Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu mai reusesc sa ajung la

din 16 ian 2009 09:31 de zgabeata

desi nu mai avem cred ca nici unul dintre noi,,fluturasii aceia in stomac''cand ne vedem,imi iubesc sotul,nu vreau sa divortam,in afara de neinplinirea pe plan sexual,repet,avem o viata de familie extraordinara.insa de fiecare data cand as vrea sa ...

Re: Exista extraterestri?

din 16 ian 2009 04:46 de DarkAngel

depinde ce intelegi prin extraterestru... daca intelegi o forma de viata de pe alta planeta, s-a demonstrat empiric ca exista cand au fost analizate mostre de roca de pe anumiti meteoriti care au ajuns pe pamant si s-au gasit bacterii si virusi in ei ...

Re: Re: Re:

din 16 ian 2009 02:03 de acela

eu nu cred in antidepresive. se bazeaza foarte mult pe metoda placebo. iar referitor la cele tari...nu cred ca drogurile te scapa de propriile ganduri.Daca iei antidepresive accepti ca eshti deprimat/deprimata si poate te resemnezi cu gandul asta.Nu ...

Re: Re: Niste sfaturi

din 16 ian 2009 01:57 de acela

Ai job?! Daca nu, incearca sa te angajezi undeva.Parintilor tai le e greu sa se obishnuiasca cu ideea ca fiul lor nu mai este copil.O sa treaca incet-incet si peste asta.Unii parinti sunt putin mai posesivi. Mie mi se pare absolut normal sa dormi la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul oral (realizat d

din 16 ian 2009 01:52 de terminator50

fiecare cu parerea lui........

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 16 ian 2009 01:48 de valentine

100% de acord cu tine, dar ce e de facut? n-avem ce face...ne conformam situatie, sau daca suntem mai norocosi ne mutam in alta tara:rolleyes:

din 16 ian 2009 01:03 de simosimina

Waw...cata dreptate..100% !!!!!!!!!!!

din 16 ian 2009 01:00 de ExoticDream

Poate n-ai sa crezi, dar la noi fitele sunt mult mai bine dezvoltate decat in Vest. Aici mori daca nu-ti impresionezi partenerul, vecinul, colegul, amicul, cu geaca ultimul racnet pe care ti-ai cumparat-o cu bani la fel de multi cati foloseste un ...

Re: Re: O fata incapatanata, neascultatoare!

din 16 ian 2009 00:53 de acela

foarte amuzanta faza cu fata incapatanata:))) asta inseamna ca are o personalitate puternica,bine dezvoltata.de obicei...o relatie se "ordoneaza" de la inceput.probabil este asa pentru ca si tu erai asa la inceput si ai obishnuit-o sa fiti impreuna ...

Re: Re: Nici o fata nu vrea sa fie cu mine!

din 16 ian 2009 00:43 de acela

in viata fiecarui baiat exista blocaje de genul asta.o sa treaca si perioada asta a ta,sunt sigur.este foarte important sa privesti totul si din alt unghi...daca ai incredere in tine totul se schimba.fetelor le plac baietii care sunt increzatori in ...

Re: Mai sunt fete virgine la 20 de ani, la 17, la

din 16 ian 2009 00:41 de simosimina

Eu am fost virgina pana la 20 de ani...acum am 22 :))

Re: Re: Am 16 ani, prietenul meu insista sa facem

din 16 ian 2009 00:33 de acela

eu zic sa nu o faci.daca exista multe certuri si u crezi ca poti salva relatia facand-o cu el...gresesti amarnic.daca o faci din obligatzie ai mari sanse ca mai tarziu sa ai indoieli si sa iti para rau.16 ani este o varsta foarte frumoasa.daca te ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rositul la fat

din 16 ian 2009 00:28 de acela

cred ca ar trebui sa incerci sa privesti cu ochi buni chestia asta...fetelor le plac baietii sentimentali,iar roshitul cred ca este un alt mod de exprimare a sentimentelor , chiar daca este involuntar. sunt sigur ca sunt multe fete care s-ar simti ...

Re: Re: Re: Re: relatie de prietenie sexe diferite

din 16 ian 2009 00:28 de yOojulia

nasoala???hmmm cum adik?? dak nu e" nasoala" nu poate fi preteni sau ce..in fine e parerea ta:lol:

Re: Re: Re: relatie de prietenie sexe diferite

din 16 ian 2009 00:21 de acela

eu tot timpul am fost de parere ca...un baiat poate fi prieten cu o fata numai daca ea este ... nasoala...nu stiu cum functioneaza treaba invers:P

Re: Re: Re: Re: raspunde plzzzzzzzz:((((((:(((((((

din 16 ian 2009 00:19 de acela

cred ca cel mai bine este sa iei cumva contactul cu el...sunt sigur ca o sa gasesti o solutie...si sa fiti decat voi doi. il intrebi "ce faci deseara" sau ceva de genul asta...simplu. daca vrea sa va intalniti este foarte probabil sa te placa...

Re: M-am indragostit de cine nu trebuia

din 16 ian 2009 00:15 de simosimina

:))) si eu sunt indragostita de Ashton Kutcher..ma trec asa niste fluturi prin stomac cand il vad la TV..cred ca dk l-as vedea in viata reala l-as viola :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ce ...

Re: Re: Se poate ierta?

din 15 ian 2009 23:59 de acela

trebuie sa iti dai seama daca ea chiar te face fericit si daca vei ajunge iarasi sa te intrebi daca pe ea o vrei cu adevarat.eu cred ca se poate ierta...dar depinde de tine.totul se poate transforma in ura,iti poti pierde capul si poate o sa incerci ...

Re: Re: Conteaza varsta?

din 15 ian 2009 23:57 de valentine

Logic ca are rost sa stai cu el daca va intelegeti si totul merge bine! Cat despre prietenii lui...in cel mai bun caz sunt prosti, daca nu cumva invidiosi. Sa nu te miri in cazul in care te desparti de el, tocmai unii dintre amicii lui o sa isi ...

Re: Re: *_*

din 15 ian 2009 23:54 de armin1

pai de vreo 2 saptamini :rolleyes: thx a lot :,

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1609 din 3732
«   1 ... 1606   1607   1608   1609   1610   1611   1612 ... 3732   »

loading...