Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Relatie de durata sau doar sex?

din 2 feb 2009 21:17 de femme

Tu vorbesti serois??:o Imi pare rau pentru tine daca e asa, dar noi nu putem sa te ajutam!!!:(:( Doar Politia poate!! Adreseaza-te lor si mergi la un Adapost pentru victimele violentei in familie!!! Imi pare sincer rau!!!:((:((

Re: Re: Re: Re: Re: Re: #EMO

din 2 feb 2009 21:05 de mihaela

[b]cn ma ajuta sa devin emmo asta vreau imi doresc [/b]:heart:[u]cine ma ajuta sa devin emmo vreau imi doresc va rog ajutatima [/u]

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum pot sa treci

din 2 feb 2009 19:13 de hvn

.................................... da am mai avut deceptii, dar nu am suferit ca acum...pentru nu am iubit cu atata intensitate. da, in relatia asta am avut parte numai de jigniri din partea familiei (mai ales a fratelui meu) si de fapt nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Parul de pe burta

din 2 feb 2009 17:01 de pacpac

daca ii dai foc creste mai greu.:))

Re: primele etape ale pubertatii

din 2 feb 2009 16:50 de pacpac

ti-a venit,ti-a venit :))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 2 feb 2009 16:38 de marria_ioanna

exact dp ce am postat am gasit si kestiile alea despre boli:~*ms de raspuns

Re: Re: Fete virgine la casatorie

din 2 feb 2009 16:00 de pacpac

nu neaparat.Poate vrea sa fie sigura ca cel cu care o va face merita,draq stie.Sormea are 25 de ani si cred ca acceeasi idee a avut-o pana l-a gasit pe cel cu care este acum.A mai avut prieteni dar s-au plictisit s-o astepte.Actualul ei prieten ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sarcina?

din 2 feb 2009 15:43 de SORIN28

"Iubita", mai usor cu agresivitatea....lumea raspunde dupa cat ii duce mintea. Daca unii considera ca a da un raspuns ironic e un raspuns bun...atat poate, n-ai ce sa-i faci. Totusi, daca folosesti anticonceptionalele de ce mai trebuie si ...

Re: Fete virgine la casatorie

din 2 feb 2009 15:34 de Stranger_to_love

Te iubeste foarte conditionat. Foloseste virginitate pe post de moneda de schimb.Eu iti dau virginitatea,tu te casatoresti cu mine.Daca asta ti se pare normal(ceea ce NU E) continua relatia.

Re: primele etape ale pubertatii

din 2 feb 2009 15:00 de femme

Nu sunt baiat, dar pot sa-ti raspund!! Ai 14 ani, deci, da, ai intrat de ceva timp in pubertate. Nu toti baietii se dezvolta la fel, unii mai devreme, altii mai tarziu!!:flowers::flowers:

Primele etape ale pubertatii

din 2 feb 2009 14:50 de anonim

ma baietzi am o problema.. nu stiu sigur daca mi-a venit pubertatea.... par in zona pubiana nu prea am doar la baza penisului si pe scrot. am 14 ani. cand ma masturbez apar niste picaturi cateodata una care e si aia transparenta sau un pic un pic ...

Re: Re: Re: Re: Aparitia spermei

din 2 feb 2009 14:45 de anonim

ma baietzi am o problema.. nu stiu sigur daca mi-a venit pubertatea.... par in zona pubiana nu prea am doar la baza penisului si pe scrot. am 14 ani. cand ma masturbez apar niste picaturi cateodata una care e si aia transparenta sau un pic un pic ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 2 feb 2009 14:44 de femme

Sa nu cumva sa faci prima oara sex FARA prezervativ!!(!)(!) In afara de faptul ca te poti alege cu o sarcina nedorita, partenerul te poate infesta cu vreo boala chiar daca e virgin!! Sa-ti si explic: sunt persoane care sunt doar purtatoare a ...

Re: o mica.. ' problema '

din 2 feb 2009 14:24 de femme

Pacpac are dreptate!! Nu trebuie sa-i zici nimic, pur si simplu fa-o pe ea sa-si doreasca sa faceti dragoste! Cum? (?) Lasa lucrurile sa vina de la sine, mai ales daca ea e virgina. Azi incepi cu sarutari tot mai senzuale, o mana pe fund, etc. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ..

din 2 feb 2009 13:40 de te iubesc

Re: Fete virgine la casatorie

din 2 feb 2009 12:56 de pacpac

Nu se culca nu se culca,dar un oral,o labuta poate sa faca si ea ca nu ii cade mana.E greu cu genul asta de fete,dar cu multa vointa,rabdare si papagal o dai pe brazda.In primul rand tre sa o faci sa aiba incredere mare in tine,sa te priveasca nu ...

Re: Re: Daca faci sex, iti dispar cosurile?

din 2 feb 2009 12:48 de alina_me

eu am fost la ginecolog pt un control si mi'a vazut cosurile de pe fata...ce ii drept ca am destul demulte si le am de mult timp...el mi'a is k am mai multi hormoni masculini decat feminini si de aceea am atatea cosuri si nu imi dispar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sarcina?

din 2 feb 2009 12:36 de alina_me

ac pot provoca greturi...defapt provoaca sigur in primele luni pentru ca organismul tau se acomodeaza cu ele;)) dupa parerea ea nu esti insarcinata,mai ales k ai folosit si prezervativ.....totul e pe baza psihologica:)de ex. eu inainte sa iau ac ...

Re: Re: Re: Menstruatie intariziata!!!

din 2 feb 2009 12:08 de nfdbymlv

mie mi-a intarziat aproape o luna dupa prima data si si-asa..am luat medicamente ca sa fortez menstruatia sa vina.poti sa incerci cu duphaston 10 pastile(2 pe zi) iar dupa cele 5 zile de tratament ar tr sa-ti vina in max 2 zile..sau daca vrei ceva ...

Re: Re: Nu inteleg cum se termina o partida de sex

din 2 feb 2009 12:04 de pacpac

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1586 din 3732
«   1 ... 1583   1584   1585   1586   1587   1588   1589 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele