Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Varsta potrivita pentru a te casatori!!? din 28 ian 2009 13:52 de femme
Aveati aproximativ varsta noastra!! Asta zic si eu, dupa ce stai 2-3 ani cu cineva in aceeasi casa, iti dai seama daca acea persoana poate sa-ti fie alaturi tot restul vietii.
Re: Re: Re: Re: Varsta potrivita pentru a te casat din 28 ian 2009 13:25 de Incepator
Mdah e bine...
Asta e din punct de vedere al legii dar exista si punctul de vedere al religiei...
Trebuie studiat si el...
Re: Re: Re: Varsta potrivita pentru a te casatori! din 28 ian 2009 13:19 de vladbodan
:mellow::mellow: tu cred ca nu ai inteles ideea ... NU ma face cu nimic mai deosebit pe mine , nici pe ea , nici macar relatia , prin faptul ca suntem casatoriti , tot la fel ramanem. asta am vrut sa subliniez , ca nu sunt cu nimic mai deosebit , si ...
Re: Re: Varsta potrivita pentru a te casatori!!? din 28 ian 2009 11:34 de Pasaroi_Cuminte
Din acest motiv , de unde stii ca ?
Pai daca este o foaie stupida, care nu inseamna nimic (cel putin pentru tine) atunci care este problema s-o semnezi?
E o simpla foaie nu, o semnatura acolo si gata. In 30 de secunde ai scapat de foaie ...
Re: Re: Re: Re: Va rog da-ti-mi un raspuns din 28 ian 2009 11:33 de Trexv
Grav e cand fata nu stie ca e de la ea.... O fosta prietena de-a mea m-a intrebat daca am ejaculat cumva pentru ca ea nu are asa lichide :wacko:
Re: Varsta potrivita pentru a te casatori!!? din 28 ian 2009 10:12 de pacpac
Eu aveam 18 ani cand mi-am cunoscut sotia.La 20 ne-am mutat ipreuna.Aveam 23 cand ne-am casatorit.
In 3 ani de zile de stat sub acelasi acoperis,cred ca oricine poate sa traga concluzia daca partenerul este potrivit pt a imbatrani alaturi de ...
Re: Semne ale sarcinii din 28 ian 2009 09:51 de pacpac
ia un test de sarcina :)
Re: Re: Re: blestematele astea de droguri din 28 ian 2009 09:51 de duude
plm ... cum sa nu stii cum se scrie si u sa dai sfaturi ...
Metode moderne de.... studiu! din 28 ian 2009 02:09 de ExoticDream
Uite ce zice la ziar:
"După modelul italiencei Raffella Fico, de 20 de ani, care şi-a scos virginitatea la licitaţie, contra sumei de 1 milion de euro, americanca Natalie Dylan a hotărât să tragă foloase de pe urma virginătăţii şi ...
Re: Sarcina la ejaculare pe osul pubian? din 28 ian 2009 01:59 de ExoticDream
Parca ne-ai mai pus niste intrebari "sugubete"... Ce idei aveti!
[b]Maine iti mut si tie subiectul la "Viata sexuala"![/b]
(!)(!)(!)
Re: Semne ale sarcinii din 28 ian 2009 01:55 de ExoticDream
Citeste aici:
http://www.sexpert.ro/articole/familia/sarcina
[b]Maine iti voi muta subiectul la rubrica "Familia"!!![/b]
(!)(!)(!)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Varsta potrivita p din 28 ian 2009 01:38 de femme
Am spus "destul de bine" pentru ca nu-ti ajunge o viata sa cunosti un om!!:ok:
Semne ale sarcinii din 28 ian 2009 01:31 de maryus
nu stiu sigur daca am ramas sau nu su vreau sa aflu
Re: Re: Re: Re: Desi vorbesc pe inteles..... din 28 ian 2009 01:20 de ExoticDream
Nu neaparat. Imi place insa ca interlocutorul sa-mi explice clar punctul lui de vedere si sa inteleaga bine ceea ce am de zis. Daca este suficient de inteligent pentru asta, nu tin la ultimul cuvant... chiar deloc.
;););)
Re: abstinentza din 28 ian 2009 00:47 de Gheghe
astea sunt niste legende urbane... abstinenta sexuala e un lucru cu care te obisnuiesti si care nu iti afecteaza sanatatea in nici un fel. cu timpul ajungi sa nu mai simti dorinta de sex. totul tine de auto-educatie si de vointa. Poti gasi ...
Re: Re: Re: Ce vrea ? din 28 ian 2009 00:03 de mikutza
...............................
poate e dat sa fitzi din nou impreuna. lasa-l pe el sa vezi cat poate sa te caut...lasa-l pe el sa vorbeasca sa zica ce vrea...si daca te impaci cu el tot asa lasa-l pe sa actioneze. sa vezi daca s-a facut vreo ...
Re: Ce vrea ? din 27 ian 2009 23:00 de Pasaroi_Cuminte
Ce inseamna pentru tine termenul [i]ambitioasa[/i] Defineste-l.
Dezvolta, cu exemple concrete.
Hei, hei, hei, ai luat-o pe aratura iarasi.Stop .
Asteapta sa raspunda la ce am intrebat-o eu, apoi poti alergi pe unde vrei tu si cum vrei tu. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Varsta potrivita pentr din 27 ian 2009 22:36 de Pasaroi_Cuminte
"destul de bine" sau "bine" ?
De ce spun asta ?
pentru ca in momentul cand cunosti ceva bine nu iti mai pui intrebari legate despre acel ceva .
De ce ? Pentru ca nu are sens sa intrebi ceva, ce cunosti bine.
Exemplu: Daca tu vezi un ...
Re: Mai exista fidelitate? din 27 ian 2009 22:15 de Pasaroi_Cuminte
Da exista. Insa fidelitatea tine foarte mult de compatibilitatea caracterelor celor doi.
Seriozitatea fata de toate evenimentele ( in special cele din afara cuplului).
Sinceritatea (capacitatea de a fi corect in incercarile vietii) intre cei ...
Re: Re: Re: Re: Re: Varsta potrivita pentru a te c din 27 ian 2009 21:59 de Pasaroi_Cuminte
Stii de ce te intreb ?
pentru ca intre 20-35 de ani riscul de a cadea in "alte tentatii" este foarte mare.
Paradoxal singurul mod de a rezista este chiar in eu-ul barbatului. Se numeste vointa si nu una simpla ci una de fier. O vointa de fier ...
Pagina 1595 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
156 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||