales daca te doare.Mult curaj si mult mult succes in rezolvarea problemei
Re: Cos pe corpul penisului din 9 ian 2009 20:57 de Maria
nu cred sa fie ceva grav daca e doar unu care pare sa se vindece, mai asteapta 2-3 zile sa vezi ce se intampla,un mic sfat ar fi sa te duci la un medic.Ai grija pe viitor si succesc sa scapi cu bine de problema
Re: Sa ma operez de fimoza sau nu? din 9 ian 2009 20:39 de Maria
daca nu ai dureri si nr de cm sunt ok (am inteles ca daca ai probl asta nu ti se mai dezvolta) nu ai de ce sa te operezi.Cat despre operatia in sine nu e ceva rau dar e mai bine sa ramai asa cum te-ai nascut; desigur daca nu ai probleme altfel e mai ...
Pagina 1618 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
30 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||