Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Hmmmm prea tarziu nu credeti??? din 18 ian 2009 22:24 de nemesis
[
Extrapoland la probleme generale - adica inlocuind "sex salbatic" cu orice altceva barbatul si-ar putea dori - ceea ce ai spus este valabil in multe cazuri. Cumva... femeile gasesc foarte greu a face un efort pentru a-l satistace ori pastra pe ...
Re: Re: cheaguri in timpul ciclului din 18 ian 2009 18:18 de Guest
:flowers::mellow::unsure::unsure::pirate::love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 ian 2009 16:42 de zgabeatza
[iti dau cuvanmtul meu de onoare ca de fiaecare data am folosit cel mai blind ton cu putinta cand vb cu el;niciodata nu i-am spus frustrarile mele sub forma de repros,NICIODATA.pt ca am incercat sa ma pun in locul lui.si stii de cate ori mi-a promis ...
Re: Imi place fratele fostului meu iubit din 18 ian 2009 16:12 de simosimina
:)) ce "probleme" au unii :))
Fetitzo..TU tre sa iti dai seama daca te place sau nu acest baiat...Noi cum te-am putea ajuta? :)) Nu sunt ghicitori nici in stele..nici nu suntem Nostradamus :))
Re: Supradoza de antidepresive din 18 ian 2009 16:06 de simosimina
Daca sunt naturiste..nu cred ca sunt daunatoare..
Re: Re: Re: Re: Re: virg din 18 ian 2009 14:26 de simosimina
Dar de c enu ai incredere in ea. Ea ti-a spus ca era virgina..sau cum? De ce nu o crezi? Nu toate fetele sangereaza..
Iar daca ti a spus ca o doare..inseamna ceva.. Dar nu inteleg de ce nu ai incredere in ea :|
Re: Re: Re: ma pot dezvirgina daca ma masturbez cu din 18 ian 2009 14:17 de onlyforgod
bai desteapta pamantului , cine te-o mai fi facut .. asta e un site cu diferite informatii pe teme sexuale , ia cerceteaza-l si tu oleaca si poate ajungi la o concluzie,
Ca sa te scap de povara cautarii iti dau aici linkul ce contine pagina ...
Re: Re: ma pot dezvirgina daca ma masturbez cu deg din 18 ian 2009 13:31 de una
Ala are draci ca a mai vazut intrebarea asta de nu stiu cate ori si tot raspuns gresit da...fraere uitete ca 2 raspunsuri spun da numai tu spui nu...ce cauti sa dai raspunsuri pe forumu` asta?
Re: Re: Re: Re: din 18 ian 2009 12:52 de HxxxxxNN
eu cred ca nu l-a aplicat bine...poti sa-l pui de 10 ori daca il pui prost tot aia e si cel mai posibil nu a scos aeru din prezervativ sau l-a pus pe tot fara sa lase spatiu pentru sperma
Re: Re: Re: Virgini, 16 ani, sa ne incepem viata s din 18 ian 2009 12:47 de HxxxxxNN
:)) Si cel mai mare pericol ar fi sa nu fie baubau sub pat...ca ala te poate lasa insarcinata...SFATU MEU ESTE DUREX(play on)citeste materialele informative de la adolescenta (impreuna cu prietenu tau)
ATENTIE: probabil nu stie sa aplice ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Site din 18 ian 2009 11:37 de Incepator
Site-ul ala e suspect...de virusi...
Din punctul meu de vedere nu da-ti click...sau daca o faceti asigurati-va ca aveti un antivir+firewall+antispyware activate.
Re: ejaculare fara penetrare.>risc sarcina???? din 18 ian 2009 11:27 de mart
NU se poate sa ramai insarcinata dk nu esti penetrata sau atinsa.Daca a fost doar unde este parul pubian, nu fii atat de speriata, nu se intampla nimic. Mai bine acum fereste-te de respectivul si cauta sprijinul celor din jur, pt ca ''omul'' ...
Re: Virgini, 16 ani, sa ne incepem viata sexuala? din 18 ian 2009 11:24 de mart
Nu vreau sa fiu rea, insa cred ca esti foarte neinformata.Mai citeste, descoperiti-va corpul si abia apoi sa incepi...nu te aventura in ceva de care iti e frica. El daca tine cu adevarat la tine mai asteapta.Nu este vb de varsta ci despre ...
Re: Re: Re: Re: Re: ajutor rapid va rog din 18 ian 2009 11:11 de angela
Daca pe tine nu te duce capul sa stii daca ai ejaculat sau nu,pune-o dracu sa ia pilulele alea, ca va treziti cu un borac..:wacko::wacko:Tineri iresponsabili!!! Si vezi ca postinorul se ia in max 72 de ore de la contactul sexual neprotejat, si nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: ajutor rapid va rog din 18 ian 2009 11:07 de nfdbymlv
1.crema a eliminat-o cu siguranta pt ca vaginul nu absoarbe creme, cu atat mai mult hidratante pentru alte parti ale corpului.nici cremele pt tratarea diverselor boli vaginale nu sunt absorbite..de aceea se recomanda sa le folosesti inainte de a ...
Re: Re: Re: Re: ajutor rapid va rog din 18 ian 2009 10:38 de escape
Intrebarea mea este daca se intampla ceva daca ia pilulele in cazul in care nu am ejaculat in ea???..Sunt in dubii, am cumparat pilula dar nu sunt sigur, sa ieie sau sa nu, poate fi scurgere vaginala, eliminand crema?
help!
Re: Re: Exista extraterestri? din 18 ian 2009 10:17 de vladbodan
s-au gasit prin telescoapele lor galaxii in care erau planete asemanatoare ca si pamantul , daca aveau zoom mai mare probabil ca s-ar fii uitat pe geam la ei in baie in timp ce faceau dus :lol::lol::lol:
Re: Re: Re: ajutor rapid va rog din 18 ian 2009 09:53 de nfdbymlv
1.scurgerea aceea era in mare parte formata din crema hidratanta scuipata de vagin afara, care in alta ordine de idei, nu i-a facut bine deloc si a stricat flora vaginala.crema hidratanta auzi.. pentru vagin??? jesus...ce era?nivea pt piele ...
Re: Re: ajutor rapid va rog din 18 ian 2009 08:28 de esape
ms de ajutor. chiar acuma ma duc sa cumpar pilulele.Sper sa fie totul ok.Chestia ca nu sunt sigur daca am ejaculat, nu am simtit ca am ejaculat, dar poate am ejaculat si chiar n-am simtit, nu creau sa risc.
Oricum, mersi pt raspuns.Eu vroiam sa aflu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cum imi dau sama daca mai sunt din 18 ian 2009 05:16 de chiorete
Eu ştiu că eşti virgin în momentul în care nu ai băgat-o la păsărică. Eu nu am bagat-o la păsărică de foarte mulţi ani (adică niciodată) şi clar sunt virgin chiar dacă mi-a făcut o amică sex oral.
Pagina 1606 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||