Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Despre superioritate si independen din 22 ian 2009 12:20 de ExoticDream
Sufletul este una....
...., iar educatia alta! De cand la noi invatamantul a luat-o la vale rau de tot si lenea de a incerca macar sa faci ceva cu neuronii din dotare a crescut exponential, tot mai des se vehiculeaza ideea asta "desteapta" ...
Re: Am 15 ani si vreau sa fac sex din 22 ian 2009 11:43 de ExoticDream
Nu stiu cum ai cucerit-o tu a [i]n[/i]-a oara, dar nu cred ca este timpul sa faci sex, este cam devreme, orienteaza-te catre chestii specifice varstei, ai timp de sex mai incolo.
:ermm::ermm::ermm:
Re: Re: Re: Sperma si sexul oral din 22 ian 2009 11:39 de ExoticDream
Adica.... stai sa inteleg.... ti se pare OK sa ejaculezi in gura ei (cu inghitit cu tot), dar aiurea sa suporti sperma TA pe corpul ei?!? Ciudat! Foarte ciudat!
:devil::devil::devil:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: VA ROG SA MA AJUTATI Q UN din 22 ian 2009 11:04 de ExoticDream
Sa intelegem ca ai dezvirginat-o? Ce inseamna ca "v-ati jucat"? Cele "maximum 5 penetrari" au fost de fapt atingeri ale zonei genitale a fetei sau mai mult? Daca nu a existat penetrare in adevaratul sens al cuvantului, acel Postinor a fost luat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Locul omului in natura din 22 ian 2009 10:40 de ExoticDream
Adica.... voi va faceti temele copiind de pe seXpert?!? Jesus..... asta-i chiar postmodernist! Si eu care ma iluzionam ca pe voi chiar va intereseaza daca ne nastem sau devenim oameni sau cum e cu demnitatea umana!!!
:wacko::wacko::wacko:
Re: Re: Sperma si sexul oral din 22 ian 2009 09:43 de pacpac
daca inghite tot si se sterge la gurita nu am nici o problema sa o sarut,dar sotia de fiecare data se duce la baie si-si clateste gura,sanii,fata... depinde unde am terminat,iar apoi vine sa ma pupe :))
Re: Re: Problema!! din 22 ian 2009 07:06 de Gogoasa
ciclu a venit ...da am citit pe frum k potzi sa ai ciclu mai putin dak esti insarcinata....asta ma ingrijoreaza...a facut 2 teste....unu in prima luna a iesit negativ si zilele astea a facut alt test a trebuit sa l mai repete.....asta m a pus pe ...
Re: Sperma si sexul oral din 22 ian 2009 03:29 de elenuzza
sincer, cred ca e o chestie de gusturi acum...adica daca ca femeie nu vrei sa inghiti si iti e scarba mai bine nu o faci ca se vede si strica tot momentul si placerea partenerului, de a ta nu mai spun, insa intre noi fie vorba e chiar placut daca e ...
Re: Re: Am 16 ani, prietenul meu insista sa facem din 22 ian 2009 02:32 de Virgil_A
Sfatul meu : Despartete urgent de el , nu te merita , si tu nu ai de ce sa te simti prost in privinta asta , daca el nu poate accepta faptu ca tu nu esti pregatita sa ai o viata sexuala inseamna ca nu iti impartaseste sentimentele pure ( sau cel ...
Re: Am erectie usor! din 22 ian 2009 02:25 de Virgil_A
Si mie imi intra penisul in erectie foarte repede , doar daca ma saruta prietena mea , sau doar daca ma mangaie pe maini/gat (acestea fiind punctele mele erogene mai predominante ) diferenta dintre tu si eu este ca eu nu mam mai masturbat de vreo 5-6 ...
Re: Problema!! din 22 ian 2009 02:05 de Bozgoru
au trecut 3 luni de la ddezvirginare sau de la ultimul ciclu.. n-am prea inteles. daca e de la dezvirginare si totusi ai avut ciclu intre timp.. nu e nici o probleme chiar daca e de mai putine zile... iar daca nu ti-a venit de 3 luni e grav.. du-te ...
Re: E ok ca prietena mea sa doarma la mine uneori? din 22 ian 2009 02:01 de Virgil_A
Sincer sa fiu , mi se pare o data pe saptamana foarte putin , eu am 17 ani si prietena mea 16 , bafta mare am ca ma inteleg bine cu mama ei si nu o deranjez si dorm de cel putin 3-4 ori pe saptamana la ea . Daca ar fi dupa mine as sta cu ea 24/24 :~* ...
Re: Am 15 Ani sh vreau sa fac sex din 22 ian 2009 01:05 de Gogoasa
ar trebuii sa te gandesti si la riscuri...;):ok:
Am 15 ani si vreau sa fac sex din 21 ian 2009 22:45 de EMpTy
Salut am 15 ani,am o prietena care am cucerit-o a 2-a oara si cred ca ar fii timpu sa facem sex dar eu am o dorinta extrem de mare ptr. sex si nu stiu daca dauneaza sexu asta la 15 ani...astept sugestii...ms
Re: El are penis mare, cum sa facem sex? din 21 ian 2009 19:51 de AngelOfDream
Deci.....In primul rand, am avut si eu problema asta, si s-a rezolvat. Incearca sa iei de la farmacie un lubrifiant......si daca nu merge(chiar daca e imposibil sa nu mearga), incearca si alte pozitiii......bafta.....:ok::,
Re: Re: Re: subiecte de discutie din 21 ian 2009 16:00 de DarkAngel
What ??? cum sa il pui sa faca asa ceva? tu sti care sunt consecintele dereglarii cantitatii de adrenalina din corp sau la ce se foloseste adrenalina? Sti cand face cineva stop cardiac si nu mai merge resuscitat cu socuri electrice mai are o sansa sa ...
Re: Re: Sperma si sexul oral din 21 ian 2009 15:44 de simosimina
.
..mda tipic ... Adica nu aif ace cu sotia..dar cu alta ai face...adica mai exact cu o tarfa ai face...
IAr o conceptie gresita despre toate astea... Si dc nu ai saruta-o dk ti-ai da drumul in gura ei? :))) E tot sperma ta :)))))))) In ...
Re: Sperma si sexul oral din 21 ian 2009 14:36 de door_to_door
sincer? ma excita gandul ca sa-mi dau drumu in gura ei! dar se pune probleme astfel: cum as reactiona daca vrea sa ma sarute imediat? si noi folosim sexul oral tot ca preludiu, dar nu am fost niciodata in aceasta situatie. mi se pare un pic (mai ...
Re: Re: Re: Re: Despre superioritate si independen din 21 ian 2009 13:00 de simosimina
:)) ce o poate invata mai mult pe ea..un el care nu are nici liceul terminat?
Hai sa o luam altfel.. de ce nu are liceul terminat.. Raspuns:pentru ca e prea prost sa il poata continua..
Nu stiu ce legatura au fitzele..adica daca ai o facultate ...
Re: Re: Re: Despre superioritate si independenta din 21 ian 2009 12:50 de vladbodan
sti simo , am ajuns sa cred si eu intr-o vreme asa , dar am realizat ca aia retardati care nici 10 clase nu au cum i-ai numit tu , au mai mult suflet decat tipa aia a ta cu bani :ok: un lucru esential care iti scapa tie din firea omului , pe la ...
Pagina 1602 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
49 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||