Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: site unde te invata sa saruti?unde din 31 ian 2009 22:35 de Taniusha
vreau sati spun ca totul se va intimpla la timpul lui daca o sa ai de sarutat te vei saruta daca nu nu nici un sait nu te va invatza sa te saruti daca iubeshti a doua jumatat shi vreai so saruti o sa poti trebu sa ai incredere in sine ...
Re: Re: Re: Re: M-a inselat de trei ori, s-o iert? din 31 ian 2009 22:13 de elena
pai daca o iubesti,iart-o...si daca nu se schimba nici de data asta.....da pagina:-`adik uit-o
Re: Replici pentru agatat ? din 31 ian 2009 21:41 de Mystery
Agony, ai deschis de mult acest subiect. Eposibil sa fi gasit deja raspunsul la intrebare, dar totusi o sa-tispun parerea mea. Fetele au o vorba: "Fii tu insuti". Daca o cata iti spune asta, ai pierdut. Nu incerca sa o vrajesti cu replici. E plin ...
Re: Re: Re: Re: Mai exista fidelitate? din 31 ian 2009 20:40 de femme
Stii ce? Cunosc multi care spun asa si eu chiar as vrea sa cred asta!!O:)O:) Stiu ca majoritatea zice: "toti barbatii inseala!!", dar nu cred ca trebuie generalizat.
Ma bucur sa stiu ca mai exista baieti care nu-si inseala ...
Re: Re: Re: Re: Cum exciti o fata? Indirect, prin din 31 ian 2009 20:00 de Pasaroi_Cuminte
Se poate si altfel decat niste simple propozitii (trust me :p gradul de "aprindere" creste exponential ) O:)
Re: o intamplare ciudata din 31 ian 2009 18:53 de DarkAngel
Daca merita sa astepti sau nu, doar tu sti cu adevarat si nimeni nu iti poate spune.
Re: Nu inteleg cum se termina o partida de sex ! din 31 ian 2009 18:49 de Incepator
Poate nu stiu cum se termina, dar stiu cand .
Din punctul de vedere al unui baiat : Cand fata e deplin satisfacuta.
Din pucntul de vedere al unei fete :
Cand ea simte ca a ,,gustat fericirea" ...
Re: Re: o intamplare ciudata din 31 ian 2009 17:58 de anonimul
Nu imi e usor sa renunt la ea.... nu vreau sa renunt la ea... imi dau lacrimile cand ma gandesc, dar ma intreb daca ma lupt cu morile de vant....
O intamplare ciudata din 31 ian 2009 17:24 de anonimul
A fost o fata… sa zicem ca eu m-am indragostit de ea foarte repede, si simteam si din partea ei parca acest lucru. Lucrurile au avansat atat de lin, ca intrun vis si destul de repede pana cand sa ajuns intro buna seara la sex. In momentul cand ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cati bani din 31 ian 2009 15:53 de Bozgoru
mersi vlade.. de fapt asta era ideea... am pus in topic ,,relatie sanatoasa,,.. in sensul de ,,a-ti face toate poftele,, sau majoritatea poftelor... era o chestie pur informativa.. nu ca daca nu dai bani destui gajica te lasa.. nu stiu cum unii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu am facut sex cu el, ma din 31 ian 2009 15:35 de ExoticDream
Interesant mod de gandire, specific probabil celor mai multi baieti "moderni"! Cu alte cuvinte, sentimentele nu au ce cauta in ecuatie, tipul nu pierde timpul cu cineva daca nu obtine sex, asa-i? Daca s-ar indragosti de o fata virgina, chiar daca ...
Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 31 ian 2009 15:01 de ExoticDream
Din cate inteleg, esti insarcinata de cel putin 3 luni, asa ca ideea unui avort vine prea tarziu. Cand ai avut ultima menstruatie?
P.S. Daca vrei comunicare prin mesageria noastra sau e-mail, inregistreaza-te, postarea IDurilor pe forum nu ...
Re: Re: Vreau doar un sfat , daca se poate din 31 ian 2009 14:48 de ExoticDream
Eu zic sa mai asteptati, si tu, si el. Daca va straduiti indeajuns, veti gasi si alte lucruri dragute pe care le puteti face [b]impreuna[/b], in afara de sex (si nu, nu ma refer la cele cu nuanta sexuala).
:-`:-`:-`
Re: fetele...cine le intelege?? din 31 ian 2009 13:59 de simosimina
Hai sa ti spun eu cum sta treaba de fapt. Fiind fata...am trecut prin liceu..am si fumat din cls a 11a pana in anul 2 de facultate..acu sunt ultimul an..si mai fumez asa ocazional.
In liceu..m-am apucat de fumat din cauza anturajului..si pentru ...
Re: Nu inteleg cum se termina o partida de sex ! din 31 ian 2009 13:55 de simosimina
logic ca da....cel mai bn e atunci cand au orgasm simultan...
Dar de obicei baiatul dupa ce termina nu mai poate continua ...ca se culca penisul.. Dar fata poate continua..
Re: Re: fetele...cine le intelege?? din 31 ian 2009 13:00 de vladbodan
eu nu inteleg care e problema ta ca ei/ele fumeaza... :blink: si nu are nici o legatura cu fetele , ca si baietii fumeaza cam in aceeasi proportie , daca tu ai avut mai putini baieti in clasa e treaba ta ... :ermm:
Problema din 31 ian 2009 12:59 de ROFLCOPTER
Acum 3 zile am facut sex neprotejat cu prietena si dimineata m-am trezit cu o mancarime pe capul penisului, 3-4 bubite albe, foarte mici. De atunci bubitele s-au extins si seamana cu niste solzi de peste care se sterg daca dau cu mana si au un miros ...
Re: Nu inteleg cum se termina o partida de sex ! din 31 ian 2009 12:00 de baby
e cam...:`
daca fata are orgasm....ea trebuie sa reziste pana termina si baiatul....eventual sa mai aiba vreo 10-15 orgasme pana ejaculeaza el:lol:sa tipe si sa se auda gemetele pana la etaju 8.
daca termina baiatul...dom'le tre sa punem ...
Re: Re: Re: Re: Cati bani din 31 ian 2009 10:45 de vladbodan
incerc si eu sa ma prind unde nu ai inteles tu rostul topicului , omul era curios cati bani cheltuie altii cu partenera lor , daca lui ii place sa mearga la munte in fiecare luna si whatever , asta nu inseamna ca se ascunde in spatele ...
Re: Re: Re: Fimoza? din 31 ian 2009 10:15 de vladbodan
da, ma verifica , iar la 11 ani sau 12 cand am fost operat, in vacanta de vara , stateam acasa cu puta in ceai de musetel , si mai vedea sa verifice cum e , nu aveam treaba pentru ca eu inca nu am inteles ce trebuia sa se intample :~*
Pagina 1589 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
73 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||