Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re:

din 5 feb 2009 20:26 de Stranger_to_love

Felicit sistemul pentru inca o procesare de succes. Te invata sa gandesti ca tine sau ei? Unde naiba ai vazut tu in romania toate astea care le zici? Ca eu nu am vazut. In afara de cunostinte de baza nu am vazut sa ofere scoala ...

Re: Ce carti de introducere in Web Design recomand

din 5 feb 2009 20:22 de Pasaroi_Cuminte

Web design-ul se poate realiza prin mai multe metode. Doresti nevile avansat ? intermediar ? incepator ? Pentru ca in functie de ce nivel doresti ai la dispozitie o multitudine de metode, plecand de la creare de pagini din Microsoft Expression ...

Re: Re: Re:

din 5 feb 2009 20:03 de Pasaroi_Cuminte

Scoala are menirea, pe langa faptul de a-ti starni curiozitatea in anumite domenii , de a-ti forma o gandire de ansamblu, de a te invata cum sa gandesti, cum sa abordezi o problema. Scoala are rolul de a-ti modela inteligenta nativa. Prin ...

Re: Re:

din 5 feb 2009 19:06 de Stranger_to_love

Pai inseamna mai mult daca vrei tu ca individ sa te cultivi,daca faci doar strict pt. scoala nu inseamna prea multe. Cate facultati romanesti sunt in Top 500? Iti spun eu NICI UNA. Parca tu nu ai intalnit materii la care profesorii ...

Ce carti de introducere in Web Design recomandati?

din 5 feb 2009 18:54 de femme

Daca stie cineva ce carti sunt mai bune pentru a invata web design...

din 5 feb 2009 18:35 de Pasaroi_Cuminte

Wrong. Cineva sa-i spuna lui stranger_to_love ca scoala inseamna mult mai mult decat mersul de zi cu zi intr-o institutie publica. Wrong again. Aici depinde de individ. Unii memoreaza altii invata logic :lol: Wrong again. Un om scolit ...

din 5 feb 2009 18:35 de femme

Ai dreptate!! Dar noi trebuie sa indemnam baiatul sa mearga la scoala!! Ca si daca nu merge si ramane sa lucreze in strainatate, nu cred ca va citi nicio carte, tratat de fizica sau stiinte politice!! Macar manualele alea nefolositoare sa le ...

Re: Re: Toti baietii isi inseala prietenele?

din 5 feb 2009 18:27 de Incepator

Analogie... Daca o floare miroase frumos... Miros toate frumos ? Oooo nu ! Te asigur ca unele nu miros deloc bine !

Re: cum sa scap de ea ?

din 5 feb 2009 15:26 de vladbodan

kegel-ul e pentru controlul tau , si pentru o performanta sexuala mai buna , ce ai tu nevoie aici e sport , alearga , fa putina miscare , acasa , poti si singur, nu trebuie neaparat sa mergi la sali de fitness sau daca preferi acolo scoti din ...

Re: Re: Re: Toti baietii isi inseala prietenele?

din 5 feb 2009 15:19 de vladbodan

se pare ca tu nu iti mai aduci aminte ce ai scris atunci ... ... atunci citeste asta ... daca tu spui ca in propozitia aia ai vorbit din punctul tau de vedere inseamna ca inca sunt repetent la limba romana;)

Re: Re: Relatie sexuala cu fosta/fostul

din 5 feb 2009 15:16 de vladbodan

:lol::lol: pai eram curios , ai avut deja relatii intime cu ea asa ca .. :lol::lol: mi se pare amuzant oricum , infine :p

Re: Re: Skinoren vs Zinerit

din 5 feb 2009 12:20 de Flavius:X

deci eu sunt socat.. zinerit am folosit odata si a functionat.. nu imi apareau cosuri dar urmele vechi tot ramaneau,si are efect numai cand il folosesti dar este ok,in schimb la skinoren,nu sunt multumit de el,deoarece imi usuca foarte tare ...

Re: Re: Re: Re: Re: Loc de munca part-time la 15-1

din 5 feb 2009 10:48 de wiczur

la asta ma gandeam si eu dar nu prea am gasit mai nimic...sau daca am gasit se ocupasera toate locurile

Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum pot sa treci peste ?

din 5 feb 2009 10:21 de SORIN28

Intr-un singur punct iti dau dreptate: "Viata merge inainte" ...in rest, ori n-ai iubit cu adevarat ori o faci pe " gigi duru' " ;) In 3(iti fac oferta si socotim la o saptamana) zile nu ai cum sa uiti o dragoste adevarata :ok:

Re: Re: Re: Re: Sarutul cu limba

din 5 feb 2009 10:16 de SORIN28

Depinde unde si cat de mult te lasi condus de partenera. Vezi ca exista sanse sa o superi si sa-ti reproseze ca...ea vrea "un barbat" si nu un "baietel docil". :ok:

Re: Re: Sex cu fosta

din 5 feb 2009 09:29 de vera_mary88

Am avut ocazia si am ales sa nu o fac...din moment ce m-am despartit de el mi se pare normal ca sa se termine de tot o relatie...de ce sa ii dau sperante false...de sa il fac sa sufere...nu a stiut aprecia ce a avut ...e treaba lui :)

Re: Re: Parintii, un obstacol pt inceperea vietii

din 5 feb 2009 09:15 de Incepator

Parintii iti vor binele tot timpul... Ce obstacol ? Aaaa daca sunt comunisti cu mentalitate de pe vremuri, cu treaba cu virginitatea si casaoria , si tu (pentru fete) arati de sucesti gandurile baietilor...si ai 16 17 18 ani aici chiar e o ...

Re:

din 5 feb 2009 03:17 de Stranger_to_love

Nu.

Re: Re: Re: Sarutul cu limba

din 5 feb 2009 02:34 de valeriu

Saluty! E problema daca ma las condus de partenera ? Va multmumesc. :p

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lipsa de s

din 5 feb 2009 01:53 de ExoticDream

Presupun ca "varsta ta" inseamna 13-14 ani. Nu, aici sunt persoane ale caror varste sunt extrem de variate si asta nu este rau deloc pentru ca poti schimba impresii cu cei care intampina aceleasi probleme ca si tine, dar poti primi si sfaturi din ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1581 din 3732
«   1 ... 1578   1579   1580   1581   1582   1583   1584 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare