Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Vinul potrivit pentru o intaln din 25 iul 2006 23:54 de mya
vad ca vb impreuna si ne intelegem separat, las-o asa cum a cazut cunoscatorule care esti :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 iul 2006 23:23 de carrie
oare nu asta am sustinut eu tot timpul? oare nu am sustinut intotdeauna mijloacele contraceptive? oare nu am condamnat inconstienta celor care explica aici pe forum pe unde si cum s-au f**** si pe unde a terminat ala, intrebandu-se cu groaza "e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 iul 2006 23:05 de SORIN28
Carrie, fara suparare dar ca sa scrii\vorbesti despre abstinenta prelungita la 19ani ai ei.....las-o balta:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 iul 2006 22:59 de SORIN28
Am eu impresia sau tu ai pierdut esentialul?! Pe tine te-a "impresionat" operatia in sine sau faptul ca scoatea cate o mana\picior\alta bucata din corp?! Nu, asta nu e viata, asta e viata inconstienta, viata fara educatie, viata facuta la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: se pot lua boli ?? din 25 iul 2006 22:54 de SORIN28
Alea nu se pun ca nu vrea ea:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 iul 2006 22:49 de carrie
sa stii ca este dovedit ca abstinenta prelungita duce la anumite dezechilibre. e drept, nu foarte grave, dar sexul este in primul rand o functie a corpului care trebuie indeplinita. ca noi o invelim, vezi-doamne, in ambalajul dragut si convenabil ...
Re: Re: Re: Re: Vinul potrivit pentru o intalnire din 25 iul 2006 22:42 de SORIN28
Fara suparare :flowers: dar nu te pricepi :ok: Scrii ceva de viata "reala", nu stiu daca gasesti un singur mesaj pe forumul asta in care sa vorbesc aiurea sau ceva din ceea ce nu cunosc. Te incanta ideea de rosu?! OK, serveste la o masa niste ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 iul 2006 22:25 de SORIN28
Stii ce, minte la alta masa. Ti-o spun in "fata" ca aste este o mare [b]MINCIUNA[/b] si nu o crede nimeni afara de tine. M-ai dezamagit complet):(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: se pot lua boli ?? din 25 iul 2006 21:09 de Pasaroi_Cuminte
Si daca tu/el aveti carii ? sau plombe
a.k.a microleziuni ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 iul 2006 19:10 de carrie
l-am vazut si eu daca tot s-a facut atat tam-tam pe aceasta tema. intr-adevar nu este ceva frumos, dar am mai vazut si alte operatii. nici o interventie chirurgicala nu e frumoasa. nici nasterea nu e ceva foarte estetic de vazut. asta este viata.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: c pozi din 25 iul 2006 19:10 de dazza
Eu nu recomand ca fata sa stea deasupra daca e virgina.:ok:
Slabe sanse sa reuseasca..o sa traga de timp ...si o sa prelungeasca durerea.Pozitia misionarului e testata de mine...prima data.:love:
Doare si asa...dar nu la fel de rau.
:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 iul 2006 18:59 de dazza
carrie,ai dreptate.M`am schimbat f mult.Parca sunt alta persoana...si chestia asta au observat`o toti din jurul meu.Mama e multumita de schimbare(bineinteles ca stie motivul schimbarii mele)..prietenii au spus ca m`am schimbat f mult(in ...
Re: Re: Re: Re: Re: se pot lua boli ?? din 25 iul 2006 18:37 de carrie
teoretic se pot lua toate bolile transmisibile sexual, dar sansele sunt mult mai mici, as zice ca tind spre 0, mai ales daca cel care "ofera" nu sufera de vreao leziune in cavitatea bucala.
deci teoretic se pot lua cam toate, inclusiv sida. dar sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 iul 2006 18:14 de carrie
nu dispretuiesc pe nimeni si nu consider ca sunt naivi baietii care nu fac sex, ci numai dragoste. am ajuns la concluzia ca sunt foarte rari, pentru ca...eu nu cunosc decat foarte putini, de unul sunt sigura si atat. iar pe cei pe care ii "banuiesc" ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cand e din 25 iul 2006 18:01 de carrie
nu esti prea batrana, nici prea tanara. dar daca simti ca vrei sa o faci si daca trupul tau da semne de nerabdare, fa-o. daca nu esti cumva o persoana care nu poate desparti sexul de iubire (nu, exoticdream, nu zic ca genul acesta de persoane nu ...
Re: Re: playboy: cenzuram sau nu? din 25 iul 2006 16:53 de mya
eu nu as poza in playboy si in nici una din alte reviste pt barbatzi. nici macar daca eu as fi cea care ar stabili conditziile. asta pt ca m-as injosi eu, ca femeie, in fata mea in primul rand, si in fatza celorlaltzi apoi. nu ca ar conta prea ...
Re: Re: playboy: cenzuram sau nu? din 25 iul 2006 16:43 de mya
ce te determina sa vrei sa pozezei in playboy? si care ar fii conditziile ?
Re: Re: Re: Vinul potrivit pentru o intalnire roma din 25 iul 2006 16:40 de mya
"ce parere aveti fetelor?" sunt fata, prin urmare mi-am permis sa zic parerea mea. faza cu vinul rosu dulce a fost o sugestie de-a mea, mie asa mi-ar placea sa fie. are vreo relevantza daca stiu sau nu la ce mancaruri se bea vin roshu? daca am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vinul potrivit pentru o in din 25 iul 2006 16:18 de
ai dreptate.dar din pacate m ulte prefera probabil din comoditate sa stea "cuminti" si sa astepte...
nu stiu ce e in capul lor, mai ales ca daca sunt amandoi implicati sisi folosesc imaginatia iese mult mai bine..
Re: playboy: cenzuram sau nu? din 25 iul 2006 16:03 de scumpika
sincer...eu as poza in playboy...insa numai daca as stabilii eu conditiile ptr a poza...dar u???
Pagina 2520 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
21 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||