Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: CUM DRAQ SA SARUTI? din 24 iul 2006 20:57 de mya
ingredientele unui sarut (nu zic perfect, pt k doar de tine ca pers depinde sa-l faci sa fie perfect sau nu): creativitate, imaginatzie, romantism, si putina iubire, sau macar simpatie pt pers pe care urmeaza s-o sarutzi. lasi emotziile la o ...
Re: Ce culoare a lenj intime preferati fetelor? din 24 iul 2006 20:48 de mya
neagra in primul rand pt k este pasionala, incitanta, romantica, misterioasa. nu rosie pt k mi se pare prea vulgara (dar daca bate spre un rosu mai inkis, visiniu, mai merge). nici adepta albului nu sunt, pt k mi se pare prea inocent. chilotzii ...
Re: Seductia-durata ei. din 24 iul 2006 20:36 de mya
mi s-a intamplat. tipul nu a cerut un suc, ci sa mearga cu mine undeva. initzial, clar si raspicat i-am zis nu. dar dupa indelungi insistentze (ma suna in disperare) am acceptat sa vina cu mine. mi se parea si simpatic tipul pe de-o parte ...
Re: Vinul potrivit pentru o intalnire romantica? din 24 iul 2006 20:10 de mya
kiar nu sunt cunoscatoare in domeniu. dar nu cred ca printr-un vin ai dobandi intalnirea perfecta. sunt multe altele prin care potzi da gata o fata. si oricum pe ea trebui s-o intrebi daca insisti cu vinul, depinde preferintele fiecaruia. eu ...
Re: Care e mai importanta: satisfacerea fizica/psi din 24 iul 2006 20:03 de mya
categoric satisfacere pe plan psihic. este un plan mult mai complex, care ajuta la dezvoltare, maturizare, sau din contra inhibare. la ce ar ajuta un prieten/a care sa fie bun/a la pat si ... cam atat ? sa nu ai satisfactzii decat in pat ? sunt ...
Re: o sa fac avort......? din 24 iul 2006 17:43 de marian_bv
am avut si noi problema asta (eu si prietena mea)si a fost f. nasol. dar dak ati stat 30 min. asa cim ati spus si a fost la WC sau s-a sters cu ceva, nu e problema. nu bag mana in foc dar la noi asa a fost. iti dau adresa prietenie mele daca vrei sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Alogic din 24 iul 2006 16:06 de dazza
Eu am venit cu o idee.:D
Nu e cazul meu. :p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Alogica: d din 24 iul 2006 15:57 de SORIN28
Tu reusesti sa-ti dai seama daca un om cu care te vrei toata viata, te incomdeaza dupa cateva zile?!:blink: Asa, de curiozitate, tu pe cine vrei sa minti?!:-`
Re: Dezvirginarea din 24 iul 2006 15:53 de SORIN28
1. Ata nu se rupe(obligatoriu) prima data
2. Prima data nu e obligatoriu sa doara....asta doar daca baiatul nu stie sa fie gentil
3. prima data poti sa te astepti la orice. Ai sanse sa te simti OK daca "el" stie cum sa se poarte sau ai sanse ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Alogica: d din 24 iul 2006 15:37 de ExoticDream
Ca sa fii impreuna cu cineva trebuie sa existe ceva mai mult decat faptul ca nu te incomodeza prezenta lui si ca ii accepti obiceiurile!
:cat::cat::cat:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Alogica: de ce din 24 iul 2006 15:29 de dazza
Un om nu il cunosti nici dupa o viata.Dar iti poti da seama in cateva zile daca te incomodeaza prezenta lui sau nu,daca ii accepti obiceiurile sau nu.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: gol de aer din'pasarica' din 24 iul 2006 15:04 de Dysdera
ma scuzi daca am interpretat gresit incercarea ta de a ne amuza pe subiectul asta..am citit multe idei marete pe forumul asta din partea unor "genii deosebite" chestii gen"toate femeile is curve..is proaste etc"...imi cam sare mustarul cand vad ...
Re: Ce ati face daca ati lua SIDA? din 24 iul 2006 14:47 de mya
si ca sa si raspund la intrebare, in primul rand nu as ajunge la asa ceva. de ce sa nu previi decat sa tratezi ? e mai sanatos :ok: dar daca totusi, mi s-ar intampla asta, m-as ineca in depresie, si m-as "omori" pe mine pt incostientza. el oricum ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ati face daca ati lua S din 24 iul 2006 14:44 de mya
valabil si pt valentine: kiar a-ti face asa ceva :devil::devil::devil: ? dar inainte sa o faceti cu respectiva, ati gandit ca poate avea vreo boala ? pana una alta, s-a scos pe piata prezervativul, si e si foarte diversificat, are multe arome ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cand este mome din 24 iul 2006 14:26 de mya
nu sunt de acord. potzi sa stii de exemplu si la 17-18 ani ce ai de facut si la 19-20 sa n-ai habar. depinde de pers, de educatzie, de pregatire, de informare. nu poti afirma : la X ani trebuie sa o faci pt prima data. asta depinde numai si ...
Re: Viata aiurea.. Nu simtiti ca tre' sa fie mai m din 24 iul 2006 14:16 de mya
ia gandeste-te putin : si cand ajungi la sex sau felatzii de ce ajungi ? pt k-ti urmezi o dorinta, te lasi dus de iubire (excludem cazurile in care te f*** pt ca asta ti-e meseria sau cand o faci fara iubire, doar de dragul de a o face). tocmai ...
Re: De cata libertate aveti nevoie in cuplu? din 24 iul 2006 13:32 de mya
Ai o relatie serioasa, bazata pe iubire impartasita, cu o persoana deosebita.
da, pana aici e perfect, am o relatzie serioasa, bazata pe iubire impartasita.
Necazul este uneori faptul ca partenerul poate fi peste masura de posesiv, gelos, si, ...
Re: Re: Re: Inceperea vietii sexuale la 14 ani cu din 24 iul 2006 13:12 de Nossy
este vorba de un baiat de 14 ani( f dezvoltat) si o fata de 27 de ani...
este alegerea lui totusi...
eu m-asi duce dar asi fii f atent..:-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cand este mome din 24 iul 2006 13:00 de ExoticDream
Daca o luam asa, actul sexual e tot ala din cartea de anatomie toata viata si indiferent de partener! Diferenta cred ca vine din sentimentele care exista intre cei doi. La 19-20 ai stiut ce faci, dar de ce ai facut "lucrul acesta"? Din ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Life is life.... (oar din 24 iul 2006 12:59 de Duduia
daca zi zis asta,e clar ca nua jungi acolo. sac!:-`
Pagina 2523 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
36 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||