Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Nu i-a venit de 6 zile. din 19 ian 2009 14:06 de angela
Poate a racit si de aceea ii intarzie, sau a fost mai stresata, sau poate o fi insarcinata.. Pai daca stii ca nu ti-ai dat drumul, inseamna ca nu e insarcinata..Eu stiu ca e cel mai sigur cu prezervativ, nu mai stai cu grija ca o fi ,c-o pati, ce ...
Re: Urme pe piele dupa bijuterii din 19 ian 2009 13:31 de femme
Si o colega de-a mea avea aceasi problema!! A fost la medic si i-a spus ca are probleme la rinichi si de asta i se inegreste pielea de la aur!!
Vezi un medic!!
Re: Re: Urme pe piele dupa bijuterii din 19 ian 2009 13:17 de vladbodan
de la aur iti spun eu clar ca iti iasa bubite si ai mancarimi , in nici un caz faptul de a de murdarii
Re: Re: Re: Despre superioritate si independenta din 19 ian 2009 13:17 de vladbodan
@ Bozgoru : 100%:ok: daca tipul nu primeste ce vrea ... si ea isi pune botu in cui asa ca face tot ce vrea el in mare parte doar ca sa nu rateze ocazia
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 ian 2009 11:44 de pacpac
ori bagi divort ori continui cu el si problema sexuala ti-o rezolvi cu altii.
Daca as fi fost in locul tau,mai incercam o ultima discutie in care ii explicam plangand ca nu mai pot suporta si daca nu face ceva se ajunge la divort.Si cu asta ma cam ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vegetatie!! din 19 ian 2009 11:11 de nfdbymlv
stiu ca pt negi si vegetatie se merge la dermatologie, chiar daca problema este la nivelul organelor sexuale.ata timp cat aceste excrescente sunt la exterior si nu vin din interiorul organelor sexuale, se trateaza cu "zapada cauterizanta" sau ceva de ...
Re: Re: Zone erogene din 19 ian 2009 10:10 de polonez
[b]ai dreptate gasesti la unele femei niste puncte erogene de zici ca face misto de tine cum am intalnit eu pe una imi zice ca se excita daca i ling genunchi ce dracu sai mai zici[/b]
Re: Urme pe piele dupa bijuterii din 19 ian 2009 09:31 de simosimina
Poate ca esti tu alergic la aur. Stii ca si la argint se intampla chestiile astea.mai ales daca esti bolnav cu inima. Mai bine te duci si iti faci un test de alergie la medic..si asa vezi la ce esti alergic
Re: Re: Re: Re: Re: Re: off din 19 ian 2009 05:18 de Emm
Nu conteaza Marimea Penisului de 15,16.20.... etk..
Conteaza cum e la femei treaba
daca ai un penis de 20 si prietena ta are putza mica ce faceti :))? atunci nu se prea inteleg treburile si + ca e durere nu placere... asa fiecare sa fie de ...
Re: Re: Despre superioritate si independenta din 19 ian 2009 05:14 de Bozgoru
a da.. si tot in subconstient.. ele se gandesc asa... ,, pai cu asta care e bogat sper sa am o relatie de lunga durata.. sa o duc bine....,,.. asa ca ele isi ,,impun,, in subconstient sa se simta mult mai bine in pat... .Normal ca atunci cand se ...
Re: Despre superioritate si independenta din 19 ian 2009 05:09 de Bozgoru
nemesis.. inainte de toate.. o sa spun ce o sa spuna femeile.. ca vad ca am onoare sa fiu primul care raspunde.. deci toate fetele de pe forum.. o sa zica asa : ,, ce?? asa ceva?? tampenii!!... noi avem orgasme cand ne iubim partenerul si cand e ...
Re: Re: vreau un sfat va rog... din 19 ian 2009 05:03 de Junkyard
ai dreptate nu ma identific,,dupa cum am zis nu ma jeneaza....deja m am indragostit de u..:heart: mi ai luat o piatra de pe inima...iti multumesc frumos :X dar am mai citit undeva ka la barbati apar niste glande in zona asta ,probabil dupa ...
Urme pe piele dupa bijuterii din 19 ian 2009 05:01 de Bozgoru
acum 7-8 luni mi-am cump un ghiul de aur.. din Magazinul Unirii.. nu s-a intaplat nimik nemaipomenit pana acu 2 saptamani.. cand a inceput ca locul unde port inelul sa se inegreasca...prima oara m-am gandit..,, bah eu uit sa ma spal pe maini..? ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hmmmm prea tarziu nu crede din 19 ian 2009 00:26 de nemesis
Allow me: :D:D:D...:D
Re: Re: Re: Re: Re: Hmmmm prea tarziu nu credeti?? din 18 ian 2009 23:49 de Pasaroi_Cuminte
Paradoxal asa este.
Conform teoriei "egalitatii intre sexe in cuplu" deciziile se iau in doi.
Insa ce te faci daca fata respectiva a avut de suferit inainte ( probabil o relatiei anterioara) [i]tocmai de aceasta egalitatea intre sexe.[/i] ...
Re: vreau un sfat va rog... din 18 ian 2009 23:05 de simosimina
nu au cum sa fie negi genitali :))
Negii genitali sunt de fapt infectia cu HPV..Human Papilloma Virus..cauzator de cancerul de col la femei...
Infectia cu Human Papilloma Virus se manifesta prin aparitia unor leziuni carnoase numite veruci sau ...
Re: Re: Re: Re: Hmmmm prea tarziu nu credeti??? din 18 ian 2009 23:03 de nemesis
Da. Si in iarna se intamplase ceva asemanator.
Stai asa... in cazul in care ea nu asculta de el si rezultatul este dezastruos, ea nu are nici o vina??? What???
Eu credeam ca deciziile sa iau in doi! Daca nu exista cale de mijloc - "cuplu ...
Re: Hmmmm, prea tarziu, nu credeti??? din 18 ian 2009 23:00 de simosimina
Sincer eu cred ca nu merita...din mai multe motive.. A stat cu tipa aia cu care avea "sex salbatic" 1 an jumatate..iar acum cand s-a trezit singur..si-a amintit de tine..ca tu l-ai iubit blablabla..
Daca te-a inselat odata..o mai poate face de ...
Re: Re: Re: Hmmmm prea tarziu nu credeti??? din 18 ian 2009 22:37 de Pasaroi_Cuminte
Pai asta e comportament de femeie posesiva.
Nu este specific tuturor femeilor.
Aceasta intamplare a fost elementul precursor al despartirii ?
Probabil considera ca ideile ei sunt cele mai potrivite pentru evenimentul X. In acest caz ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hmmmm prea tarziu nu crede din 18 ian 2009 22:33 de nemesis
Trebuie sa-ti dau dreptate din nou. Asa cum am spus mai sus, el zice... el aude. Daca lucrurile nu merg bine nici macar atunci cand el/ea spune clar ce vrea, ce rost mai are relatia? Daca cei doi nu se pot intelege nici macar atunci... ce mai ...
Pagina 1605 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||