Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Sex in grup, dar in ce combinatie??? din 21 iul 2006 01:56 de ExoticDream
Pai sa vedem: in cazul in care ai facut-o impreuna cu iubitul tau si alte 1-2-...n persoane, dupa ce se consuma euforia momentului, ramai cu un fel de sila ca te-ai lasat atinsa (si nu numai) de indivizi care nu-ti spun absolut nimic, regret ca ...
Re: Re: Re: hmm din 21 iul 2006 01:46 de ExoticDream
"Experienta acumulata"? "Nenumarate randuri"?!? Daca te referi la acelasi partener, da, altfel suna extrem de...... :x:x:x
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SCHIMB din 20 iul 2006 20:23 de DrSexpert
Bugfix:
- In "Clubul Veteranilor" pot scrie acum doar utilizatorii cu peste 100 de mesaje
- Tine seama de limita maxima la mesaje personale si nu mai da voie daca Inbox-ul este full.
Re: Re: Re: Re: Re: the baby is coming... din 20 iul 2006 16:11 de Duduia
da,si? ce faci atunci? ajungi la concluzia ca partenerul nu a fost profund ca si tine. si cu asta basta. nu mai sta langa tine. cu ce te ajuta concluzia asta ca sa repari relatia?
da, ierti o data, ierti de doua ori, ca doar ca si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 iul 2006 15:58 de Duduia
intotdeauna vor fi cunoscute cazurile nereusite. insa nu vei sti niciodata care femeie de pe strada a luat decizia corecta in timp util. asa ca...nu mai ofta.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 iul 2006 15:24 de Pasaroi_Cuminte
Ce bine ar fi daca toate ar avea capul pe umeri..... ooffff
Re: Re: Re: Re: the baby is coming... din 20 iul 2006 15:13 de Pasaroi_Cuminte
Daca sentimentele au murit atunci n-au fost sentimente puternice de la inceput
In cazul in care el sau ea a fost ranita de partener ,(rana psihica nu fizica )i pentru asta exista iertarea. Deci daca nu poti sa ierti n-o sa poti sa iubesti cu ...
Re: Re: Re: the baby is coming... din 20 iul 2006 15:09 de Pasaroi_Cuminte
Pai cel putin din partea mea sunt gata sa fac totul ca sa-i dau copilul educatie si in primul rand o sanatate psihica de la inceput. Familia este de fapt o institutie si cel care a gandit-o a gandit-o cu cap .
Re: Candida fara mancarimi? La barbati cum e? din 20 iul 2006 14:21 de Duduia
daca este vorba de tine, adica ai secretii dar nu si mancarime si usturime, atunci mergi la doctor. s-ar putea sa nu ai decat scurgeri vaginale.
Re: Re: Re: Re: Re: the baby is coming... din 20 iul 2006 13:59 de Duduia
total de acord.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Infidelitatea, din 20 iul 2006 13:51 de Duduia
ca sa fii bun/a e de ajuns si un/o singur/a partner/a.
Re: Re: Re: Life is life.... (oare el din 20 iul 2006 13:47 de Duduia
prostie, cretinism pur, dar se intampla.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 iul 2006 13:46 de Duduia
si eu asociez sexul cu sentimentele, dar nu toata lumea face asa. pentru noi, limita enuntata de tine est emai mult decat sufucienta. insa cum ramane cu ceilalti care nu se incadreaza in aceasta categorie? ii supunem criteriilor noastre?
o ...
Re: Re: Life is life.... (oare el din 20 iul 2006 13:43 de ExoticDream
Asta suna a prostie! Adica te apuca brusc supraaprecierea si partenerul ti se pare inferior? Daca il iubesti, il accepti asa cum este (si, in principiu, stii cum este, se presupune ca ai ajuns sa-l cunosti destul de bine). Daca tu ajungi la un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 iul 2006 13:27 de ExoticDream
Gresesti, femeile nu isi [b]judeca[/b] semenele pentru comportamentul sexual libertin, pur si simplu il constata, atat. Nu stiu de ce ai pus principiile in paranteza (nu crezi ca o fata si-ar putea conduce viata dupa principii sanatoase, chiar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Infidelitatea, boa din 20 iul 2006 12:48 de ExoticDream
Se pare ca mi-am ratat sansa vietii si raman corijenta la "societatea moderna": nu o sa am niciodata langa mine un tip despre care o multime de femei confirma ca este foarte bun! Imi indulceste durerea doar gandul ca el poate fi foarte bun (sac!) ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 iul 2006 12:16 de carrie
corect. si adevarul este ca pana cand in primul rand femeile nu le vor mai judeca pe semenele lor astfel, nu o sa se schimbe mare lucru. atata vreme cat o fata "cu principii", care nu accepta sa faca sex, ci numai dragoste, o va numi c**** pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Infidelitatea, boala m din 20 iul 2006 12:06 de carrie
asa este. e vorba si de potrivire, dar... nu prea am auzit ca despre un tip o parte din femei sa spuna ca e foarte bun si o parte ca nu e. daca e bun, e bun si gata. respectiv si viceversa.
Re: Re: Re: anticonceptionale pt barbati din 20 iul 2006 11:38 de ExoticDream
De ce nu postezi cateva informatii aici, sunt convinsa ca mai exista si alte persoane interesate!
;););)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Life is life.... (oare el din 20 iul 2006 11:23 de ExoticDream
Nu prea inteleg eu cum se pot raci sentimentele "numai pentru moment", in dragoste nu exista jumatati de masura, iubesti sau nu iubesti, esti sau nu esti impreuna cu cineva. Daca unul "vrea sa scape", inseamna ca nu mai iubeste, celalalt, defazat ...
Pagina 2528 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
20 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||