Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Fisuri dureroase la intrarea in vagin

din 23 iul 2006 15:42 de diana

De 3 zile am observat ca la terminarea actului sexual, ma doare si ma ustura foarte tare in jurul intrarii in vagin. Astazi am vazut ca mai multe portiuni din jurul labiilor mici sunt..fisurate, mai exact crapate ca si cum as fi taiata(sunt linii ...

Re: se pot lua boli ??

din 23 iul 2006 15:13 de webstar

Daca fata are leziuni , da, se pot transmite boli si asa...sansele sunt mia mici...dar exista.

Se pot lua boli prin sexul oral??

din 23 iul 2006 11:41 de mirabela

am si eu o mare curiozitate. in cazul in care o tipa vrea sa-i faca sex oral prietenului ei, ea poate lua vreo boala ? si daca mai inghite si sperma tipului ? am mai citit pe aici pe forum despre sperma inghitzita si despre sex oral cu prezervativ

Re: Re: Re: Re: hmm

din 23 iul 2006 11:34 de spirista

[b]BINEINTELES[/b] k ma refeream la acelasi partener. experientza o potzi capata si daca o faci cu multzi, dar trebuie sa fii prea desfranata atunci

Re: Re: Re: Re: Re: Cand este momentul de a scapa

din 23 iul 2006 08:54 de SORIN28

Nu cred ca el este omul cu care vrei sa-ti incepi viata sexuala. De ce?! Pentru ca spui ca [b]el[/b] isi doreste sa faceti dragoste si nu ca vreti amandoi, pentru ca spui ca tii\tine la el\la tine si nu ca il\te iubeste. Treaba cu "ochii care nu ...

Re: Re: Inceperea vietii sexuale la 14 ani cu o fa

din 23 iul 2006 08:45 de SORIN28

Tu ce ai pierde daca ai fi fata, ai avea 14ani si un tip de 27 iti propune sa te initieze?!:ok:

Re: DACA...

din 23 iul 2006 08:40 de SORIN28

- Daca vorbim de 1mil de lei(asta da limitare) cred as sta cu iubita - Daca vorbim insa de 1mil $$$...:-` eu + prietenii = mare petrecere

Re: vinul potrivit

din 23 iul 2006 02:32 de SORIN28

Vinul depinde de mancarea pe care o sa o serviti. De obicei(dar nu e o regula) merge un vin demidulce, nu e neaparat sa fie rosu, poate sa fie alb, sa ai langa tine si o apa minerala(in cazul in care fata vrea sprit si nu sec):ok:

Re: Re: Re: Re: Cand este momentul de a scapa de v

din 22 iul 2006 23:56 de est

salut,am 19 ani si sunt virgina...am tot amanat momentul...si, sincer ,nu prea stiu de ce, am un prieten la care tine & care tine la mine..totusi e ceva care ma retine... sunt impreuna cu el de 3 luni, dar peste o luna o sa plecam la fac in orase ...

Re: Re: Re: Re: vinul potrivit

din 22 iul 2006 20:45 de

da dar sansele sunt mai mari vam cerut doar o denumire de produs pe care il preferati.mam gandit si eu ca poate sa nu fie pe gustul ei...asa ca daca se poate sa va concentrati pe intrebarea mea si nu pe problemele care le ridicati voi in paralel ...

Re: Re: Re: vinul potrivit

din 22 iul 2006 18:37 de Dysdera

daca e cel mai popular nu inseamna ca e si pe gustul ei..gusturile difera de la persoana la persoana

Prea multe certuri...

din 22 iul 2006 18:34 de Dysdera

ce parere aveti despre o relatie de lunga durata..cu multa dragoste,...care a rezistat la cele mai grele incercari..dar in care sunt prea multe certuri..marturisesc ca relatia in cauza este a mea..primul barbat din viatza mea pe care il ador..suntem ...

Re: DACA...

din 22 iul 2006 18:01 de Nekunoskuta

Cu iubitul pe o insula de vis, facand tot ce mi-am dorit in viata si nu am facut din varii motive. Daca nu am iubit, singura, in aceleasi conditii.

Re: Ce o face pe femeie buna la pat?

din 22 iul 2006 18:01 de simeon

...daca esti 'fierbinte'..si ai putin interes in ceea ce-si doreste el..ar cam trebuie sa ajunga ! mai clar : fara inhibitii, de preferabil DIN DRAGOSTE, sarutul..e un + urias, dorinta de a vrea mai mult..TOT mai mult . ..

Re: Imi intarzie menstruatia

din 22 iul 2006 16:57 de Nekunoskuta

Du-te la medic, dar la altul. Ceva probleme ai daca iti intarzie asa in fiecare luna.

Re: Re: vinul potrivit

din 22 iul 2006 16:33 de

ea nu se pricepe.si eu nu ma pricep la vinurile rosii.faceam asa un fel de sondaj sa vad care e cel mai popular ca e cel mai probabil sa fie pe gustul ei

Re: vinul potrivit

din 22 iul 2006 15:17 de Dysdera

daca ai o intalnire romantica si vrei un vin bun pt persoana cu care te intalnesti...nu ne intreba pe noi ce ne place...intreab-o pe ea..e mai simplu si te si asiguri ca iei ceva ce ii place :))) ca doar ea ti-a spus

Re: Re: Re: Cat de des spunem si ne place sa auzim

din 22 iul 2006 15:15 de Dysdera

nu stiu..buna intrebare :-? e al naibii de frumos sa iti auzi partenerul ca iti spune "te iubesc" si e la fel de frumos sa iti declari si tu iubirea..dar sa nu o faci 24 din 24..declaratii de iubire le faci atunci cand simti cu adevarat ca vrei sa ...

Vinul potrivit pentru o intalnire romantica?

din 22 iul 2006 15:02 de ?

nu stiu daca am postat unde trebuie, dar am si eu nevoie de niste pareri. ce vin recomandati pentru o intalnre romantica?adica fetelor ce va place?

Re: Re: Re: este vina mea?

din 22 iul 2006 14:22 de Pasaroi_Cuminte

Cum se comporta inainte de casatorie ? Decizia de a va lua oficial a fost luata de amandoi ? Daca, nu cine a venit cu propunerea ?

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2525 din 3732
«   1 ... 2522   2523   2524   2525   2526   2527   2528 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare