Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Varsta potrivita pentru a te casatori!!?

din 28 ian 2009 13:52 de femme

Aveati aproximativ varsta noastra!! Asta zic si eu, dupa ce stai 2-3 ani cu cineva in aceeasi casa, iti dai seama daca acea persoana poate sa-ti fie alaturi tot restul vietii.

Re: Re: Re: Re: Varsta potrivita pentru a te casat

din 28 ian 2009 13:25 de Incepator

Mdah e bine... Asta e din punct de vedere al legii dar exista si punctul de vedere al religiei... Trebuie studiat si el...

Re: Re: Re: Varsta potrivita pentru a te casatori!

din 28 ian 2009 13:19 de vladbodan

:mellow::mellow: tu cred ca nu ai inteles ideea ... NU ma face cu nimic mai deosebit pe mine , nici pe ea , nici macar relatia , prin faptul ca suntem casatoriti , tot la fel ramanem. asta am vrut sa subliniez , ca nu sunt cu nimic mai deosebit , si ...

Re: Re: Varsta potrivita pentru a te casatori!!?

din 28 ian 2009 11:34 de Pasaroi_Cuminte

Din acest motiv , de unde stii ca ? Pai daca este o foaie stupida, care nu inseamna nimic (cel putin pentru tine) atunci care este problema s-o semnezi? E o simpla foaie nu, o semnatura acolo si gata. In 30 de secunde ai scapat de foaie ...

Re: Re: Re: Re: Va rog da-ti-mi un raspuns

din 28 ian 2009 11:33 de Trexv

Grav e cand fata nu stie ca e de la ea.... O fosta prietena de-a mea m-a intrebat daca am ejaculat cumva pentru ca ea nu are asa lichide :wacko:

Re: Varsta potrivita pentru a te casatori!!?

din 28 ian 2009 10:12 de pacpac

Eu aveam 18 ani cand mi-am cunoscut sotia.La 20 ne-am mutat ipreuna.Aveam 23 cand ne-am casatorit. In 3 ani de zile de stat sub acelasi acoperis,cred ca oricine poate sa traga concluzia daca partenerul este potrivit pt a imbatrani alaturi de ...

Re: Semne ale sarcinii

din 28 ian 2009 09:51 de pacpac

ia un test de sarcina :)

Re: Re: Re: blestematele astea de droguri

din 28 ian 2009 09:51 de duude

plm ... cum sa nu stii cum se scrie si u sa dai sfaturi ...

Metode moderne de.... studiu!

din 28 ian 2009 02:09 de ExoticDream

Uite ce zice la ziar: "După modelul italiencei Raffella Fico, de 20 de ani, care şi-a scos virginitatea la licitaţie, contra sumei de 1 milion de euro, americanca Natalie Dylan a hotărât să tragă foloase de pe urma virginătăţii şi ...

Re: Sarcina la ejaculare pe osul pubian?

din 28 ian 2009 01:59 de ExoticDream

Parca ne-ai mai pus niste intrebari "sugubete"... Ce idei aveti! [b]Maine iti mut si tie subiectul la "Viata sexuala"![/b] (!)(!)(!)

Re: Semne ale sarcinii

din 28 ian 2009 01:55 de ExoticDream

Citeste aici: http://www.sexpert.ro/articole/familia/sarcina [b]Maine iti voi muta subiectul la rubrica "Familia"!!![/b] (!)(!)(!)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Varsta potrivita p

din 28 ian 2009 01:38 de femme

Am spus "destul de bine" pentru ca nu-ti ajunge o viata sa cunosti un om!!:ok:

Semne ale sarcinii

din 28 ian 2009 01:31 de maryus

nu stiu sigur daca am ramas sau nu su vreau sa aflu

Re: Re: Re: Re: Desi vorbesc pe inteles.....

din 28 ian 2009 01:20 de ExoticDream

Nu neaparat. Imi place insa ca interlocutorul sa-mi explice clar punctul lui de vedere si sa inteleaga bine ceea ce am de zis. Daca este suficient de inteligent pentru asta, nu tin la ultimul cuvant... chiar deloc. ;););)

Re: abstinentza

din 28 ian 2009 00:47 de Gheghe

astea sunt niste legende urbane... abstinenta sexuala e un lucru cu care te obisnuiesti si care nu iti afecteaza sanatatea in nici un fel. cu timpul ajungi sa nu mai simti dorinta de sex. totul tine de auto-educatie si de vointa. Poti gasi ...

Re: Re: Re: Ce vrea ?

din 28 ian 2009 00:03 de mikutza

............................... poate e dat sa fitzi din nou impreuna. lasa-l pe el sa vezi cat poate sa te caut...lasa-l pe el sa vorbeasca sa zica ce vrea...si daca te impaci cu el tot asa lasa-l pe sa actioneze. sa vezi daca s-a facut vreo ...

Re: Ce vrea ?

din 27 ian 2009 23:00 de Pasaroi_Cuminte

Ce inseamna pentru tine termenul [i]ambitioasa[/i] Defineste-l. Dezvolta, cu exemple concrete. Hei, hei, hei, ai luat-o pe aratura iarasi.Stop . Asteapta sa raspunda la ce am intrebat-o eu, apoi poti alergi pe unde vrei tu si cum vrei tu. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Varsta potrivita pentr

din 27 ian 2009 22:36 de Pasaroi_Cuminte

"destul de bine" sau "bine" ? De ce spun asta ? pentru ca in momentul cand cunosti ceva bine nu iti mai pui intrebari legate despre acel ceva . De ce ? Pentru ca nu are sens sa intrebi ceva, ce cunosti bine. Exemplu: Daca tu vezi un ...

Re: Mai exista fidelitate?

din 27 ian 2009 22:15 de Pasaroi_Cuminte

Da exista. Insa fidelitatea tine foarte mult de compatibilitatea caracterelor celor doi. Seriozitatea fata de toate evenimentele ( in special cele din afara cuplului). Sinceritatea (capacitatea de a fi corect in incercarile vietii) intre cei ...

Re: Re: Re: Re: Re: Varsta potrivita pentru a te c

din 27 ian 2009 21:59 de Pasaroi_Cuminte

Stii de ce te intreb ? pentru ca intre 20-35 de ani riscul de a cadea in "alte tentatii" este foarte mare. Paradoxal singurul mod de a rezista este chiar in eu-ul barbatului. Se numeste vointa si nu una simpla ci una de fier. O vointa de fier ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1595 din 3732
«   1 ... 1592   1593   1594   1595   1596   1597   1598 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare